İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,545

Etiketler

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Cumartesi Aliağa şelalelere gitsek, mangal yaksak, kamp ateşinde muhabbet etsek nasıl olur ? :smiley:

Nejat' Alıntı:
oraya gelipte ot yoldurmazsınız değil mi ?
hani tezgaha gelmeyelim off-road ayağına ;D
Mart-Nisan -Mayıs ayında yapacağım toplanma tekliflerinde mekan botanik bahçesi olursa bence inceden bir huylanın herşey olbilir :smiley: ama kış ayında rahat rahat gelebilirsiniz...
Ahmetim gönlü şelalelim gidilebilir elbette hava durumuna bakmak gerek birde serkan kardeşimin söylediğine göre 50 dakikada yürümek gerekiyormuş orman içinden ona göre katılımcıları bilgilendirmek gerek ve ona uygun hazırlıklı gelmek gerek derim benim.. saygılarımı sunarım..

Ademi abi araçların çıktığı son noktada kamp atalım. Yürümek isteyen ekip şelaleleri görüp gelir bu arada ben kamp alanında şirincelerimle nöbet tutarım :smiley:
Bu hafta çok yağış var. Pazar aksamı dahil yağışlı :smiley: tam benlik batarım çamura :smiley:

evett kulağa çok hoş geliyor çamur fikri ayrıca senin batman konusunda kesinlikle hiçbirimizin şlüphesi yok o konuda başarın tartışılmaz :smiley:

BİRE BİR KATILIYORUM HOCAM SN TANIRMISIN BUNLARIN KKILAVUZU VAR GÖRKEM BAŞ BATIRICI SONRA AHMET ŞİMDİ ÇOĞALDILAR SEKANDA EKLENDİ.

bende bilenlerin bildiği bir sebeple gelemiyorum.
gidebilen arkadaşlara şık bir gezi, ii eğlenceler diliyorum.

akademic' Alıntı:
evett kulağa çok hoş geliyor çamur fikri ayrıca senin batman konusunda kesinlikle hiçbirimizin şlüphesi yok o konuda başarın tartışılmaz :smiley:

Batmak güzel oluyor ama :smiley:

Bu hafta yamur ve iş yoğunluğu var galiba :smiley: Haftya yapılm mı birseyler ? hadi canlanın biraz bayram yorgunluğunu atalım üzerimizden. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR