İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,866
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Niva kadar bol ve ucuz olmasada buluna biliniyor parcaları aksam parcalarını standart kulalanımda kolay kolay kırmıyor hırpalanmışını toplamak baya maliyetli olur temizinide uzun yıllar sorunsuz kulana bilirsiniz Nejat hocam

Etiketler

reis28' Alıntı:
Niva kadar bol ve ucuz olmasada buluna biliniyor parcaları aksam parcalarını standart kulalanımda kolay kolay kırmıyor hırpalanmışını toplamak baya maliyetli olur temizinide uzun yıllar sorunsuz kulana bilirsiniz Nejat hocam

mesela kasa hariç ne kadardan bahsediyoruz ?

bin - 5 bin - 10 bin - 20 bin ?

arkadaşlar merhaba,

dursun ustamında dediği gibi parçalarını piyasada çok da bulunabilir değil.fakat öyle pahalıda değil.istanbulda en azından bulabiliyorum veyahut getirtebilirim.samurailerin koca istanbulda çok az olmasına rağmen. :mad: :mad:

kaldıki sizler ege bölgesindesiniz tatil yerlerinde pek çok samurai var.buda araçların parçalarının bulunabilirliğini sizler açısından yüksek tutuyor. ;) ;)

konuyu fazla uzatmadan,bizler çok sıkı şekilde araçlarımızı zorluyoruz.diyebilirimki 2.5 sene içersinde en az 10 sefer debriyaj balatasını değiştirdim.90 tl'yede var 200 tl'yede var.bir sefer arka fren balatalarını değiştirdim.fakat kampanam çizik ve setli olduğundan çok çabuk yenilemek zorunda kaldım.onun dışında bir iki defa plastik kapı kolunu kırdım sert açmadan sebeb. ;D ;D

bir defaya mahsus aks rulmanlarını değiştirdim.

demek istediğim o kadar zorlamaya karşılık araçta değiştirmeye ihtiaç duyduğum tek parçalar bunlar.benim anladığım nejat bey aracı zaten yormayacak.kaldıki alınan araç temizse hiç sıkıntı yaşamayacaktır.

parça konusunu bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sorun etmeyin. ;)

Ahmet dün senin kocaoğlanı gördüm sanki Çankaya da izelman otoparkında ???

MCC' Alıntı:
Ahmet dün senin kocaoğlanı gördüm sanki Çankaya da izelman otoparkında ???

Yok abi gördüğün benim araç değildi. Büyük ihtimalle Mustafa abinin aracıdır. Teşekkürler

ARKADAŞLAR:
günaydın. :-*
SAYO Marka XACTİ Modeli fotoğraf makinam arıza yaptı. :eek:
İzmirde servisini yada özel tamirci konusunda bilgisi olan yada anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
son gezilerin foto özürlüsü oldum :'(

Erdal bey .
nasılsınız kerem de yanında.
biraz daha keyiflidir her halde.
Milleti buraya toplayamadık. hala gezinin altına devam ediliyor.

burhan amca makina icin kemeraltında hamza rüstem pasajında mert rustem var onlar yapabilirler... benim de selamımı soylersen hallederler, hatta kendisi de off-roadcudur...:smiley:

Serkan'cım ilgine teşekkürler.
pazar gün gözlerim sen aradı ama görüşemedik

Burhan amca o kadar yogun ki bu aralar isler hafta sonu tum gun calistim yine yetmedi zaman hala da calisiorum az kaldi bitince yine sizinle olmaktan buyuk keyif alacagim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri