İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,581

Etiketler
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

ndoganci' Alıntı:
... ama arkadaşlara boş yere masraf kapısı açılırsa karışmam...

;D masraf derken?

O işler pek öyle olmuyor , Biz 3 haftadır Umutun Toyotasının şasiyi bölmeye çalşıyoruz, muvaffak olamadık :(

Hatta dün yine bir tepeye çarptırdık, 4 kişi camdan çıkıyorlardı ama yine taş gibi gidiyor, Bu hafta "Undestructable" ödülü verdik kendisine ;D

dün gittim gittim tam aytepeye ulaştım frenler sukoyuverdi,zaten benzinde de bir problem vardı,dağcılıkta bir terim vardır zirveden şüphe duyduğunuz an geri dönün der,ben de aynen öyle yaptım gidip orada problem yaratacağıma kendi kendime bunalım yaptım.kenan abinin orda tansu abiyle kocaeli halkını nasıl doğaya çekerizi tartıştık.
inşallah bidaki faaliyete ben de katılırım ekipmanlıı bi şekilde anlaşılan güzel bir faaliyet olmuş tebrikler .
fatih abi ilgin için de ayrıca teşekkür ederim

SL271424.jpg

SL271428.png

SL271429.png

SL271432.png

SL271434.png

SL271435.png

SL271436.jpg

SL271447.png

Hafta sonunu winçle çekiyordum araziye çıkmak için! Çamurlu rampalarda sürücülük kabiliyetimin defenere yetmediğini anladım.Gelicek gezide karda deniyecez bakalım. Demekki heveslenip winçle çekince arazide winçleniyormuşuz. Birazda def.karpuzlarını yükselmek lazım hep suçuda sürücüye atmalayım:smiley:
Tamam video yükleme ile ilgili bilgiyi aldık.Gene winçlendik:smiley: yüklüyorum atacağım ama 1saate anca yükler herhalde

İkinci fotoğrafta, bir gün önce yokuş inerken devrilmiş Unimog'un tekerlekleri arkada görülüyor..!

Arkadaşlar cok merak ettim bu defenden neden çıkamiyor hakkınımı veremıyor ne oluyor.

Ben o videodan sonra Defenderle ilişkimi kestim, Hakkında söylediğim tüm olumlu sözleri geri aldım. ;D

Ben defenderin series inide 110 düz dizelinide yıllardır kulanıyorum boyle bişey görmedim asla defenderden vazgeçmem. o defenderi kulanandan açıklama bekliyorum.

discovery-V8' Alıntı:
Ben o videodan sonra Defenderle ilişkimi kestim, Hakkında söylediğim tüm olumlu sözleri geri aldım. ;D

yapma Yavuzum hem defender ile hemde sahipleri ile senin aran iyidir...böyle bir çırpıda atmazsın bizi bi kenera...;D

Mustafa abi nerdesin yaw.....bak neler yazılıyo........

Mesutcum, defender projemi çöpe attım, sil baştan Ya Adnanınki gibi bir 4.6 ya da hiç ;D

Mustafa abiyi hiç karıştırma onun ruhu bile burayı hacı murat la çıkar ;D Defender onun için sadece aksesuar.

defenderın günahını almayın , geri geri de çıkar o rampayı .....ama plotaj hatası var gibi

Plotaj hatasından baska bişey olamaz geri geri cok daha rahat çıkar zate .
aşagıdan kilide takıp agır 2 yada 3 ile cok rahat çıkar.

valla defenderin çıkamamasını sebebi sanırım motor güçü ve lastik problemi..

defender'dan önce lada niva çıktı..onunda motor güçü biraz zayıf gibiydi sanki ama lastikleri sayisinde çıktı..

yoksa ben zannetmiyorumki defender çıkamasın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri