ict3055' Alıntı:Lada dan çıktık kaçak etti, beyaz etti, yasaktı derken yengeler burayı bir okursa;
Görürüm abilerimin altındaki cipleri sonra ben ;D ;D ;D
ict3055' Alıntı:Lada dan çıktık kaçak etti, beyaz etti, yasaktı derken yengeler burayı bir okursa;
Görürüm abilerimin altındaki cipleri sonra ben ;D ;D ;D
gonencmete' Alıntı:2012 filmini izlemediyseniz izlettirin, izlediyseniz tekrar izlettirin.
Sonra panik olun ciddi bir sekilde basimiza gelirse nasi hayatta kalacagiz diye, yarin sabah kapida arac ;D ;D
murat067' Alıntı:linkte verdiğiniz nivayı alıcak olursanız zaten 2012 filminin yerlisini cevirmek için marşa basmanız yetecektir nasılmı?? dünyayı kurtaran adam filminin bir benzeri
otobanda giderken yol yarılıyo içine düşüyorsunuz frene basıyosunuz hala fren pedalı bitiyo araba halan durmuyo :'( :'( :'( vitese takıp kalkış yapıyosunuz 9 nokta üzeri bir depremle sarsılıyorsunuz ??? ??? ??? ??? sonra sanayide harcadığınız paralara bakarak bir anda servetinizin ateşin erittiği buz gibi damla damla eridiğini :'( :'( :'( :'( sonra duruyorsunuz aractan iniyorsunuz yaşamak yürümek ne güzel şey filim bitti korsan cd kapının önünde yatıyo :-\ :-\ :-\ ve her hafta içiniz kıpır kıpır aynı filmi seyretmek için bir inat gene marşa basıyorsunuz..... ;D ;D ;D ;D ;D ama inanın eşiniz o linkteki niva yani yıll 2012 filmini 1 kere izlesin ondan sonra birdaha izlettiremezsiniz....
CİNCİN' Alıntı:Arazi aracı konusunda hele ki bir Lada Niva ile asla eşinizi ikna edemeyebilirsiniz. Açıkçası 'hem onun rızası olsun hem de sizin istediğiniz olsun' diyorsanız o iş biraz zor görünüyor. Benim gibi yapın aracı alıp kapıya koydum: Bak, bundan sonraki aracımız bu alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onu çok sevdim dedim. Zamanla alışmaya başlamıştı ki aracı yükseltme gibi bazı modifikasyonlara gittim. İnip binerken zorlanmaya başlamıştı. Daha o söylemeden ben lafımı söyledim: 'alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben onun yeni halini çok seviyorum', sonra haftasonu offroad gezilerine gitmeye başladım dedim ki.... alışmaya başlasan iyi olur çünkü ben ben bu işi çok sevdim.
Şimdi ise yaz geldi ve haftasonu kamp gezilerine falan gitmeyi planlıyorum ona ne diyeceğimi tahmin edersiniz ;D
CİNCİN' Alıntı:Beğendiğinize sevindim. Aslında yaptığım şey basitti. Düşmana düşmanın silahıyla saldırmak gibi. Gereksiz alınan süs eşyaları, mobilyalar vs.'lerde ne tepki göstersem aynı cevabı alıyordum. Ben de aynısını yaptım, tabii benimki biraz pahalıya kaçtı :-\ o kadar olacak artık
meseregan' Alıntı:Benzer problemi yaşamış biri olarak konuşuyorum.
1. JEEP lerin yakıtları az olmadıkça
2. vergileri düşmedikçe
3 sizi ondan uzaklaştırma ihtimali kaymayıncaya kadar onu ikna edemezsiniz
Alsanız bile huzur kalmaz Ahhhh ben neler çektim ahhhhhhhh
Sonun da o kazandı sattım jeepi.
Allah kolaylık verisn