İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Bülent Yol-da olabilmek karavancı yönümüz lakin çocuklarımızı ihmal etmeden sizlerle olabilme arzusu diyebiliriz.

Etiketler

Şu cd konusunda bölge dışında olmak, ne çok dezavantaj yaratıyor... :D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Şu cd konusunda bölge dışında olmak, ne çok dezavantaj yaratıyor... :D

Cavid Sezen

Cavid abi,

Dezavantajın kralı aslında bu haber... :'(

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17181204.asp?gid=373

Konu kayacak ama yazayım; sabah sabah okudum ve canım sıkılmadı, evet sıkılmıyor artık!.. ???

Cavid Sezen

taiga' Alıntı:
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17181204.asp?gid=373

Önce kırsal motorini kaldırmalarının sebebi buymuş demek ,daha fazla vergi için tek motorine çevir, onun da fiyatını 4'e daya.Kendimi keriz (özür dilerim) gibi hissediyorum. Sonuçta kömürlükte mazot üretecekmişim gibi geiyor. :-\

Olur da bu kadar olmaz.. :mad: :mad: :mad: Akaryakıt konusunda enflasyonun % 100 lere dayandığı zamanlarda bile böyle zulüm görmedik. :mad: :mad: :mad: O zamanlar en azından elimizdeki malın da değeri artıyordu...

toffy' Alıntı:
Önce kırsal motorini kaldırmalarının sebebi buymuş demek ,daha fazla vergi için tek motorine çevir, onun da fiyatını 4'e daya.Kendimi keriz (özür dilerim) gibi hissediyorum. Sonuçta kömürlükte mazot üretecekmişim gibi geiyor. :-\

Sabah önce benzin istasyonunda 3.69 dan motorin aldım, sonra bu haberi okudum 3.61 oldu diye! bune çelişki :(

Katılımcı Listesi:

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 Kampervan

2. buralpdi Levent-Murat Çubukcu ducato Kampervan

3. mayıstosböce Bülent-Derya Yazıcı VW T5 panelvan

4. taiga Haldun-Emel-Erdem PSA Camper

5. bumer Cem-Nalan-Merve Pehlivanoğlu Iveco Camper

6. İnsel İnsel ve Yagmur vw westfalia camper

7. camper_02 Mürşide-Mehmet Kolege VW T4 Kampervan

8. erdenbay Erden-Serap Bayraktar VW T4 Kampervan

9. güngör Ayşegül-Levent GÜNGÖR VW Syncro ve Gölgesi

Bende katılmak istiyorum,umarım ismimi bir dost listeye ekler.Teşekkür ederim,selamlar.

Ben katılamayacağım galiba :( zaten bu gidişle evden bile çıkamayacağız. Hafta sonu hariç aracımı kullanmıyorum artık. Sağolsun İkarus otobüsler :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Ben katılamayacağım galiba :( zaten bu gidişle evden bile çıkamayacağız. Hafta sonu hariç aracımı kullanmıyorum artık. Sağolsun İkarus otobüsler :smiley:

Çok zorunlu olmadıkça kullanmamak gerek zaten.. Bakıyorum da büyük şehirlerin trafiğinde ne bir eksilme, ne azalma... :mad: :mad:

Ben ciddi ciddi protesto ediyorum son zamları. İşim için bile bir çok konuda fedakarlık ediyorum. Mazot hakkımı yalnızca toplu gezilerimiz için kullanacağım..

Çok değil şöyle bir haftalık "yakıt almıyorum" şeklinde ciddi bir toplu protesto yapılsa bakın nasıl paşa paşa geri alırlar o zamları... O zaman ne dünya piyasaları kalır ne Libya krizi..

İmaj Karavan'da tanıştığımız Katar'lı bir karavancı Katar'da mazotun pahalılığından yakınıyordu. Litresi 0,30 cent imiş.. ::smiley: ::smiley: Oysa Suudi Arabistan çok ucuz 5 Dolar'a depoyu dolduruyorum diyordu..

Biz petrol zengini değiliz evet, devlet olarak doğrudan vergileri toplama aczimiz de var.. Bu yüzden soluduğumuz havadan, içtiğimiz suya kadar her şey dolaylı vergilerden nasibini alıyor.. Akaryakıt da bu tür vergi toplamanın en kolay yolu. Katar ile Suudi Arabistan ile aynı fiyat olmasını bekleyemeyiz elbette... Ama kazığın boyunun da bir sınırı olması gerekmez mi?

Katılımcı Listesi:

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 Kampervan

2. buralpdi Levent-Murat Çubukcu ducato Kampervan

3. mayıstosböce Bülent-Derya Yazıcı VW T5 panelvan

4. taiga Haldun-Emel-Erdem PSA Camper

5. bumer Cem-Nalan-Merve Pehlivanoğlu Iveco Camper

6. İnsel İnsel ve Yagmur vw westfalia camper

7. camper_02 Mürşide-Mehmet Kolege VW T4 Kampervan

8. erdenbay Erden-Serap Bayraktar VW T4 Kampervan

9. güngör Ayşegül-Levent GÜNGÖR VW Syncro ve Gölgesi

10. racoed Raci Edalı Magırus Kamper

Selamlar bu etkınlıge sadece moto karavanlarmı katılıyor Çekme karavanlarda katılabilirmi.Alper

Alper bey,
Yayla gezilerimizde şartların zorlaştığı gezilerimizde sadece çekme karavanı ile katılacak arkadaşlarımıza ön bilgi verme gereği duyabiliriz.
Bunun dışındaki tüm gezilerimiz çekme yada alkoven,camper tüm karavancılarımıza açıktır. Selamlar.
Levent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri