Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,888
mdr' Alıntı:
Biraz mübalaga olacak ama... :D :D

sizleri anlamıyorum arkadaşlar..

biraz kılıbıklık var sizlerde gibi...Hemde fazlasıyla..nedir bu çektiginiz ya... ??? ??? ??? ???

masaya yumrugu vuracaksınız ..o kadar ;D :D ;D :D

ismail bey bakın söylediğinizi yaparım :D :D başıma birşey gelirse ;D ;D ;D

Etiketler

Hehehe masaya yumruğu vurmak bişey değil ki. İş huzurlu olabilmek. Kendi adıma konuşayım, kampa gitme sebebim huzurlu olabilmek. Eğer evden huzursuzluk yaratacak bir telefon gelirse iş biter. E telefonu da kapatıp karşı tarafı da huzursuz etmek istemiyorum.
Ayrıca 4x4 olmadan istediğim gibi gidiyordum kamplara. 4X4 olduğun da ise karışmaya başladı :smiley::smiley::smiley:

Hatta o kadar ki şimdi nissan juke aldım. İlk başta onu da 4x4 zanneti kıyamet kopacaktı ki açıklama fırsatı bulabildim. Hala şüpe ile bakıyor bana. :smiley::smiley::smiley:

Ama bir kaç geziye gelmeye ikna ederseniz ileride problem çıkmayacaktır :smiley::smiley::smiley:

bu masa ve yumruk işi bana çok cazip gelmedi :D :D :D faturası ağır olabilir :D :D :D ben yine bildiğim yöntei deneyeyim ;D ;D ;D

Murat beycigim..

hepsi latife tabii ki... :D

Benim hayat arkadaşım bu gibi konularda hep yanımdadır.Şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim.
Bu belki evliligin belirli bir sürecini geçtigimizden midir bilmem.. " ben nerede eşim orada" .Şartlar geregi gelemese de sorun çıkmaz...

Belki evliligin ilk yıllarını yaşayan arkadaşlarda bu sıkıntı olabilir...oluyordur.

Okadar güzel konuşuyorsunuz ki. Kelimeler şiir gibi dökülüyor azınızdan " eşim hiç sorun çıkarmaz" "ben nereye o oraya"
Maşallah Allah tadınızı bozmasın.
DARISI BASIMIZAAA. Allahım duy dualarımı :smiley:

Haklısınız hocam gerçekten belli bir süre sonra her şey yerli yerine oturuyor.
Tüm hayatınız boyunca mutlu kalmanızı diliyorum :smiley:

Murat YAZGI

meseregan' Alıntı:
Okadar güzel konuşuyorsunuz ki. Kelimeler şiir gibi dökülüyor azınızdan " eşim hiç sorun çıkarmaz" "ben nereye o oraya"
Maşallah Allah tadınızı bozmasın.
DARISI BASIMIZAAA. Allahım duy dualarımı :smiley:

Haklısınız hocam gerçekten belli bir süre sonra her şey yerli yerine oturuyor.
Tüm hayatınız boyunca mutlu kalmanızı diliyorum :smiley:

Murat YAZGI

Belki evliligin ilk yıllarını yaşayan arkadaşlarda bu sıkıntı olabilir...oluyordur.Alıntı :

Oluyor bu dediğiniz İsmail bey :( dediğinize katılıyorum :D çok şükür masaya vurmasakda dediğimiz oluyor elbet ;D

arkadaşlar geçen hafta sonu en son vurdum masaya gittim ladaya baktım... bakar bakmazda arkama bakmadan bağıra bağıra kaçtım araçlaradan pek anlamam ama motor adeta öksürüyordu 2 aylık aküsü bitmişti falan filan... biaranda burada 2012 filmiyle ilgili söylenenler aklıma geldi nefesim tıkandı yutkunamadım...
bu sevdada başka bahara kaldı :(

Arazideki kabiliyeti tartışılmaz ancak Niva kalitesiyle daha sizi bile ikna edememişken eşinizi hiç ikna edemezsiniz. O paraya ikinci el temiz bir vitara hem size hem eşinize kendisini rahatlıkla sevdirecektir diye tahmin ediyorum

uğurİNAN' Alıntı:
takip edenlerin malumu üzere ben geçen hafta kürşad beyin pajerosunu aldım araba henüz ist. da pazar gidip getireceğim. şimdilik eşimin haberi yok :D üstelik bu evdeki 4. araba oldu biriside hilux ;D sanırım esas benim tavsiyeye ihtiyacım var :D :D :D

Bu mesajı yazdığımda hala hayattaysan problem yok demektir kaldığın yerden devam dostum.

dopamin' Alıntı:
takip edenlerin malumu üzere ben geçen hafta kürşad beyin pajerosunu aldım araba henüz ist. da pazar gidip getireceğim. şimdilik eşimin haberi yok üstelik bu evdeki 4. araba oldu biriside hilux sanırım esas benim tavsiyeye ihtiyacım var

Bu mesajı yazdığımda hala hayattaysan problem yok demektir kaldığın yerden devam dostum.

:D Bencede devam abicim Kesenize bereket...

CİNCİN' Alıntı:
Arazideki kabiliyeti tartışılmaz ancak Niva kalitesiyle daha sizi bile ikna edememişken eşinizi hiç ikna edemezsiniz. O paraya ikinci el temiz bir vitara hem size hem eşinize kendisini rahatlıkla sevdirecektir diye tahmin ediyorum

artık öyle olucak şimdiki hayalim vitara..
bunu sormıycam ama baktım güzel kafama yattı alıcam :D Vurucam yani masaya çok kötü fena gaza geldim... :p

mountaineer16' Alıntı:
artık öyle olucak şimdiki hayalim vitara..
bunu sormıycam ama baktım güzel kafama yattı alıcam :D Vurucam yani masaya çok kötü fena gaza geldim... :p

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eyvah ki eyvah..şimdiden olacakları görür gibiyim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri