fosilbulent
defnder 110
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
güzel görüntülerdi onure olduk
))) aktarana paylaşana seyredene seyrettirene teşekkürler...
güzel görüntülerdi onure olduk
Jeepcj7' Alıntı:defenderin şasesi kamyon şasesi gibi helezon yerine makasli olsa takoz gibi olur heralde....
jose andrio silva' Alıntı:....amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim.
benim için en iyi offroad aracı lada kırıldı dağıldı diye bir derdi olmuyor.. ladanın tek bir sorunu var motoru düşük kalıyor. ladada 200 hp lik bir motor olsun eminim en iyi offroad aracı olur...jose andrio silva' Alıntı:ya abilerim willys offroad gurubu yok herhalde turkiyede surekli cj ve cherooke ve land vs lada suziki oynuyor herhalde bu programda turkiyede ne kadar jeep willys ci kaqrdeşlerle buluşma imkanı yokmu bu sitede aslında amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim kusura bakmayın ama offroad yakıştıramıyorum lada vs suzikileri
eski araç hele birde bakımsızsa o da sahibine hiç acımaz...çamurda karda salar kendini benden bukadar derjose andrio silva' Alıntı:ya abilerim willys offroad gurubu yok herhalde turkiyede surekli cj ve cherooke ve land vs lada suziki oynuyor herhalde bu programda turkiyede ne kadar jeep willys ci kaqrdeşlerle buluşma imkanı yokmu bu sitede aslında amerikan 1946 dan 1982 modellerle dans yapcaksın aslında camurda ozamn deyme kayfine 2002 vs 2006 model jeepleri oralarda kıymak zor oluyor abicilerim kusura bakmayın ama offroad yakıştıramıyorum lada vs suzikileri