Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,918
Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

jeep' Alıntı:
.............
Son LR gezisinde Naci beyin defender ını herkes övmüş. Neden acaba ? 35 lastik, kilit, V8 vs vs olduğu için sanırım. e bizim de uğraştığımız bu değil mi ? sizin eleştirdiğiniz de bu .. kesin içinde bir cj ruhu taşıyor Naci bey. Defendercılıkla bu kadar iyisi olamaz ;D

Yok Göktuğcum ondan övmedik , onu yakından hissetmen lazım videodan falan anlaşılmıyor, o alanda en az 4-5 cj vardı tepeden tırnağa modifiyeli, her biri bir köşede çakılıp kaldılar, oralarını buralarını parçaladılar, çoğu yeri kısa şasi ile geçmek mümkün değildi. Video ve fotoları tepki olmasın diye ayıklamak zorunda kaldık ;D

35 lastik ve çift kilit için standard defendere yapacağın tüm masraf 3-4000 tl yi bulmaz, 1tk. helezon 1.tk amotisör 1 tk. lastik 2 de kilit hepsi bu. Üstelik bunları yapınca hala yolda düz gidebiliyor. ;) , aldığım gün taktımda bunları oradan biliyorum. ;) (kilit hariç)

Neyse ya boşverin bu konunun içinde defenderin ne işi var, muhabbete devam...

Selamlar

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
CJ5 aşkı çoktan beri içimde ama bu jeepleri hiç bilmeyen bile binip bir kaç tur atsın ozaman anlarlar bu sevdaya nerden kapıldıklarını kısmetse 2 ay sonra cj5 alıp o masrafların içinde olmak istiyorum. ;)

:smiley: bu benim yazım askerdim ozamanlar ;) cj-5 olmadı cj-7 oldu dahada iyi oldu.. :smiley:

Mutluyuz biz her halimizle duygusalda olsa...CJ lere dede abide deseniz :smiley: yine delikanlılar... :smiley: İcabında arkasına 2 tonluk aracı bağlayıp 100 km yol alırlar nazlanınca yolda sahibi ile boğuşurlar...Eve dönmesini bilirler... Nasıl anlatsamki yaşım genç ama CJ den çok şey öğrendim... ;D ;D

Kara sevda bu kara sevda... :D

aşıklarımız sazı ellerine almış, vurmuş tellerine. çok da eğlenceli bir hal almış durum.

büyük aşklar nefretle başlarmış, Güven bey ufak bir flört etmiş ama ne kaçırdığını tam olarak anlayamamış :smiley: ama yakındır , o da doğruyu bulup cj saflarında yerini alacak hayırlısıyla.

hasanfb' Alıntı:
:smiley: bu benim yazım askerdim ozamanlar ;) cj-5 olmadı cj-7 oldu dahada iyi oldu.. :smiley:

Mutluyuz biz her halimizle duygusalda olsa...CJ lere dede abide deseniz :smiley: yine delikanlılar... :smiley: İcabında arkasına 2 tonluk aracı bağlayıp 100 km yol alırlar nazlanınca yolda sahibi ile boğuşurlar...Eve dönmesini bilirler... Nasıl anlatsamki yaşım genç ama CJ den çok şey öğrendim... ;D ;D

Kara sevda bu kara sevda... :D

konuyu yeniden gündeme getirirken bu durumu farketmiş ve helal olsun dediğini yapmış ve nekadar yol almış demiştim, bir kez daha diyorum, bravo.

chala' Alıntı:
aşıklarımız sazı ellerine almış, vurmuş tellerine. çok da eğlenceli bir hal almış durum.

büyük aşklar nefretle başlarmış, Güven bey ufak bir flört etmiş ama ne kaçırdığını tam olarak anlayamamış :smiley: ama yakındır , o da doğruyu bulup cj saflarında yerini alacak hayırlısıyla.

konuyu yeniden gündeme getirirken bu durumu farketmiş ve helal olsun dediğini yapmış ve nekadar yol almış demiştim, bir kez daha diyorum, bravo.

Teşekkürler...Sizlerede,CJ,jeep veya arazi aracı alıpta gezenbilirin güzel insanları ile tanışıp aynı ortamda bulunduğum içinde..;)

Selamlar Arkadaslar,

Biz Ailecek koyu 1 CJ fanatigiyiz ama 1 kac yil sonra Ailem ve Misafirlerle yaylalarda ve asfaltta dolasabilmek icin genis ve ferahligi arti yine jeep goruntusunden dolayi Landrover Defender almayi dusunuyoruruz ama tabi eski model radyatoru duz degilde geride olanindan cunki yeni tipini sevmiyoruz kisacasi CJ yi arazide camura bulana bulana yazinsa cabriolet olarak saclarimizi ruzgarda savura savura kisinsa Defenderi sicakligi ferahligi icin kullanmayi arzu ediyoruz.
Arkadaslarinda dedigi gibi CJ ye bindigin anda arabayla 1 olursun gidilecek yere acele etmeden doganinda tadina vara vara merakli gozlere gozlerinin icine bakarak keyiflenir gururlanirsin gizliden gizliye yolun bitmesini hic istemezsin lakin Landda hernekadar jeep klasina girsede eger 1 CJ sahibiysen Land 2. arac olmaktan ote gidemez sadece nakil ve kamp araci olarak gorur varilacak noktaya 1 an once varmayi hedefler bana sorarsaniz jeep fanatiklerinin evli ve cocuklari varsa her 2 sinede sahip olmasini dilerim 1 jeepciye 2 side ihtiyactir ve et tirnak misalidir bunun yani sira baska herhangi 1 marka arabanin sifirini verseler jeepine karsilik birakin arabayi lastigiyle bile degismez.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

aslında Uğur abinin dediği gibi aynı tasın çorbasıyız. cj de defender da.. Aramıza pusturulmuş doğan görünümlü şahin fanatiği olsa, ne işiniz var çamurun içinde, hadi 400 metreye kalkalım dese, sanırım tartışmanın boyutları çok farklı olurdu.

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?
evet gerçekten amansız hastalık ama allahtan tedavisi yok.

mesela yolda giderken sizi sollayan araçlar yavaşlayıp aracı inceleye inceleye gidiyorlar bu çok güzel bir his. cj-7'mi yeni almama rağmen hemen farkettiğim bir durum bu. çok güzel araçlar bunlar, hepsi birer şaheser.. bakmaya ve binmeye doyamıyor insan..

Değerli Dostlar evet herkesin hemfikir oduğu konu JEEP CJ bir hastalık ama asıl bu hastalığı taşıyan ve bu hastalğın bulaşma riski olan herkeze bir bakıyorum da hepsi GÖNÜL İNSANI saygılar.......

4 yaşındaydım ilk bindiğimde...
30 yaşındayım şimdilerde...
ilk bindiğim gün aldığım haz ile,
bugün bindiğimde aldığım haz aynı...

yıllara, yollara meydan okuyor CJ...

sevgiler...

bana 3 boyunca yaşattıkları inanılmaz. çok sevlyorum kendisinİ, ama eski tadım yok. Harcadıklarımı göz önüne aldığımda canım sıkılıyor. Her kırıldığında biraz daha tükeniyor sevgimiz. Umarım boşanmanın eşiğine gelmeyiz.

Göktuğ bey, seviyorsunuz ki nazına gidiyorsunuz...sevmeseydiniz evlenmezdiniz ;) :smiley: bırakmayın derim CJ nizi...
CJ 'nin makina ve yağ kokusu bile çeker bizleri içine...en pahalı parfümü süren kadından bile çekicidir o haliyle CJ...

300 km yola 300 TL benzin yakıp sanayiye girdiğinde 1500 TL harcadığınız bir offroad yaşantınız varsa çatlaklar oluşmaya başlamış demektir. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri