İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,052
Ynt: İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

dronder' Alıntı:
ne demek umut her zaman ;D ;D ;D

evet güzel slogan oldu izoffa " HERKES GERİ DÖNECEK "

ya da " GERİ DÖNEMEYENİ İZOFF GETİRECEK " ...

:D :D :D :D

- NO ONE LEFT BEHIND -

Etiketler

Yaşadıklarınızı en iyi anlayanlardan biriyim çünkü havanın kör karanlığında sadece diz boyu çamur içinde buz gibi havada sadece herkesin eve sağlam dönebilmesi umudunu kaybetmemek, içinde bulunulan durumdan başarı ile çıkılacağına inanmak ve sonunda başarmak anlatılmaz bir duygudur. Bu duyguyu klavyenin ötesine aktarmak ise çok zordur.
Bir telefonla o andaki işini bırakıp yardıma koşabilmek bu işin bence en önemli, en hassas noktasıdır. Buna dostluk diyorlar. Ne mutlu size böyle bir dostluk kurduğunuz için, ne mutlu bize böyle dostların etrafımızda olduğunu gördüğümüz için.
Biribiriyle hiçbir kan bağı, kural bağlılığı olmayan insanların böylesine dayanışması çok güzel bir örnek.
Yaşanan süreçten olumlu ve olumsuz yanları görüp "..böyle olmalıyız, bunu yapmamalıyız" diyebilmekse ayrı bir erdemdir.
----
umutkaptan'a : aganın biz daha beterini yaşadık hemde 1ocak'ta :D.
Zoru görünce kaçmaz bilakis "aga nooluyo bea bi bakayım du 2 dakka" diyenlerdeniz :D
er zaman er yerde ep yardım etmee azırız :smiley:
Nadir abinin bir sözü vardır "şuraya bi bakın hele her yerden balata kokusu geliyor, bi tane normal var mı ? :D" bizimki de o hesap ;)

Umut kardeşim.
Bağ cı bizi arıyormuş.Kırılan fideleri için , vinçleme esnasında söktüğümüz yemiş ağacı için , ezip kırdığımız sulama hortumu için.
Türkü bile söylemiş ufuk un dediği gibi ' BAĞA GEL BOSTANA GEL '
)))))))))))))

Arkadaşlar hepinize özellikle de Umut kardeşime geçmiş olsun.Umut cum kaçamak offroad için çok kötü bi gün seçmişsin, o gece yağmurun ve soğuğun ne kadar şiddetli olduğunu iyi hatırlıyorum. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyor dostluk ve sevgimizin artarak devam etmesini diliyorum.

Hocam O bağcı bizi yakalasa ne yaparız bilmiyom bu durumdan en zararlı ben çıkarım heralde malum kaçamıyorum:D
Kör tuttuğunu bağcı yakaladını olayı zaten sakatız bide sakata gelireiz valla :D
bidaki sefere bağda batmamaya dikkat edelim.
Orhun kardeşim bana söylenen aracın kolayda olduğu hemen çekilse çıkar denmişti demiş doğru ben telefonda öle dedim ama seni ararken yukardan vinçlemeyle çıkardık ama az uğraşalım belki çıkar dedik o arada arabayı malum kanala düşürdük yoksa cevat abinin aracının şaha kalktığı yeden çok rahat kurtarılabilirdik ama hocam ben az oynatayım diyince direksiyona ben geçtim az ileri az geri derken harbiden battık.

İşte beklenen resimler

Picture701.jpg

umutu bulduğumuzdaki hali

Picture705.jpg

biz arabayı kurtarma derdindeyiz umutkaptan msj atma derdinde

mustafa abim benim...

süpersin abi...

vallahi burada şöyle yaptık, böyle yaptık diyoruz ama foto yoktu kimse inanmayacaktı...

şimdi tam oldu ;D ;D

Picture717.jpg

önderin araba önden cevat abinin fordununu vinçliyor arkadan ağaca bağlı.

önder"Mustafa abi arabam uzadı" derken

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR