İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,791
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

mdilek' Alıntı:
Birde ben sıralama yapayım.
Çamur, yoldaki kaya ve taşlar, göçükler, yardımlaşma, paylaşma mangal, roka, şelale...
Çünkü o zirve çok güzel olasada şelaleye tam inemedik. Yoluda hesap edince fazla geç kalmayalım diye düşündük. Böyle durumda fazla yürüyüş ve kesif yapamadık. Nisanda cumarteside gidip kamp atıp iyice bir dolaşsak, gece kalıp pazarda şelalenin alt yoluna bir bakıp Manisa üzerinden kalan parkurun kalan kısmını tamamlasak mı diyorum.

Tadı damağımda kaldı ama bu ay birdaha gelemem. Bende bu arada arabayı yükseltmek, üste delici, arkaya çalışma farları koymak, el telsizi edinmek, hatta ikinci el uygun cb telsiz almak gibi düşünceler içindeyim. Mikropu kapmış mıyım?
Mustafa Bey sıralama çok isabetli ve yorumlara katılmamak elde değil.
Bana kalırsa zehir girmiş; damarlarda bi tam tur dolaşmış :smiley: devamını bekleriz... :smiley:

Etiketler

Bizim içinde güzel bir tecrübe oldu, Erdal bey size ve tanıştığımız arkadaşlara teşakkür ederiz. Bundan sonraki organizasyonlara katılmak için sabırsızlanıyoruz. Bol yardımlaşmalı, çamurlu, yorucu ve eğlenceli bir geziydi.

Berk abi çok geçmiş olsun :( yenisini taktırma abi, oksijen kaynağıyla dolduruyorlar ;)

benim de alttan çok ses geldi bir şeyleri vurduk ama bizimkilerin altında yağ eksik olmuyor ;D ;D o yüzden önemsemedim..

arabamın sınırlarını öğrenmeye başladım, etap güzeldi baya, asfalt lastikleriyle yapabildiklerini görmek beni sevindirdi :smiley:

herkese selamlar..

teknik bir arızadan dolayı fotoğrafları yükleyememiştim.birazdan geliyor...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_0004.jpg

DSC_0016.jpg

DSC_0022.jpg

DSC_0025.jpg

DSC_0029.jpg

DSC_0030.jpg

DSC_0032.jpg

DSC_0035.jpg

DSC_0060.jpg

DSC_0062.jpg

güzel fotolar halim bey; arabanız da cok güzel ;) bende de aynısından var, en yakın gezide görüşmek dileğiyle.

DSC_0097.jpg

DSC_0159.jpg

DSC_0160.jpg

DSC_0172.jpg

DSC_0173.jpg

DSC_0181.jpg

DSC_0184.jpg

DSC_0201.jpg

DSC_0208.jpg

DSC_0224.jpg

1998 yılında 29 Ekim de biz de ailecek 1 araba bu rotayı takip ederek şelaleye ulaştık. Arabamızı Turgutlar köyünün çıkışında bırakmak zorunda kaldık.
hepimiz yanımıza sırt çantamızı aldık. Şelaleye kadar yürüdük. Yalnız dönüş çok zor oluyor. Dönüşte zorlu bir yolu tırmanarak yürüyüş yapmak zorundasınız.
Köyden çobanlık yapan bir genç bize rehberlik yaptı. Bilmeyenler için şelaleyi bulmak hakikaten zor.

Ayrıca şelaleye kadar araçla gidebilmek imkansız.

Haykıran üzerinden de Çukurköy'e kadar gidilebiliyor. Dumanlı dağı aşmanız gerekli. Bu rotayı denemedik.

Fotoğraf makinamızı almayı unutmuşuz. Onun için fotoğraf yok.

Eski günlerimizi anmış olduk sayenizde.

Teşekkürler..

[attachment=1]

New Microsoft PowerPoint Presentation.jpg

Turgutlar- şelale arası yaklaşık 4 km mesafenin çoğunu araçlarla gidebildik. En son mangal için kamp yaptığımız noktadan şelaleye kadar yaklaşık 300 mt bölümü yürüyerek tamamladık.
Yağmursuz ve kuru bir havada 4x4 araçlarla rahat gidilebilir ama yanlız olmamak şartıyla ;)
Yağışlı havada gerçekten çok zor bir parkur.
GE üzerinde Turgutlar şelale arasında araçlarla gidebildiğimiz rotayı ekliyorum;

srota-0.jpg

srota-1.jpg

srota-2.jpg

Arkadaşlar Bu haftasonu ve daha sonraki haftasonu işlerim ve izmir dışı seyahatim nedeniyle gezi düzenlemesi yapamıyorum. :'(
Grup hazır ısınmışken sizler kendi aranızda programlar yapabilirsiniz ;)
4 Nisanda yeni bir gezide görüşürüz

Güzel gezi, nefis fotoğraflar, teşekkürler..

Keyifli bir gezi olmuş,görseller ve paylaşım için teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri