İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,587
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

hahhahhahaaa hele biz ferozacılar nerdeyse yok olacagız. pandalar gibiyiz korumaya alınmaya ihtiyacımız var. bizde bukalemun gibi renk degiştirip bazen ladacılarla bazen landciler bazende kimi bulursak takılıyoruz valla şu peugeot reklamındaki gibi ... Şaka bi yana şu rampayı bende merak ettim .

Etiketler

Yoğunluktan dolayı neler kaçırmışım yaw. Üzüldüm vallahi. Mükemmel gezi paylaşımı için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
İmza / Jeep'çi ;D

Herkes aynı yerden geçmiş dahi olsa ; en zorlu yerlerden birisi geçilen o videodaki etaptır.
Yani basılmış ve üzerinden geçilmiş cam gibi olmuş sert çamur.
Görüntü olarak light izlenimi verir ama buz gibi çamur olduğu için lastik tutunamaz. Yere iz dahi açılamayan sertleşmiş yaş çamur. Tecrübe ile sabittir. Makara yapmayın sizinde başınıza gelir :D

Tıpkı hard off-road dönüşü, mola alanındaki ıslak çimende ilerleyememek gibi ;)

Bizim oralarda bir laf vardır ''Yağız at Sahibine göre Kişner'' derler Anlayana sivri sinek Saz Anlamayana Davul zurna da az gelirmiş te bunun son cümlesi :smiley: Döncek dolaşcak şimdi bu konu pilotaj lastik mekanik zemin ve hava durumu etkeni içinde bidaha dönecek gibi görüüünüüüyoooor. :smiley: KORKUYORUM :smiley: :smiley: :smiley: Kabuslar görür oldum hep batıyorum hiç çıkamıyorum sonra 4x4 alıyorum sırtıma tırmanıyorum valla beni bakırköy listesine yazın ben kocaeline gelemiyeceğim galiba YETİŞMEZ :smiley:

yok canım dargınlık olmaz kardeşler arasında :smiley: batmak çıkmak çok konuşulduda defender etrafında döndüya birazda konu defender kullanıcısı olunca o yokuş ilk başta hap gibi geliyordu şimdi dağ oldu gözümde ona istinaden yoksa canının sağlığı ugurum vur gül olsun vurduğun yer aldırmam bir bir dinliyorum her sözünüzü küpe niteliğinde aklıma kazıyorum alınmak yok ben saptarım :smiley: inceden düşünürüm arasıra vecizeler atarım yok düşündüğün gibi bişey yani :smiley:

yani biz defender cılar olarak aldık ağızımızın payını küpe sivrisinek ve saz hepsi tamam :smiley: uğur kardeşim gülücük yaptığım sürece her şey yolunda keyfim tıkırında ben direkt söylerim bişey olursa keyfin kaçmasın darılmam ben olur biter msj da kalır bi sonrakine taşımam o kadar kısa benim küslüğüm ben bile bilmem küstüğümü :smiley:

Belki arkadaşlar maksadını aşan sözler yazmış olabilirler. Ama gerçekte kise kimseyi kırmak istemez. Off-road gezilerimizde hangi marka araçların geldiği hiç birimizin umrumda değildir. Umrumuzda olan ver değer verdiğimiz içindeki arkadaşlarımızdır. Boş ver sıkma canını :smiley:

Psikolog yok mu bu sitede??? Yapmayin arkadaşlar başimiza neler geldi, dibine kadar yüklü araçlar batmiş iki metre yanindan Ford Transit geçiyor piknik dönüşü ;) araç zemini sevmez, zemin araci sevmez, sürücü yanlış vites seçer... Kalırsiniz batarsiniz ;) olur bunlar ;)

:smiley: İyiki varsınız dostlar. benim fikrimde aynı, hep birlikte başlayıp hep birlikte kazasız belasız ve eksiksiz neşeyle güle eğlene gezilerimizi bitirmek amaçımız olduğu sürece ne ben nede başkası takar :smiley: kalın sağlıcakla iyi hafta sonları

IZMIT Off road turizmine ciddi katki sagladigimi dusunuyorum. Gezenbilir Ankara Grubunun etkinliginden daha fazla goruntulenmis bu gezi...

Fahri Izmitli ilan edilmeyi bekliyorum... duyurulur... ;D

Güven sen zaten %50 izmitli sayılırsın %50 de bizden şimdi oldun izmitli selamlar.bayramdan sonraki pazar bekliyoruz selamlar.

Bende eger işten güçten fırsat bulabilirsem 3 defender ile katılmayı düsünuyorum .İŞANLAH

concrete' Alıntı:
IZMIT Off road turizmine ciddi katki sagladigimi dusunuyorum. Gezenbilir Ankara Grubunun etkinliginden daha fazla goruntulenmis bu gezi...
Fahri Izmitli ilan edilmeyi bekliyorum... duyurulur... ;D

ne demek fahri bey siz en az bizim kadar izmitlisiniz ... bayramdan sonraki pazar görüşmek dileğiyle...

dr önder buradan ya da yenı bır topıkten tekrardan haber verırsen cok sevınırım cunku bende gelmek ıstıyorum hem gezenbilir ailesıyle ılk offroadım olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20346.0

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR