İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Listede bulunan ve gidecek arkadaşlar için güzel haber; gözünüz aydın diyebilirim... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

gezmen' Alıntı:
Listede bulunan ve gidecek arkadaşlar için güzel haber; gözünüz aydın diyebilirim... :smiley:

Cavid Sezen

Yarın akşam yola çıkacağız hesapta ama şimdi pencereden bakıyorum her yer beyaz ve hala deli gibi kar yağıyor...
Bakalım açacak güneş ne kadar eritecek ortalığı...
Olmadı ctesi sabah gideriz ama onu da hiç istemiyorum, iki kere kahvaltı etmek varken göle karşı, tek pazar günüyle kalmak... :-\

Katılımcı Listesi:

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 Kampervan

2. buralpdi Levent-Murat Çubukcu ducato Kampervan

3. mayıstosböce Bülent-Derya Yazıcı VW T5 panelvan

4. taiga Haldun-Emel-Erdem PSA Camper

5. bumer Cem-Nalan-Merve Pehlivanoğlu Iveco Camper

6. İnsel İnsel ve Yagmur vw westfalia camper

7. camper_02 Mürşide-Mehmet Kolege VW T4 Kampervan

8. erdenbay Erden-Serap Bayraktar VW T4 Kampervan

9. güngör Ayşegül-Levent GÜNGÖR VW Syncro ve Gölgesi

10. racoed Raci Edalı Magırus Kamper

11. vehbi42 Vehbi-Hülya PSA Camper

Cuma akşamından gelecek olan arkadaş(lar) var mı?

Gelseydik cuma aksami gelecektik. 1 gece icin 500 km cok masrafli olacagi icin boyle yapacaktik. Ama belimin agrisi artarsa diye korkuyorum. Simdilik iyiyim ama bir kere basima geldi. Karavanda insanin en cok ihtiyaci olan sey gercekten beli. İnsan surunuyor beli agriyinca.
Haldun beni listeden cikartabilirsin.
Tekrar iyi eglenceler.

''Sen gidersen bende gelirim'' dediği için,yaklaşık 1 haftadır antibiyotik takviyesi ile eşimi bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyorum :smiley:,ısıtıcı da olmadığı için biraz zorlanacağız eğer havadurumunda ki gibi ise biz kesinlikle geliyoruz(elektrik olma ihtimaline karşın ısıtıcı sobayı getiriyorum-pek faydası olmasada alkol sobasınıda),Raci hocam arka yoldan(mekece) tarafından geleceğimiz için yolun durumu hakkında pek bilgim yok, sende bu yoldan gideceksen çok erken olmasa da(hava durumundan dolayı)ben erken çıkarım bilgin olsun,özelden bana numaranı yolla haberleşiriz.

Ayrıca bu yazıyı okuduğunu düşündüğüm sakallı bir abimiz var o gelirse diye de sucuğu büyük getiriyorum(söz vermiştim) ,gelirse hem acılı hemde normal sucuk hazır.Bunu son günlerde yazıyorum ki bazı i top sakallı arkadaşlar sakalları uzatmaya yanlara yaymaya çalışmasın.

Bir ayrıca daha akşam yemeği için söz verdiğim arkadaşlar ortamı bilmediğimden ve benim araçta yapamayacağımdan malzemeleri yanımda getirmekle birlikte yemek yapamama ihtimalim var sonra yok söz vermiştin eşek gibi yapacan derseniz yapmam belirteyim.

mayıstosböce' Alıntı:
Ayrıca bu yazıyı okuduğunu düşündüğüm sakallı bir abimiz var o gelirse diye de sucuğu büyük getiriyorum(söz vermiştim) ,gelirse hem acılı hemde normal sucuk hazır.Bunu son günlerde yazıyorum ki bazı i top sakallı arkadaşlar sakalları uzatmaya yanlara yaymaya çalışmasın.
Hımmm iyi fikir. :D

Isıtıcısı olanlar tırsıyor; sana bravo diyorum Bülent bu durumda!... ;) :smiley:

Cavid Sezen

ben cuma akşamı çıkmayı planlıyorum ama işyerinde son durum ne olur bilmiyorum

Camperime yaşam aküsünü bağlatmak için 2 gün önce İmaj karavana bıraktım.

Hafta sonu biteceğini umuyordum. Fakat Aydın bey her konuda olduğu gibi, elektrik konusunda da çok titiz.(Hele karavan bölümü yaşam aküsü konusunda)
Elektrik tesisatını komple elden geçiriyor+ 3 sistem buzdolabının çalışması ve bağlantılarını ve de bazı karavan bölümü eksiklerinin giderilmesinin hafta sonuna yetişemiyeceğini söyledi.
İşe başlamışken yarım bırakmak istemedik.
Üzülerek geziye katılamıyacağımı bildirmek istiyorum. :'(

Bundan sonraki gezilerde buluşmak ümidiyle, hepinize güzel bir İznik gezisi diliyorum...

An itibarı ile şimdi eve girdim ve yıldızlar gözükmeye başlamıştı bu accuweather ne acayip birşeymiş tebrik ediyorum gerçekten dediği gibi olacak sanırım.Çocuğum olsun ismini accu koyacam.

mayıstosböce' Alıntı:
Kirli sakallı olsa olmaz mı? :D :D :D

Tüh be!! iki haftalık sakalla geziyordum ve içimden "acaba komple uzatsam mı sakalı?" diye düşünüyordum iki gündür... Güzel denk gelecekti aslında... Hoş bir sürpriz olurdu Bülent'e ama bu sabah kazımış bulundum sakalı.. :(

Kalabalık olsak İznik Belediyesi için de hoş bir teşekkür ziyareti olacaktı ama ne yapalım kısmet değilmiş..

Cem,
Bence belediyeye ufak sembolik bir hediye götürseniz iyi olur. Lokal basında çıkmasını da sağlayabilseniz teşvik anlamında.

Oğuz hocam bizim için oraya gitmek artık daha kolay, havalarında daha güzel olduğu ve daha kalabalık gittiğimiz bir zamanda yapsak daha mantıklı,sizin dediğinizde olmazmı tabi ki olur ama birazsönük olur düşücesindeyim.

Oğuz abi, niyetimiz zaten bu yönde idi... Açıkçası sembolik bir şeyler verebilmek için de gezenbilir'in bizlere desteğini beklemiştik... Maalesef bu mümkün olmadı. Galiba karavancıların kaderi bu. :( Enseyi kalınlaştırmak için kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. ;) Zaten pek kalabalık da gitmiyoruz. Artık kısmet başka bahara...

Bursa'da hava prıl pırıl güneşli... Gece karavanın üzerinde yarım metre kar vardı. Akşama kadar dayanır mı? Hiç sanmıyorum... :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri