İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Kenan bey ile şimdi telefon ile konuştum, "hazırlıklı ve haberli olmaları için" su sporları merkezindeki bir görevlinin telefon numarasını istedim. Kenan bey "buna gerek olmadığını, kendisinin görevliyi arayarak haberdar edeceğini" söyledi.

Bu gece gidecek olan arkadaşlar için de gece bekçileri varmış. Kapılar falan kapalı olursa açtırabilirsiniz. Haberleri olacak. Aksi bir durumla karşılaşırsanız Kenan bey'in ismini söyleyip (İznik Bld. Bşk. Yard. Kenan Zengin) izin alındığını belirtmeniz sanırım yeterli olacaktır.

Etiketler

Güzel haber,yer olarak tam neresi olduğu konusunda bilgi yok sanırım,Ferhat ın işaretlediği yer kıyıda değil ama bu yer göl kıyısında değil mi.

Bülent, Pamukova tarafından geleceğine göre şehir merkezini geçip Orhangazi istikametine doğru devam ediyorsun... Şehrin hemen çıkışında, solda göl kıyısında. Sahildeki küçük optimist yelkenliler bizim dikkatimizi çekmişti. Hala duruyor mu bilmiyorum? Mutlaka görürsün. Zaten "Su Sporları Merkezi" ya da "Kayıkhane Tesisleri" olarak sorarsan gösterirler..

Kenan bey'i Celal hocamız da aradı. Ben ayrıntı sormaya çekinmiştim. Celal hocam "ücreti karşılığında elektrik alabilir miyiz?" sorusunu da sormuş, yanıt "olumlu"... Biz teklif ederiz, ancak elektrik için ücret talep ederler mi, yoksa misafir olarak kabul edip ücret istemezler mi, o konuyu bilmiyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
Güzel haber,yer olarak tam neresi olduğu konusunda bilgi yok sanırım,Ferhat ın işaretlediği yer kıyıda değil ama bu yer göl kıyısında değil mi.
Benim Navideki koordinatlar N40.42370 E:29.70950. Ama tam olarak neresini işaretlediğimi bilmiyorum. :smiley: Burası kıyıda bir yer.

Ben yola çıkıyorum,görüşmek dileğiyle sizlerede iyi yolculuklar. 0533 364 53 57

Sanırım burası İznik belediyesi İzzet Peste su sporları eğitim merkezi

[attachment=1][attachment=2]

iznik 1.jpg

iznik  izzet peste su sporları merkezi.jpg

Şu ana kadar sizleri takip ettim ve belki ümidiyle de kendimi programlamaaya çalıştım ama bu sefer olmuyor. Olabilseydi saat 15 civarında yola çıkar ve beyler ben yoldayım derdim zaten.
Senin anlayacağın Bülent'ciğim, yine yırttın. Afiyet olsun, herkese keyifli hafta sonları.

Tüh nasip artıkbir dahaki sefere,yalnız ulu orta söylemeseydin Haldun hocam şimdi pis sakallı olan bile o bendim diye gelecek.Haşmet gelebilirsen eğer istikakın arttı.

Yahu boşver Haşmet hocamı, uzak gelemez... Zaten tıp camiasında hoş karşılanmaz sucuk. Kolesterol, molesterol.. :D

Ben kahvaltılık almıyorum yanıma o zaman. Hepsi acılı değildi değil mi? ;D

5 te biri acılı ,seni rahatsız etmez umarım.

Az önce eve girdim...
Cumadan kimsenin gitmeyeceğini düşünerek plan yapmamıştım...
Lakin madem dostlardan orada olan var, bu gece 22 gibi yola çıkacağım...
Görüşmek üzere...

taiga' Alıntı:
Az önce eve girdim...
Cumadan kimsenin gitmeyeceğini düşünerek plan yapmamıştım...
Lakin madem dostlardan orada olan var, bu gece 22 gibi yola çıkacağım...
Görüşmek üzere...

Vayyy! Counterattack!.. Üff fena gaza geldim ama evdekileri razı edebilir miyim bilmiyorum? :smiley: Sabah orada meşhur balık çorbası ile kahvaltı etmek hoş olurdu.

orsaalabanda' Alıntı:
Vayyy! Counterattack!.. Üff fena gaza geldim ama evdekileri razı edebilir miyim bilmiyorum? :smiley: Sabah orada meşhur balık çorbası ile kahvaltı etmek hoş olurdu.

Dayı,

Hiç tereddüt etme...
Hadi gelin beraber yola çıkalım...

"heeeey ne duruyorsun be
at kendini denize
geride bekleyenin varmış aldırma..."

O.V.K.

taiga' Alıntı:
Dayı,

Hiç tereddüt etme...
Hadi gelin beraber yola çıkalım...

"heeeey ne duruyorsun be
at kendini denize
geride bekleyenin varmış aldırma..."

O.V.K.

Müdürüm, bana kalsa söylemeye kalmadan atacağım kendimi yola, denize, göle ama iç işleri bakanının programı varmış.. :( Baskı kuramıyorum, hiç yoktan yarınki program da zehir olmasın ;)

Ok...
Yarın görüşürüz o zaman...

ben gelemiyorum, evdeki hesap çarşıda tutmadı :'(
herkese iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri