ozcour
Kamp III
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
Serkan abi senin arabanın tamir edilecek bir şeyi olacağını hiç sanmıyorum uzun yıllar boyunca. kullanım klavuzunda yazan periyodik bakımlarında değişecekleri zamanı gelince değiştirtirsen çok uzun yıllar bu araçtan iyi anlayan ustaya gerek duyacağını sanmıyorum. Sonuçta bakımda değişenler normal araçlarda da değişen şeyler, yağlar, filtreler, bujiler, balatalar, keçeler vs böyle gider sanırım. Maşallah arabanıza nazar değmesin..
ben size manualini buldum hiç sipariş edip masrafa girmenize gerek yoktu
http://**.com/files/52017445/PdfTown.com-1998-2007LandCruiser.zip
zip şifresi : pdftown.com
Maintenance, Engine Mechanical, Emission Control, SFI, Cooling, Lubrication, Ignition, Automatic Transmission, Propeller Shaft, Suspension & Axle, Brake, Supplemental Restraint System (SRS), Electrical Wiring Diagram, Collision Repair Manual
baya güzel tam workshop manual..
pandipieri' Alıntı:aynen Ademicim kesinlikle katılıyorum ben LC nin japonyadan ingiilzce tamir kılavuzu istettim yolda geliyor yoksa izmirde tamirci yok, istanbulda temservis suat usta var ona gidiyorum... off-road demek arabanı kendinin tamir etmeyi ogrenmen demek
Serkan abi senin arabanın tamir edilecek bir şeyi olacağını hiç sanmıyorum uzun yıllar boyunca. kullanım klavuzunda yazan periyodik bakımlarında değişecekleri zamanı gelince değiştirtirsen çok uzun yıllar bu araçtan iyi anlayan ustaya gerek duyacağını sanmıyorum. Sonuçta bakımda değişenler normal araçlarda da değişen şeyler, yağlar, filtreler, bujiler, balatalar, keçeler vs böyle gider sanırım. Maşallah arabanıza nazar değmesin..
ben size manualini buldum hiç sipariş edip masrafa girmenize gerek yoktu
http://**.com/files/52017445/PdfTown.com-1998-2007LandCruiser.zip
zip şifresi : pdftown.com
Maintenance, Engine Mechanical, Emission Control, SFI, Cooling, Lubrication, Ignition, Automatic Transmission, Propeller Shaft, Suspension & Axle, Brake, Supplemental Restraint System (SRS), Electrical Wiring Diagram, Collision Repair Manual
baya güzel tam workshop manual..