İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Havanın sisli olması durumu sanırım ancak sabah ya da akşam üzeri saatlerinde olabilir.. Moralleri bozmayın. Bu gün ve yarın için dahi inanılması güç gibi görünüyor ama sanırım ilkbahar kapıyı tıklatmadan direk kırarak girecek cuma günü :smiley: Gece - gündüz sıcaklık farkları bu mevsimlerde kaçınılmaz... Şubat tatilinde İzmir için bile açık güneşli havada gece sıcaklığı -8 º C görünüyordu hava tahmin raporlarında. Oysa gidenler öyle olmadığını söyledi.

[attachment=1]

captured.jpg

Etiketler

Biz yeni karavancı olarak karavancı dostlarımız ile tanışmak istiyoruz. Gerek ctesi emekli olduğum kurumun organızasyonu olması gerekse karavanımızda ısıtıcı sistem olmaması nedeniyle ctesiden gelme imkanımız olmasada pazar sabahı kahvaltıya yetişip sizlere tanışmayı çok isteriz. Cem bey bu arada geçen pazar Gölyazı ya gelecektik ancak o gezinin kesin yapılıp yapılmayacağına emin olamadığımız için son anda vazgeçtik. Umarım bir aksilik çıkmazda pazar günü İznik te oluruz.
Lapa lapa kar yağan bir günde Bursa 'dan herkese selamlar

Ben annaman...İşim, eşim müsade etsin, yol kapalı olmasın hava ne olursa olsun fark etmez. :smiley:

nurses' Alıntı:
Biz yeni karavancı olarak karavancı dostlarımız ile tanışmak istiyoruz. Gerek ctesi emekli olduğum kurumun organızasyonu olması gerekse karavanımızda ısıtıcı sistem olmaması nedeniyle ctesiden gelme imkanımız olmasada pazar sabahı kahvaltıya yetişip sizlere tanışmayı çok isteriz. Cem bey bu arada geçen pazar Gölyazı ya gelecektik ancak o gezinin kesin yapılıp yapılmayacağına emin olamadığımız için son anda vazgeçtik. Umarım bir aksilik çıkmazda pazar günü İznik te oluruz.
Lapa lapa kar yağan bir günde Bursa 'dan herkese selamlar

Gölyazı'ya gelmemeniz isabet olmuş.. Biz kızımızın rahatsızlığı nedeniyle son anda katılamadık. Gittiklerini sanıyordum ama diğer arkadaşlar da son anda vazgeçip başka bir yerde buluşmuşlar. Bursa grubumuz da giderek genişliyor ve birlikte güzel geziler yapacağız. Böyle durumlar için beni telefonla ararsanız kesin bilgiye ulaşabilirsiniz. Görüşmek, tanışmak umuduyla..

toffy' Alıntı:
Ben annaman...İşim, eşim müsade etsin, yol kapalı olmasın hava ne olursa olsun fark etmez. :smiley:

Yalnız değilsiniz.. Çoğunluk "annaman..." düşüncesinde zaten. :D Grubumuzun bu coşkusunu çok seviyorum..

Dikkat ederseniz şimdiye kadar çok az geziyi erteledik ya da iptal ettik.. Onlar da hava koşulları nedeniyle değil başka sebeplerden iptal olmuştur. Sayıları da biri ikiyi geçmez.

Arkadaşlar, İznik'de bende bulunmayı çok isterdim ama çok uzaklaştım.Kar altında çok daha güzel olacaktır mutlaka.Gelemesemde gönlüm sizlerle.Bol kahkahalı günler geçirmenizi diliyorum.

teos' Alıntı:
Size, mutlu geziler diliyorum.

Oğuz abi teşekkür ederiz.. Özledik sizleri :smiley:

celal yalçın' Alıntı:
Arkadaşlar, İznik'de bende bulunmayı çok isterdim ama çok uzaklaştım.Kar altında çok daha güzel olacaktır mutlaka.Gelemesemde gönlüm sizlerle.Bol kahkahalı günler geçirmenizi diliyorum.

Celal hocam, teşekkürler.. Sayenizde güzel bir yerde toplanacağız.

orsaalabanda' Alıntı:
Oğuz abi teşekkür ederiz.. Özledik sizleri :smiley:

Celal hocam, teşekkürler.. Sayenizde güzel bir yerde toplanacağız.

Bende :D

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam Gemlik marmara havzasıdır,iznik sakarya havzası derece olarak genel olarak öyle olsa da hava şartları bakımından farklılık göstermesi mümkündür.Evet hava güneşli olacak ama gece 0 altında olacak gözüküyor.

[attachment=1]

Gemlik'in -1 tahmin edildiği bir gece için İznik -8 olamaz; o tahmini yapan kimse, sallamış!... :D
Ben oraya geleceklerin hemen tümünün ısıtıcıları olduğunu varsayarak hava güzel dedim; yine de soğuk geçen birkaç günün ardından çok güzel sayılabilir hafta sonu için. ;) Siz gidin, eğlenin, Yusuf'ta köfteleri götürün; üşüyüp hasta olan olursa, cezamı çekerim!... ;D

Cavid Sezen

Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.
Her hangi bir toplantıya katılamayacağım tek hafta sonuna denk geldiği içinde üzgünüm.
Merinos parkta erden ağbinin aracında yaptığımız muhabbetin devamını iznikte yapardık ama başka bir kampa kaldı.
Herkese tekrar iyi eğlenceler.

Yedigim soguklar belimi buktu. Gelemiyorum. Size iyi eglenceler.

gezmen' Alıntı:
Gemlik'in -1 tahmin edildiği bir gece için İznik -8 olamaz; o tahmini yapan kimse, sallamış!... :D
Ben oraya geleceklerin hemen tümünün ısıtıcıları olduğunu varsayarak hava güzel dedim; yine de soğuk geçen birkaç günün ardından çok güzel sayılabilir hafta sonu için. ;) Siz gidin, eğlenin, Yusuf'ta köfteleri götürün; üşüyüp hasta olan olursa, cezamı çekerim!... ;D

Cavid Sezen

Cavid hocam yanıma termometre aldım -8 gördüğümde basa gaz Gemlik e gideceğim,orada da -1 görürsem yediğim köftenin fişinin faturasının fotoğrafını çekeceğim,şenlikte o kadar köfte alacaksın,beraber yiyeceğiz ama bunun için plaket filan alamzasın onu söyleyeyim.İznik te olsa oranın havasını yine de Sakarya havzası tayin eder.Zaten dün akşam telefon ettim Sakarya lı Havza abiyi yeni yaptı güzelliğini -8 i biraz daha düzeltti...

[attachment=1]

Screenshot_1.jpg

Ben birde havanın daha güzel olma ihtimalini seviyorum :smiley:

[attachment=1]

Screenshot_2.jpg

An itibariyle Bursada kar yağmaya devam ediyor hala...
Bakalım ne zaman erimeye geçecek...

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam yanıma termometre aldım -8 gördüğümde basa gaz Gemlik e gideceğim,orada da -1 görürsem yediğim köftenin fişinin faturasının fotoğrafını çekeceğim,şenlikte o kadar köfte alacaksın,beraber yiyeceğiz ama bunun için plaket filan alamzasın onu söyleyeyim.İznik te olsa oranın havasını yine de Sakarya havzası tayin eder.Zaten dün akşam telefon ettim Sakarya lı Havza abiyi yeni yaptı güzelliğini -8 i biraz daha düzeltti...

[attachment=1]

Hele bir şenliği bulalım, kolay onlar; siz güzel İznik'i yaşayın gitsin!... ;D

Cavid Sezen
Not: Şenlikte, sofra başında, Gemlik Körfezini, İznik çanağını anlatırım... :D

Sakarya lı Havza abiyle konuştum biraz daha birşeyler yaptı.

[attachment=1]

Screenshot_3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri