İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meriçbager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,752
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Felice' Alıntı:
Yunus bu defender ler listeye kayıtlımı?

şu an Kocaeli 3. sırada ama Ankara yı geçmeye 3 araç kalmış ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.580;topicseen
Mesut abi Ankara'yıda sen tekrar Land Rover alırsan eşitleniriz :smiley:
listede olmayan araçlarda var g4 ve mor defender :smiley:

Etiketler
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

goodman' Alıntı:
abi resimler kartpostal; videolar da land rover reklamlarından alıntı. :D

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley: el emeği göz nuru hepsi bize ait kendimiz çektik :smiley:

paylaşım için teşekkürler süper bir gezi olmuş :eek:

mayki abi videoları açamıyoruzz :D :D :D

adrenalim' Alıntı:
mayki abi videoları açamıyoruzz :D :D :D

:smiley::smiley:
youtube da sorun var dns ayarlarını değiştirip denedinmi şuan bende açamıyorum. :smiley::smiley:
edit işim bitsin zaten başka bi serverada yüklüycem alternatifli olucak yani mürselim

dns ayarını değiştirdim yine olmadıı alternatifi varsa sorun yokk hadi kolaygelsinn

adrenalim' Alıntı:
dns ayarını değiştirdim yine olmadıı alternatifi varsa sorun yokk hadi kolaygelsinn

şuan normal herşey videolar açılıyo..

Murselin şuanda sorun yok bven çok rahat izliyorum

Karışık birkaç foto daha

Image00011-2.jpg

Image00010-2.jpg

Buraları her zaman görme fırsatım olsada,
Resimlerini gördüğüm zaman bana dahada güzel geliyor. paylaşımınız için teşekkürler
Şuanda bu resimde gördüğünüz yerler beyaza kaplandı. Az önce Babam yayladan geldi..

Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar. Video ve fotoğraflar çok güzel. İlgi ile izliyorum.
Selamlar.

emre_ozk' Alıntı:
Buraları her zaman görme fırsatım olsada,
Resimlerini gördüğüm zaman bana dahada güzel geliyor. paylaşımınız için teşekkürler
Şuanda bu resimde gördüğünüz yerler beyaza kaplandı. Az önce Babam yayladan geldi..
Sağol Emre ogün sen yokmuydur orda babanlada selamlaştık hatta çay almayı unutmuşuş sizin ordan aldık :smiley:
Bugün ki soğuktan aklaşılıyor orkara kar yağdığı

yunus bager' Alıntı:
Sağol Emre ogün sen yokmuydur orda babanlada selamlaştık hatta çay almayı unutmuşuş sizin ordan aldık :smiley:
Bugün ki soğuktan aklaşılıyor orkara kar yağdığı
Evet ben yoktum . sınav haftası olduğu için çıkamadım. dün bile çıkmayı çok istedim ama sınavım vardı çıkamadım. 2 hafta sonra çıkmayı planlıyorum yaylada rally var onu izleyecem :smiley: .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR