İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meriçbager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,753
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

tatanga' Alıntı:
yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım hamsilerde yağlandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serhat bey merhaba. Havalar biraz daha soğusun bir hamsili gezi yaparız. Hatta 2. Geleneksel Hamsili Defenderli Rampa Gezisi de olabilir :D ;D

Etiketler
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

ufuk28' Alıntı:
Yunus teşekkürler, fotolar çok güzel :smiley:
O yolların bir bölümü sanırım 28 Haziran'da birlikte Ercova'ya çıtığımız yollar
Birde o batan kamyonun şöförüne Allah akıl versin, ne arıyormuş oralarda acaba? :D
Ufuk abi doğrudur birkaç km aynı parkur
Hadi o batanı geçelim birde ordan aşa düşeni varmış :smiley: bizde hayret ettik nasıl beçerdide koca komyonu aşa düşürdü biz gidince cıkarımışlardı sadece düştüğü yeri gösterdiler

tugsan75' Alıntı:
Vay Yunuscum,bizm için hazırlıklara başlamışsınız ;D gezdiğiniz yerler harika ayaklarınıza sağlık.Bizim yerlerde böyle olsun bak ;)
;D ;D
Abi sizin parkur cok daha güzel okadar güzelki fotolarını bile koymuyoruz aman listede vaz geçenler olmasın diye ;) ;) ;D şaka biyana buralar hep güzel

figo' Alıntı:
Yeni sattım ama tekrar alsammı ne yapsam ??? Yunus yoksa burdaki fotoğraflarla idare mi etsem biraz ;D 5'i bir arada güzel gezi olmuş 8)
;) Fazla değil biraz idare et ;)

jeep' Alıntı:
Cenneti bu dünya da yaşıyorsunuz. Öbür dünyada yine cennet istersiniz. Adama demezler mi doymadın mı diye ;D

Güzel yerler, hemde çok güzel. Biz 5-6 tane çam ağacı bulmak için 200 km yol gidiyoruz ;D

Bu arada geleneksel çukur videolarını göremedim ;D ;D
Ne yapalım Göktuğ kardeşim zamanında dedelerimiz bizi buralara layık görmüş ;)
Sende atlayacaksın Cj ye geleceksin buraları gezmeye he cj okadar yolu gelemez dersen , sen uçakla gel ben seni defender'ile gezdiririm ;D ;D
Yeni videolar var ma daha bende görmedim hazır olunca arasından birtanesini geleneksel yaparız ;D ;D

dronder' Alıntı:
Yunus dostum güzel gezi olmuş ama ben daha çok tavuklara takıldım ;D ;D ;D

İlk fırsatta şu tavuğu bir deneyelim ;)

Yahu sayende defenderları sevmeye başladım ne güzel 5 land gezmişsiniz ;) bu kadar inglizin arasına japon ve amerikan lazım :D

Öndercim tavuk sezonunu kapadık sıra hamsiye geliyor ;) ;)
Daha ne oldu bak Göktuğ kardeşim defender kullanmada bile başladı sıra sende artık ;D ;D
Evet karma gezilerede katılmak lazım :smiley:

MC' Alıntı:
Güzel gezi olmuş, sonbahar tam gelmemiş oralara, tavuklarda iştah açıcı görünüyor :D
Azkaldı diyelim çamur bulmakta biraz sıkıntı var :smiley:

tatanga' Alıntı:
yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım hamsilerde yağlandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serhat abi Ercova'daki etkinliğin bukadar kapsamlı olduğunu tahmin etmemiştim etkinlik sayfalarına göz atınca çok şey kaçırdığımızın farkına vardık . Hatta yolda bakan kamyon olmasaydı rotamız Ercova olacaktı rota değişince Menekşe tarafına gitmeye karar verdik
Zate bundan sonra Hamsi iyi gider
Sakaryalı dostlara selamlar ...

hamsiye benide yazin hemşerilerimle dagda bir hamsi yiyim.

Yunus yine 10 numara gezi yapmışsınız LR team olarak tebrikler. Zaten Tekirdağ'dan vazgeçtiğinizde anlaşıldı bi atraksyon yapacağınız..paylaşım için teşekkürler...
Tüm Bager'lere selamlar...

videolar yok mu ???? ???

dronder' Alıntı:
Hamsi var, defenderda var helvalar yine benden olsun ;)
Herşey tamamda bir rampası eksik :smiley:
Aynı rampa olmaz gide gele yol oldu zate :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR