İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,454
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Dört sene benzinli Seri 3 ve arazide aracı tanıyacak kadar benzinli Defender 110 kullanmış bir kişi olarak ya araçta lastikler AT veya daha yola yakın ya da kalkışta vitesi 2 veya 3'e takarak kalkmış.

Etiketler

OK 144 ;D her iki defender de de galiba ilk fotolarda gördüm.

2 defenderdede resimlerden gördüm ok 144 var peki ikisidemi çıkmadı ?

DSCN2175.jpg

DSCN2176.jpg

DSCN2177.jpg

DSCN2178.jpg

DSCN2180.jpg

DSCN2181.jpg

DSCN2182.jpg

Unimog için üzüldüm. Hayrına 15 dakikada vinç ve makara ile düzeltiverseydiniz keşke.

Evet ikiside çıkamadı daha sonra güven lpg den benzine geçti rampayı bitirmeden yine kaldı ve vinç ile bitirdi.evet defenderler benide hayal kırıklığına uğrattı ben daha önce hiç defenderlerle geziye katılmamıştım hep merak eder dururdum ve arazide çok başarılı olduklarını düşünürdüm ama dün gördüklerime inanamadım,hatta video çekimlerindede hayretimi gizleyemedim.

Felice' Alıntı:
Mustafa abi nerdesin yaw.....bak neler yazılıyo........

İnanmayın bu laflara... ;) Bu aşklar kolay kolay bitmez... :D
Yukarıda üstten ikinci fotoğrafta, devrilmiş Unimog önünde duran kırmızı+siyah bereli arkadaş kim acaba, bilen var mı?

evet naci doğancı. bereli arkadaş unimogun sahiplerinden zannederim yuvacık civarındaki köylerden.

Unimog'u düzeltmeyi düşünmedinizmi acaba arkadaşlar?... Güzel ve yararlı bir macera olurdu.

arkadaşların vinçleri ile biraz zor olurdu,zaten kendileride kurtarıcı çağırmışlar benim ford f250 olsaydı belki deneyebilirdik çünki vincim şanzımandan tahrikli.

Güzel gezi olmuş,haftasonu yarış olmasaydı gelirdik.Birdahakine erken haber verin. :smiley:

cevat abi öncelikle tebrik ederim. foto olayını çözmüşsün. resimler gayet güzel. eline sağlık. bence gezilerde her zaman co-pilotlarda fotoğraf makinası olmalıdır derim. sürücü koltuğunda çok şey kaçırılıyor.
arkadaşlar gerçekten defenderler pazar günü biraz tekledi diyebiliriz. bence pilotaj hatasıda dediğiniz kadar yoktu. o çıkılamayan rampa yaklaşık % 20-25 eğime sahip bir rampaydı. aracın kalkışı ve hızlanması için yeterli düzlük yoktu. malum defender 2.5 lt, kalkış torkuda düşük olduğundan ancak bu kadar olabildi. bence o araçları biraz gaza doyurmak lazım, yani pedalın dibini bulmak lazım... bence biraz daha başarılı olabilirler... merkez kilit olayında başarılılar ama dif kiliti şart. yoksa ilerleyemiyorlar. ladanın bile dif kiliti olmadan ilerlediği yerlerde eğim fazlalığı ve kasa ağırlığından dolayı ilerleyemedilir.
birde yuvacıklı hemşerim; senide aramızda görmek isteriz. bakalım 110 dizel neler yapabiliyor. bazen yolda karşılaşıyoruz ama tanışmadığımızdan selamlaşamıyoruz... aracınızdan tanıyorum sizi... :smiley:
selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR