İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,815
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

bu arada Erdal abi sana ulaşmam lazım....
0 537 262 11 00

Etiketler

fotolarınız gercekten guzell...cok guzel yerlerr..ama araç şeçımı yanlışş...(bu benım goruşum tabiki ...) benım 1960 model jeep var wıllys ..uzun saşe .bu araçların cıkamdgı ,sızlerın cektıgı yerlerıı cok rahat cıkarr .. jeep ..cj tam off roadluk gerısı bu turlarda zayıf kalıyo :smiley:

arif09' Alıntı:
fotolarınız gercekten guzell...cok guzel yerlerr..ama araç şeçımı yanlışş...(bu benım goruşum tabiki ...) benım 1960 model jeep var wıllys ..uzun saşe .bu araçların cıkamdgı ,sızlerın cektıgı yerlerıı cok rahat cıkarr .. jeep ..cj tam off roadluk gerısı bu turlarda zayıf kalıyo :smiley:

Değerli fikirlerinizden yararlanmak isteriz ;)

arif09' Alıntı:

İlginç, ;) Kilit, lastik, vinç, snorkel, yükseltme vs.vs.için biz boş yere para harcıyoruz demek ki.

uzun sase aracınızın ozellıklerı hakkında bılgı verırmısınız

Konuyla alakası yok ama arkadaşın biri,araç yükseltme konusunda İzmir de yer arıyor:smiley:
Açtığı konu başlığını buraya aktarayım dedim.Yardım eden birileri çıkar diye ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69382.0

Selam arkadaşlar, paylaştığınız fotoğraflar için çok teşekkür ederim.Siz gezdinizde bende oraları bildiğim için sanki bende sizinle birlikte gezmiş gibi oldum, azda olsa özlemimi giderdiniz.
Yıllar önce Menemen'de çalıştığım için bahsettiğiniz yerleri iyi bilirim hani avcumun içi gibi derlerya işte öyle.O köylerde Bozalan,Turgutlar,Çukurköy ve daha niceleri gezmediğim yer kalmadı.
Ben kadastrocu idim o nedenle orakarı iyi bilirim.Sadece oralarmı orman içi yolları bile.Yamanlar dan girip Çiçekli'den İzmir yoluna çıkardık ne günlerdi.
Bozalan köyünde meydanda bir kahve meşe ateşinde bakır kazanda çay yaparlardı bilmem hala devam ediyormu.Ege'nin hertarafında güzel olurda özellikle o köylerde şahane peynir yaparlardı.
Kalın sağlıcakla.

Mustafad' Alıntı:
İlginç, ;) Kilit, lastik, vinç, snorkel, yükseltme vs.vs.için biz boş yere para harcıyoruz demek ki.
yapılan harcamalr bosuna degıldır elbett .. ama o kadar harcamaya karşı o arabalar o yollarda kalmamalı dıye dusunuyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler