İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,588
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

güzel görüntülerdi onure olduk :smiley:))) aktarana paylaşana seyredene seyrettirene teşekkürler...

Etiketler

İzmit dağlarına yine enfes bir gezi yapmışsınız. Hamsilerde bir başak olmuştur o soğukta... Mustafa Abi'yi bu sefer kim çekti onu merak ediyorum ;)

Not: İşlerimin yoğun yoksa İnönü Yaylası karlarla kapanmadan bu sene bir kez daha gitmek için sizleri rahatsız ederdim. Artık bahara kalacak. Sevgiler

Ben esnek araç severim... makaslı ve esnek olacak... şöyle kanalda benzin deposu kapağını fırlatabilecen ;D işinize yaramadıktan sonra kalın şase bence kıskanılacak birşey değil... yük taşımıyoruz :smiley:
Defenderda tabii fonksiyonel... her işe yarar buzdolabi bile sığar içine ::smiley:

Benim defender kullanmamın sebebi ister yük taşı, ister yolcu taşı, istersen off-roadun kralını yap yani hemen hemen tüm amaçlarda kullanabilrsin. Tabiki bu tercih meselesi. Herhesin fikrine saygılıyım. Ama siz bir kere jeep çi olmuşsunuz. şimdi vaz geçemiyorsunuz. 8) Esneklik konusunda defender jeep lerden daha esnek olduğuna iddaa ederim.

Videoyu super hazırlamış... şu video editing olayını benim de öğrenmem lazım :smiley:

Arkadaşlar KARTEPE ne durumda bilgisi olan varmı acaba.. Video görüntüleri süper olmuş bu arada emeği geçen hazırlayap ve paylaşan arkadaşlar sağolsun..

Yüzlerce LR seven birleşmiş, fan kulüplerinin sitelerinde akşama kadar jeep in takılıp da LR ların geçtiği videoları izleyip seviniyorlar. Allah kimsenin sevincini elinden almasın.

ya abilerim willys offroad gurubu yok herhalde turkiyede surekli cj ve cherooke ve land vs lada suziki oynuyor herhalde bu programda turkiyede ne kadar jeep willys ci kaqrdeşlerle buluşma imkanı yokmu bu sitede aslında amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim

jose andrio silva' Alıntı:
....amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim.

bende katılıyorum küçük aradan nasıl zevk alıyorlar anlamıs degilim :D

ya abilerim willys offroad gurubu yok herhalde turkiyede surekli cj ve cherooke ve land vs lada suziki oynuyor herhalde bu programda turkiyede ne kadar jeep willys ci kaqrdeşlerle buluşma imkanı yokmu bu sitede aslında amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim kusura bakmayın ama offroad yakıştıramıyorum lada vs suzikileri
benim için en iyi offroad aracı lada kırıldı dağıldı diye bir derdi olmuyor.. ladanın tek bir sorunu var motoru düşük kalıyor. ladada 200 hp lik bir motor olsun eminim en iyi offroad aracı olur...

ya abilerim willys offroad gurubu yok herhalde turkiyede surekli cj ve cherooke ve land vs lada suziki oynuyor herhalde bu programda turkiyede ne kadar jeep willys ci kaqrdeşlerle buluşma imkanı yokmu bu sitede aslında amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim kusura bakmayın ama offroad yakıştıramıyorum lada vs suzikileri
eski araç hele birde bakımsızsa o da sahibine hiç acımaz...çamurda karda salar kendini benden bukadar der :smiley: bağlarsın bir suzukiye çekersin maslak sanayiye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri