Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,918
Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

1600 rakımda 60 cm karın içinde -10 derecede yerinden çıkmış rotilleri iliklerine kadar ıslanarak takmaya çalışırsan, üstelik bütün bakımları yapılmış, ayna mahrutisi yeni değişmiş şekilde sana bunu yapıyorsa 3-5 gün kızacağım sanırım CJ me.. ;D

Etiketler

temiz bi sopayı haketmiş :smiley: benzinsiz bırakın, aç kalsın biraz kerata :smiley:
geçmiş olsun bu arada...ama gezdiğiniz yerleri daha önceki forum konularından biliyorum, inanın değer herşeye...
sevgiler

Gülü seven dikenine katlanır arada aşk olmazsa evlilik cehenneme benzer aşksız evlilik olmaz.

Arkadaşlar sevgi veya hobi diyelim,özellikle hobi deyince birazda tuzu kuru olması demek bazı insanlar kuş ,yarış atı ,av vs bizlerde bu arabaların hastasıyız. benim anlamadığım şu adam masraflı bir araç alıyor cj xj zj veya land aylarca uğraşıp dünyanın masrafını ediyor tam zevkini alacak satıyor hemde yarı fiatına işte merakın sonu.

7.000 bine aldığım cj zannederim 50 bini geçti ;D sahibinden com da yıllarca durur. satılırsa yine cj alırım yine yaparım. bu defa eskisinde yaptığım hataları yapmadan 1 defada işi bitiririm. Anlayacağınız yalnızca 1 araca dönük bir sevda değil. Genel anlamda araç yapma onu modifiye etme konusunda harcanan zaman ve para. offroad yaptığım kadar sanayide ustaların başını beklemişimdir. Kırılır mı bozulur mu korkusuyla offroad hiç yapmadım. Kırması ayrı bir zevk, kırık bir şekilde eve dönmesi ayrı ertesi gün sanayide yaptırması ayrı bir zevk.. İnsan sevdiği bir kızla pastane otururken kaç paralık pasta yiyecek diye düşünür mü?

Bu başlık altındaki yorumları okudukdan sonra evet dünyada tek olmadığımı öğrenmiş oldum..çeevremde yadırgayan çok sebebi net cj leri yok...! :smiley:

arkadaşlar 1979 jeep cj5 ilanı gördüm bir sitede . uzun zamandır cj5 ler hakkında bilgi topluyorum . araçda 1600 cc hurricane su geçirmez motor varmış . ilk defa böyle bişeyle karşılaştım . bu motor hakkında bilgisi olan varmı ?

cJ yok yorum yok ama mecnuna sormuşlar leyla o kadarda güzel değil bu nasıl bir aşktır diye

oda onu siz birde benim gözümle görün demiş

hsn' Alıntı:
bende merak ettim şimdi..?

bende merak ettim, araştırdım ama bir sonuca varamadım sadece KKTC'de bir jeep ilanında denilmiş 1600 cc hurricane motor.
http://www.kktcarabam.com/19964-1977-JEEP-CJ5.html#ilan_detay

1979 CJ5 SAHİBİYİM ARAÇ ALIMI+YAPILAN MASRAF=33.183 TL NEDEN Mİ MASRAF EDİYORUZ = ( AŞK ) :smiley:

"Sever kavuşamazsın Aşk" olur demiş şair
Ocak 2012 de bir Cj 6 aldım Güzel toplamış bakımlı bir araca benziyordu 4 aydır sanayide hafta sonları yalvar yakar ustamdan izin alıp geziye çıkıyoruz Kar gördük Çamur gördük kalöriferi arıza yaptı Atipik zatürrre teşhisiyle hastane gördük. Her geziden sonra eve varır varmaz ustam arıyor naptınız bugün nerelere girip çıktınız diye soruyor Abi iyi bizim Gocaoğlan diyorum ve hemen arkasından soruyorum yarın kaçta getireyim. Kapımın önünde 2 günden fazla kalamadığı için komşularım jeepimi tanımıyor. "Bitsin artık bu hasret kavuşalım gayrı" diyerek bitiriyorum satırlarımı ... zarürreyi atlattım cj kalbime işledi

cj ve whillys öyle bir hastalık ki bende sormayın arkadaşlar ilk aracım cj-8 idi şimdi 1960 whillys M-38 A-1 var BU ARACIM İÇİN 1100 KM YOL GİTTİM VE O YOLLARI ARACIMLA GELDİM bunu duyanlar - yolda benzin ikmalinde çalışan benzinciler uçan kuşlar DELİ DEDİLER - AKILİŞİ DEYİL DEDİLER yapcak birşey yok HASTAYIZZZZZZZZZZZ DEDEEEEEEEE...... :smiley:

ŞUAN KASTAMONU PINARBAŞINDAKİ KÜRE DAĞLARINDA GEZİDEYİM ARACIMLA BERABER KORKUSUZCA 2 ARAÇ VE 4 ARKADAŞ SİZLERE ORALARDAN YAZIYORUM SEVGİYLE KALIN HERKESE SEALAMLAR

VE UNUTMADAN TÜM ARKADAŞLARIN YORUMLARI MÜKEMMEL

CJ VAZGEÇİLMEZ BİR DUYGU ANLATILMAZ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri