KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gidecegimiz yerin koordinatlarini verebilir misiniz? Program nedir? Kim kacta cikiyor yola. Cumadan giden var mi? Orada yapilacaklar program nedir? Belki biz cumadan cikariz. Var mi gelen?
İnsel hocam, yeri biliyorum ama Google Earth'de İznik'in yakın planını çok net olarak göremediğim için koordinatları veremiyorum.
Yaklaşık olarak 40 26 13 Kuzey, 29 43 00 Doğu gibi.. Ancak 500 m. ye kadar yanılma payı olabilir. Orhangazi yönünden yani gölün kuzey kıyısından gelirken İznik şehir merkezine girişte hemen sağda küçük optimist yelkenlileri falan göreceksin.. Yanılmıyorsam iskelesi de vardı. Ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Ben büyük ihtimalle Cumartesi gelirim. Özel bir plan yapmadık. Ancak ilk kez gidecek olanlar için küçük bir yürüyüş turu, çini atölyeleri falan cazip olabilir.. Elbette çini atölyelerini senin rehberliğin ile gezmek de büyük bir ayrıcalık olur.
Cumartesi öğlen çok yakındaki Cem Otel'de balık çorbası içilebilir.. Sazan balığından yapıyorlar ama çok nefis.. Ancak öğlen servisinde olması için önceden sipariş vermek gerekir. Taliplisi olursa arayabilirim oteli...
Hava boyle giderse ben yokum. Birlikte olmak icin geliyordum. İznik'te defalarca bulundum zira. Soyledigin yer burasi mi?
http://goo.gl/maps/k8ax
Bir yanlislik var gibi geldi zira.
Git gel 500 km oluyor takriben. Umarim hava acar. Cunku bugun cok usudum.
Evet karda kışta karavanda kalmak gerçekten çok keyifli. Bizim grupta hava çok soğuk diye aracına çekilecek türde arkadaşlarımız pek yok. Bayanların ve çocukların katılımının düşmesiyle keyfimiz biraz azalsa bile karda, yağmurda, çamurda buluruz bir çaresini...
Bu gibi havalarda en önemli sorun şehirler arası yollarda yaşanacak bazı olumsuzluklar ve büyük şehirlerin artan trafik karmaşasıdır.. Feribot ve vapur seferlerinin iptal edilmesiyle İstanbul'a giriş ve çıkışlar problemli olabiliyor mesela..
Cavid hocam Gemlik marmara havzasıdır,iznik sakarya havzası derece olarak genel olarak öyle olsa da hava şartları bakımından farklılık göstermesi mümkündür.Evet hava güneşli olacak ama gece 0 altında olacak gözüküyor.