İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,737

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

araba lada olunca daha iyisi her zaman var, land olursa kendi arabanın eksiklerini giderdin mi en iyisi o oluyor :D

Ademi abinin alırız satarız demesindeki rahatlık burdan geliyo galiba :smiley:

ozcour' Alıntı:
araba lada olunca daha iyisi her zaman var, land olursa kendi arabanın eksiklerini giderdin mi en iyisi o oluyor :D

Ademi abinin alırız satarız demesindeki rahatlık burdan geliyo galiba :smiley:
vayy özcur taş atarsın haa bizim arabanın arkasından :smiley: her kesin güzeli kendine... sizi pistlerdede görmek isteriz...

Türkiye şartlarında ofroada gönül vermek ciddi özveri istiyor o yüzden tüm araçlarımız yoğun emek ve sevgi sonucu bizlerle herkesin gönlüne göre versin.. elimizdekilere sahip olalım yeter..

pandipieri' Alıntı:
niva =keci giremeyecegi yer yok bu gezegende

Öyleymiş diye duydum ben de, 2009 Isuzu D-Max ve 94-Daihatsu-Feroza ile yolculuklar yaptım. Hani konforda Isuzu eyvallah ama feroz beni hiç yolda bırakmadı.

aynen Ademicim kesinlikle katılıyorum ben LC nin japonyadan ingiilzce tamir kılavuzu istettim yolda geliyor yoksa izmirde tamirci yok, istanbulda temservis suat usta var ona gidiyorum... off-road demek arabanı kendinin tamir etmeyi ogrenmen demek

yolgezen' Alıntı:
Aracım yok diye üzülüyordum ancak, olup da satanları görünce sinsi bir keyif aldığımı itiraf etmeliyim 8)
Herkese selamlar..

yolgezen' Alıntı:
Nejat abi satmış ya işte.. :smiley:

acaba diyorum üzerime alınmalımıyım birde üstüne abi demezler mi :mad:
çık işin içinden çıkabilirsen şimdi :-\

8)

pandipieri' Alıntı:
off-road demek arabanı kendinin tamir etmeyi ogrenmen demek

Ercan var ya kendin öğreneceğine o öğrensin ki sonra başın ağrıyacağına onun başı ağrısın ;D

hem ayrıca benim araba da bir sürü fazla kol falan vardı, bunlar ne ki yer açmak için çıkaralım falan dedimdi ki aman araba gitmez demezler mi :D :D :D

mesela nasa'yı uzay bilimleri merkezi olarak düşünürsek falda bakıyorlar mı acaba diyen olabilir
bundan dolayı herkes kendi işini yapsın derim ben ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR