İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meriçbager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,753
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

emre_ozk' Alıntı:
Evet ben yoktum . sınav haftası olduğu için çıkamadım. dün bile çıkmayı çok istedim ama sınavım vardı çıkamadım. 2 hafta sonra çıkmayı planlıyorum yaylada rally var onu izleyecem :smiley: .
Yarışi bizde izlemeyi düşünüyoruz ama birazdaha Aytepe tafafından geçen seneden belirlediğimiz bir yer var aynı anda birkaç viraj görünüyor

Etiketler
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Fotoğraf ve videolarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ama sanki videolarda eksik var :smiley:

Arkadaşlar koyduğum fotolar görünmüyor acaba bir sorun mu var ben anlamadım photobucket sayfasında görebiliyorum hatta videolarıda izleyebiliyorum ama burda görünmüyor

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar koyduğum fotolar görünmüyor acaba bir sorun mu var ben anlamadım photobucket sayfasında görebiliyorum hatta videolarıda izleyebiliyorum ama burda görünmüyor

bende de öyle oldu, sonra geçti.. dikkat et 1 gb seviyesine yaklaşma. 900 mb da kalsın başka adres al..

jeep' Alıntı:
bende de öyle oldu, sonra geçti.. dikkat et 1 gb seviyesine yaklaşma. 900 mb da kalsın başka adres al..
Şuanda bu fotoların olduğu sayfa 214MB anlamadımk gitti yeni adres derken tekrarmı üye olmam gerekiyor yoksa ?

hayır, sınır 1 gb ı geçince para ver üye ol diyor. 240 lardaysa sorun yok. bir iki güne açılır tekrar.

jeep' Alıntı:
hayır, sınır 1 gb ı geçince para ver üye ol diyor. 240 lardaysa sorun yok. bir iki güne açılır tekrar.
İnşallah açılır cünkü diğer albumlerde sorun yok sadece bu fotoları koyduğum albümde sorun var en az yarısını sildim ama bakalım ne olacak

ne olduki neden açılmıyorr ??

Harika bir gezi olmus resımler vıdeolar elınıze saglık fakat sorun devam edıyor yunus hocam koydugun resımlerde nerdeyse yuzde 70 ini goremedım...
Aslında ben tinypic.com adrsını kullanıyorm sımdıye kadar bır sorun yasdamadım tavsıye derım video da yukleyebılıyorsunuz ayrıca resımın ustunde oynamak ıcın ufak caplı bır eklentısıdı var yukleme sınırı hakkında bır bılgım yok saygılar iyi geceler....

Sağol Beyrun
fotolar kotayı aştığı için çoğunu silmek zorunda kaldım aslında tekrar başka isim altında yükledim ama boz bi zamanda tekrar düzünlemek lazım sayfayı
tinypic.com bu adresi de denerim beceremessem senden yardım isterim ona göre :smiley:

Bir deneme yaptım ama fotoları galiba tek tek yüklemek gerekecek

2628y11.jpg

yunus bager' Alıntı:
Sağol Beyrun
fotolar kotayı aştığı için çoğunu silmek zorunda kaldım aslında tekrar başka isim altında yükledim ama boz bi zamanda tekrar düzünlemek lazım sayfayı
tinypic.com bu adresi de denerim beceremessem senden yardım isterim ona göre :smiley:

Her zmn beklerım abı zaten dırek cozersın gayet basıt ;)

mu7y' Alıntı:
Her zmn beklerım abı zaten dırek cozersın gayet basıt ;)
Evet basıtmiş bir deneme yaptım ama bugün nedense tinypic.com sayfası bile açılmadı boş bir zamanda eksik fotolarıda yüklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR