İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,740
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

valla son anda aradı ozgur benim de derse yetismem gerekiyordu dogaclama oldu yani yoksa sizlere de haber vermez miyiz? hatta izmir off-road ussu olarak ben ademinin botanik bahcesini oneriyorum tum bulusmalar o merkezde yapılsın:smiley: hatta rektorluk bahceyi ademiye versin daha rahat olalım..

Etiketler

kaybolmadık muratcim turgutlardan arabayla kısa bir mesafe gittik, araba icin kısa tabi yaya gitsen en az 1 saat, dereyi bulduktan sonra 30dklik bir yurus bizi selalenin tepesine ulastirdi. bir de temizlik yaptik orada

koyluler ve avcilar inanılmaz kirletmisler yolu ve selaleyi, 2 buyuk torba pet sise lastik, bira kutusu topladık. elimiz hafif gittik agir donduk :smiley: ama muhtesem bir manzaraydı... mutlaka bir organizasyon yapıp karlı bir gunde gitmek gerek...

hiluxlar super murat bizim toyota off road grubunu takip edersen muhabbet kosesi ve toyota altında cok iyi hilux yorumlari bulabilirsin...

Hemen yazdım dilekçeyi rektör hocamok dedi.. toplanma üstü Botanik bahçesi olabilir seve seve ...

Oooo İzmir grubu da varmış, yeni keşfettim :smiley:

Ben de off-road'a meraklı biriyim ve iş dolayısıyla yaklaşık 2 sene köy köy, dağ-bayır gezdim durdum. Aracım yok diye üzülüyordum ancak, olup da satanları görünce sinsi bir keyif aldığımı itiraf etmeliyim 8)

Herkese selamlar..

süper olur hatta 1. izmir offroad grubu toplanmasını yapalım gerekli oırganizasyonu ben yaparım...

yolgezen' Alıntı:
Oooo İzmir grubu da varmış, yeni keşfettim :smiley:

Ben de off-road'a meraklı biriyim ve iş dolayısıyla yaklaşık 2 sene köy köy, dağ-bayır gezdim durdum. Aracım yok diye üzülüyordum ancak, olup da satanları görünce sinsi bir keyif aldığımı itiraf etmeliyim 8)

Herkese selamlar..
bizde bu hastalık oldukça çok araç alır satarız .. dostların araçları oldukça dert gam değill yeterki gezmek isteylim herkesi bekleriz ..

ahaaaa super bir fikir Ademi yapalım, hem birbirimizi tanımıs oluruz... bir hafta sonu olursa eger senin icin sakıncasi yoksa daha iyi olur okul sakin oluyor biliyorsun hafta sonlari...

Tamam arkadaşlar ozaman buluşma için bayramdan sonraki hafta sonuu cumartesi 5 Aralık uygunmu
1. Ademi

pandipieri' Alıntı:
arazi aracina bir kere binen bir daha binek arabaya binemez niye satmislar anlamadim hüray hanım.

Nejat abi satmış ya işte.. :smiley:

akademic' Alıntı:
bizde bu hastalık oldukça çok araç alır satarız .. dostların araçları oldukça dert gam değill yeterki gezmek isteylim herkesi bekleriz ..

Hastalık olduğu doğru bak 8)

hiç birimizin ilk aracı değil en kısa zamanda tekrar alacaktır Nejat abi içimizde en çok gezen kişlerden birisi odur dayanamaz alır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR