İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meriçbager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,758
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

inşallahhh :smiley: :smiley:
görürüm o günleriii

Etiketler

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

metehan41' Alıntı:
yunus güzel sezon açılışı olmuş... yuvacıklılar boş durmuyor bakıyorum... ikametgahımızda yuvacıkta ama bize haber veren yok... ( gerçi ben tekirdağ'ına gitmiştim ama olsun aramadınnnnnnn...) :mad: :mad: :mad: :mad:
Evet abi güzel bir açılış oldu. Aynı yerlere 2 hafta arka arkaya gitmek sıkıcı olabilir o bakımdan :smiley:

Sezona cok guzel bir giris yapmissiniz tebrikler ... doga ve defenderlar muhtesem ..

Vay Yunuscum,bizm için hazırlıklara başlamışsınız ;D gezdiğiniz yerler harika ayaklarınıza sağlık.Bizim yerlerde böyle olsun bak ;)

Yunus teşekkürler, fotolar çok güzel :smiley:
O yolların bir bölümü sanırım 28 Haziran'da birlikte Ercova'ya çıtığımız yollar
Birde o batan kamyonun şöförüne Allah akıl versin, ne arıyormuş oralarda acaba? :D

Yeni sattım ama tekrar alsammı ne yapsam ??? Yunus yoksa burdaki fotoğraflarla idare mi etsem biraz ;D 5'i bir arada güzel gezi olmuş 8)

Cenneti bu dünya da yaşıyorsunuz. Öbür dünyada yine cennet istersiniz. Adama demezler mi doymadın mı diye ;D

Güzel yerler, hemde çok güzel. Biz 5-6 tane çam ağacı bulmak için 200 km yol gidiyoruz ;D

Bu arada geleneksel çukur videolarını göremedim ;D ;D

Yunus dostum güzel gezi olmuş ama ben daha çok tavuklara takıldım ;D ;D ;D

İlk fırsatta şu tavuğu bir deneyelim ;)

Yahu sayende defenderları sevmeye başladım ne güzel 5 land gezmişsiniz ;) bu kadar inglizin arasına japon ve amerikan lazım :D

Önder eğer tavuklara takıldıysan bizde daha çok meziyetlervar. Her zaman deneyebiliriz ama nedense bir türlü haberleşemiyoruz. Tabiki araya japon, amerikan, rus katmak daha zevkli olur.

Şimdi sizi şu kuzularla başbaşa bırakıyorum

090412_151443.jpg

090405_155735.jpg

090405_155720.jpg

Güzel gezi olmuş, sonbahar tam gelmemiş oralara, tavuklarda iştah açıcı görünüyor :D

yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım hamsilerde yağlandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paylaşım için teşekkürler..

meriçbager' Alıntı:
Önder eğer tavuklara takıldıysan bizde daha çok meziyetlervar.

Tavuğun bu tarz pişirilmesini bir iki yerde gördüm görüntü çok güzel bir gün bizde deneyelim.

meriçbager' Alıntı:
Önder eğer tavuklara takıldıysan bizde daha çok meziyetlervar. Her zaman deneyebiliriz ama nedense bir türlü haberleşemiyoruz. Tabiki araya japon, amerikan, rus katmak daha zevkli olur.

sezon yeni açıldı yapacağız bişeyler... ;)

Yunus tavuga ne yapdiniz yahu :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR