Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,631

Etiketler
Ben herşeyi eşime sorar danışır birlikte karar verip sonunda kendi istediğimi alırım.
Ne yani fikrini almış olmuyormuyum.
Zaten satınalma işi bitince ufacık bir hediye ile eşlerimiz ikna olurlar, kocaman yürekleri vardır, unutmayın onlar sadece bizleri kırmamak için ikna olurlar, en azından öyle gözükürler.
Kalın sağlıcakla.

2012 filmini izlemediyseniz izlettirin, izlediyseniz tekrar izlettirin.

Sonra panik olun ciddi bir sekilde basimiza gelirse nasi hayatta kalacagiz diye, yarin sabah kapida arac ;D ;D

Arazi aracı konusunda hele ki bir Lada Niva ile asla eşinizi ikna edemeyebilirsiniz. Açıkçası 'hem onun rızası olsun hem de sizin istediğiniz olsun' diyorsanız o iş biraz zor görünüyor. Benim gibi yapın aracı alıp kapıya koydum: Bak, bundan sonraki aracımız bu alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onu çok sevdim dedim. Zamanla alışmaya başlamıştı ki aracı yükseltme gibi bazı modifikasyonlara gittim. İnip binerken zorlanmaya başlamıştı. Daha o söylemeden ben lafımı söyledim: 'alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onun yeni halini çok seviyorum', sonra haftasonu offroad gezilerine gitmeye başladım dedim ki.... alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben ben bu işi çok sevdim.
Şimdi ise yaz geldi ve haftasonu kamp gezilerine falan gitmeyi planlıyorum ona ne diyeceğimi tahmin edersiniz ;D

Bu paraya alınabilecek en sağlam ve en kabiliyetli araç olduğunu söyleyin ... az yaktığınıda belirtin ... tofaş alıp takla atıp içinde sıkışarak ölmemimi istersin yoksa deyin ;D

linkte verdiğiniz nivayı alıcak olursanız zaten 2012 filminin yerlisini cevirmek için marşa basmanız yetecektir nasılmı?? dünyayı kurtaran adam filminin bir benzeri
otobanda giderken yol yarılıyo içine düşüyorsunuz :eek: :eek: :eek: :eek: frene basıyosunuz hala fren pedalı bitiyo araba halan durmuyo :'( :'( :'( vitese takıp kalkış yapıyosunuz 9 nokta üzeri bir depremle sarsılıyorsunuz ??? ??? ??? ??? sonra sanayide harcadığınız paralara bakarak bir anda servetinizin ateşin erittiği buz gibi damla damla eridiğini :'( :'( :'( :'( sonra duruyorsunuz aractan iniyorsunuz yaşamak yürümek ne güzel şey :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:filim bitti korsan cd kapının önünde yatıyo :-\ :-\ :-\ ve her hafta içiniz kıpır kıpır aynı filmi seyretmek için bir inat gene marşa basıyorsunuz..... ;D ;D ;D ;D ;D ama inanın eşiniz o linkteki niva yani yıll 2012 filmini 1 kere izlesin ondan sonra birdaha izlettiremezsiniz.... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

murat067' Alıntı:
linkte verdiğiniz nivayı alıcak olursanız zaten 2012 filminin yerlisini cevirmek için marşa basmanız yetecektir nasılmı?? dünyayı kurtaran adam filminin bir benzeri
otobanda giderken yol yarılıyo içine düşüyorsunuz :eek: :eek: :eek: :eek: frene basıyosunuz hala fren pedalı bitiyo araba halan durmuyo :'( :'( :'( vitese takıp kalkış yapıyosunuz 9 nokta üzeri bir depremle sarsılıyorsunuz ??? ??? ??? ??? sonra sanayide harcadığınız paralara bakarak bir anda servetinizin ateşin erittiği buz gibi damla damla eridiğini :'( :'( :'( :'( sonra duruyorsunuz aractan iniyorsunuz yaşamak yürümek ne güzel şey :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:filim bitti korsan cd kapının önünde yatıyo :-\ :-\ :-\ ve her hafta içiniz kıpır kıpır aynı filmi seyretmek için bir inat gene marşa basıyorsunuz..... ;D ;D ;D ;D ;D ama inanın eşiniz o linkteki niva yani yıll 2012 filmini 1 kere izlesin ondan sonra birdaha izlettiremezsiniz.... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

:D :D :D :D

CİNCİN' Alıntı:
Arazi aracı konusunda hele ki bir Lada Niva ile asla eşinizi ikna edemeyebilirsiniz. Açıkçası 'hem onun rızası olsun hem de sizin istediğiniz olsun' diyorsanız o iş biraz zor görünüyor. Benim gibi yapın aracı alıp kapıya koydum: Bak, bundan sonraki aracımız bu alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onu çok sevdim dedim. Zamanla alışmaya başlamıştı ki aracı yükseltme gibi bazı modifikasyonlara gittim. İnip binerken zorlanmaya başlamıştı. Daha o söylemeden ben lafımı söyledim: 'alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onun yeni halini çok seviyorum', sonra haftasonu offroad gezilerine gitmeye başladım dedim ki.... alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben ben bu işi çok sevdim.
Şimdi ise yaz geldi ve haftasonu kamp gezilerine falan gitmeyi planlıyorum ona ne diyeceğimi tahmin edersiniz ;D

Bu cevap gerçekten çok güzel beğendim.

Konuyu geç fark ettim başımdan geçen küçük bir olayı yeni evli olarak bende yazmak istedim . Bizde eşimle araç arayışı içine girdik hafta sonları o galeri senin bu galeri benim hafta sonları benim istediğim gibi hem zevk alarak geziyorum hemde fikir ediniyoruz diye düşünürken eşim sonunda patladı.Bu hafta sonu benim dediğim yere gideceğiz dedi neresimi AVM :-[. İnanın tam gün bütün avm yi gezdik hiç bişi almadan çıktık dayanamadım sordum biz bugün ne yaptık bütün avm yi gezdik gün bitti ve elimiz boş eve gidiyoruz dedim
Cevap kısa ve öz : Geçtiğimiz haftalarda ne yaptıysak bu hafta da onu yaptık :-\

Beğendiğinize sevindim. Aslında yaptığım şey basitti. Düşmana düşmanın silahıyla saldırmak gibi. Gereksiz alınan süs eşyaları, mobilyalar vs.'lerde ne tepki göstersem aynı cevabı alıyordum. Ben de aynısını yaptım, tabii benimki biraz pahalıya kaçtı :-\ o kadar olacak artık :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Beğendiğinize sevindim. Aslında yaptığım şey basitti. Düşmana düşmanın silahıyla saldırmak gibi. Gereksiz alınan süs eşyaları, mobilyalar vs.'lerde ne tepki göstersem aynı cevabı alıyordum. Ben de aynısını yaptım, tabii benimki biraz pahalıya kaçtı :-\ o kadar olacak artık :smiley:

Aracınız Hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanız dileklerimle ...

Benzer problemi yaşamış biri olarak konuşuyorum. :smiley::smiley::smiley:
1. JEEP lerin yakıtları az olmadıkça
2. vergileri düşmedikçe
3 sizi ondan uzaklaştırma ihtimali kaymayıncaya kadar onu ikna edemezsiniz :smiley:

Alsanız bile huzur kalmaz :smiley::smiley: Ahhhh ben neler çektim ahhhhhhhh :smiley::smiley:
Sonun da o kazandı sattım jeepi. :smiley::smiley:

Allah kolaylık verisn :smiley::smiley:

meseregan' Alıntı:
Benzer problemi yaşamış biri olarak konuşuyorum. :smiley::smiley::smiley:
1. JEEP lerin yakıtları az olmadıkça
2. vergileri düşmedikçe
3 sizi ondan uzaklaştırma ihtimali kaymayıncaya kadar onu ikna edemezsiniz :smiley:

Alsanız bile huzur kalmaz :smiley::smiley: Ahhhh ben neler çektim ahhhhhhhh :smiley::smiley:
Sonun da o kazandı sattım jeepi. :smiley::smiley:

Allah kolaylık verisn :smiley::smiley:

Yapmayın gerçekten mi sattınız üzüldüm şimdi :( sizin adınıza .... Ben bi şekilde ikna ettim fakat dışardan müdahele oluyor tekrar başa dönüyoruz ama beni kırmak istemediği icin ok dedi şimdilik ama dedimya heran rüzgar estiği zaman fikri değişiyor bakalım nasip kim kazanacak ;)

takip edenlerin malumu üzere ben geçen hafta kürşad beyin pajerosunu aldım araba henüz ist. da pazar gidip getireceğim. şimdilik eşimin haberi yok :D üstelik bu evdeki 4. araba oldu biriside hilux ;D sanırım esas benim tavsiyeye ihtiyacım var :D :D :D

Biraz mübalaga olacak ama... :D :D

sizleri anlamıyorum arkadaşlar..

biraz kılıbıklık var sizlerde gibi...Hemde fazlasıyla..nedir bu çektiginiz ya... ??? ??? ??? ???

masaya yumrugu vuracaksınız ..o kadar ;D :D ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR