İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,052

Etiketler
Ynt: İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

dronder' Alıntı:
mustafa abim benim...

süpersin abi...

vallahi burada şöyle yaptık, böyle yaptık diyoruz ama foto yoktu kimse inanmayacaktı...

şimdi tam oldu ;D ;D
Önder ayıp ettin ben zate başta inanmıştım jeep lerin orda kaldıgına ;D ;D ;D

umutkaptan' Alıntı:
Yunus usta bunda sonra telefonun her daim açık olsun!
Bir gece ansızın kalabailirim , arayabilirim!
Umut usta benim telim her dayim açıktın biz bunu abilerim de dahil ilk tanıştıgımız zaman demiştik buralarda başınızdan her gecerse geçsin yardımcı olmaya hazırız

umutkaptan' Alıntı:
Hakketen yunus ya seni neden aramadık ki?
Açık konuşmak gerekirse çagarsanız gelemezdim malum el işinde çalışıyorum o saatte işteydim ama Meriç abimin fabrikasını kapadılar (potansiyel işsiz) o mutlada gelirdi

Umut geçmiş olsun.
Diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
Evet arakadaşlar her kim ne olursa olsun bu bölgege bir problemle karşılaşırsa elimizden gelen yardımı her zaman yaparız.
Zaten her zaman bu bölgede vatandaşa hertürlü hizmet biz veriyoruz. Bunu bilen biliyor.

Sağol meriç abi
Telefonun rehberine a dan irtibaren bakarken önce dronder geliyor.Aklınıza bişi gelmesin hem siz bir tur benim land dağda tamir etmiştiniz.

Jeep kalınca jeepciler land kalınca landçılar gibi oldu :smiley:

Ah be orhunum beni de çağırsaydın yaa, gerçi benim vinçlerle aram pek iyi değil genelde elimde kalıyolar :smiley: ondan çağırmadın herhalde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR