mountaineer16
Kamp III
Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim
yavuz-çelikel' Alıntı:Çamur benim cildime iyi geliyor.
yavuz-çelikel' Alıntı:Çamur benim cildime iyi geliyor.
mserdemir' Alıntı:arazi aracı almazssam gıdıp motor alacagım de 1000 cc race alıp kasksız bınecegım de
BTB_Wild' Alıntı:Çok utandım amaaaa
Saz teli gibi duruyor hala , ama tel koparsa fena.dopamin' Alıntı:Utanacak ne yaptın ki o halde isim zikretmeyeyim gergin ablamızın yerin dibine girmesi lazım ama hala gerdiriyor
yasakşehir07' Alıntı:bu sizin söylediğiniz peki ya eşinizin cevabını da söylermisiniz bize bizde duysak tamam hayatım sen nasıl istersen mi yoksa masaya vurduğunuz yumruk tekrar size mi döndü bayanlarla uğraşmak zordur vesselam.
onu karıştırmasan dur ben konuyu değiştireyim bu havalarda işte bu aralar baya sıcak mevsim normallerinin üstünde seyrediyor :-\ ;Dyasakşehir07' Alıntı:bu sizin söylediğiniz peki ya eşinizin cevabını da söylermisiniz bize bizde duysak tamam hayatım sen nasıl istersen mi yoksa masaya vurduğunuz yumruk tekrar size mi döndü bayanlarla uğraşmak zordur vesselam.
amin amin cümlemiz inşallah mutluluktan ölelim dert yüzü görmeyelimyasakşehir07' Alıntı:süleyman bey siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün.hem istediğiniz araca va daha iyisine kavuşun,hem de mutluluğunuz artarak devam etsin.
yavuz-çelikel' Alıntı:Dışarıda 15 derece hava sıcaklığı var gerçekten, ne olacak halimiz?