JEEP servislerinde öpülmek:)))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,823
Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:smiley:))

Bir öpülme hikayesi de ben size anlatayım.
Bu aralar lastikçiler arasında moda oldu, her nasıl oluyorsa lastik sibopları 6 ayda bir kışlık lastikleri yazlıklarla değiştirirken düzenli bir şekilde "çatlayıveriyor", hiç aksatmadan.
Eskiden "siboplar çatlamış abi tanesi 5 liradan 20 lira" kadar öpüyorlardı son zamanlarda alman malı über siboplar çıktı tanesi 20 liradan 80 lira kadar öpmeye yelteniyorlar. Metal falan da değil bildiğiniz sibop.

Etiketler

Yağ filtresi fiyatı nedir ellerinde varmi? Temin edebilirmiyiz tesekkurler

yeni aldığım 4.7 aracım için ankarada ki bir serviste expertiz yaptırdım;test cihazı ile hata kotlarına bakıldı, boya kontrolü yapıldı,ve 10 dakika yol testi yapıldı 150 tl ödeme yaptım,ayrıca arka 2 adet Z link demiri ve alt tabla fişekleri değişti 600 tl fatura çıktı.sizce bu fiyatlar normalmidir bilebiyorum??? herkeze çok selamlar.

typhoon07' Alıntı:
yeni aldığım 4.7 aracım için ankarada ki bir serviste expertiz yaptırdım;test cihazı ile hata kotlarına bakıldı, boya kontrolü yapıldı,ve 10 dakika yol testi yapıldı 150 tl ödeme yaptım,ayrıca arka 2 adet Z link demiri ve alt tabla fişekleri değişti 600 tl fatura çıktı.sizce bu fiyatlar normalmidir bilebiyorum??? herkeze çok selamlar.

Bence expertiz ücreti gayet normal ww servisleride hemen hemen aynı parayı alıyo. Ayrıca expertiz yaptırdığınız çok iyi olmuş süprizle karşılaşmaktanza 150 tl vermek daha iyi bence.

Arkadaşlar herkese selam
Tüm yazılanları okudum ve bu araçlara binenlerin sanayide öpüleceğine bazılarımızn inanmış ve en kötüsü kabullenmiş olduğunu hissettim.Sanırım arada yazan bazıları zaten tamirci ve buna benzer kişiler ve fazla para ödemenin normal olduğunu bize kabullenddirmek ister tarzda yazılar yazmışlar.
Sanayide aldatarak para kazanmayı huy haline getirmiş tamircileri veya servisleri olayları yazarak anlatalım.

Hocam olaya yaklaşımınız yanlış bence bu tamir ücretleri ve parça ücretlerinin yüksek olmasının sebebi markadır,herşeyi ucuza yapıp bize ğahalı demiyorlar bu araçlardan her usta anlamıyor gittiğin yerde americancı haliyle fiyatıda öyle oluyor..bunları gereksiz yere tartışmak yerine bence ağır işleri amerikan servisinde bakımları ıvır zıvır işleri herhangi biyerde yaptırın..zaten bakmakta istemiyorlar bizim araçlara çünkü herşeye salça olup pazarlık yapıyorum

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri