İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,910
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Nejat' Alıntı:
big_3296697_pzl.jpg

nasip değilmiş bu olmadı, daha da düzgününü buldum o da olmadı.
ben hazırlanısıya her ikiside satılmış :-\

resimleri seyretmeye devam :-\

sizlere bol çamurlu, keyifli geziler dilerim.

Etiketler

Nejat abi bir tane Ankara yolundan adliye kavşağına inerken sağda benzinlikler var onlardan bir tanesinde satılık mavi bir samurai var dışardan güzel görünüyordu istersen bir bak..

Her işte bir hayır olduğu. İnancımız gereği.
Belki şu sattırları yazmamız dada birhayır vardır. Murat'cım hayırlar üstüne olsun.
Bazen istim önceden gelsin.
ağaları paşaları bekletmesin.

Katılıyorum ağabey.
İsteklerimizin gerçekleşmesini daha kolay sağlar bu temenniler.
Hele dostlarımızdan gelince.

akademic' Alıntı:
Nejat abi bir tane Ankara yolundan adliye kavşağına inerken sağda benzinlikler var onlardan bir tanesinde satılık mavi bir samurai var dışardan güzel görünüyordu istersen bir bak..

Ademi abi, Samurai değil o,

Nissan ya da Japon başka bir marka, üstündeki tavan polyester sanırım, çok çakma duruyordu, ama tente yaptırılırsa çok yakışır o araca, yazdan beri yatıyor sanırım ucuza alınabilir..

Yeri de özkanlar yolundan ilerleyin, oradaki BP de ..

Selamlar

Emre Senide bu sayfaya bekliyorum.
İzmir Farklı Bir şehirdir Dolayısıyla bu farkımız flama konusunada yansımalıdır.
TABANVAYCILRA Karışmıyorum onlar seçimini yapmışlar.
Lütfen yüz yüze görüşmeden bir şey başlatmayın.teşekkür ederim.

Flamayı ben basitçe yaptım.
Off roadçular için zaten ayrı stickerlerimiz var.
Tabii sürekli araç üzerinde durmasını istemeyenler de olabileceği için mıknatıs tarzı bir pankart önerdim ağabey.
Diğer mesajımı da buraya alıp siliyorum oradan

Eyvallah yakışıklı kardeşim.
sağol
sana en kalbi en ulvi sevgilerimi gönderiyorum.

Off kopyala yapıştır düzelt derken gitti mesajım.
:(

Bu pankart 50 * 70 ebatlarında arabalar için epey büyük.
Daha küçüklerini yaptırmak lazım sadece Gezenbilir adının göründüğü çeştileri vardı bende.

[attachment=1]

Gezenbilir Ä°zmir Grubu Pankart.jpg

Sağ alt köşedeki Gezenbilir.com yazısının benzerini ben Ahmet (vosdost) hediye etmiştim Düzce'de iken.
Onun bir benzerini yapalım.
Harici diskimde duruyordu logo-pankart dosyalarım.
Cihazım geri gelince örnek çalışmalar yaparım.
Hoş benden daha iyi örnek çıkaracak arkadaşlar var.
Ademi senin araca Dakar çıkartması yapan arkadaşımız vardı kimdi o.?

Tekrar merhaba Murat bey :smiley: ,
Biz şirket araçlarında mıknatıslı logolardan kullanıyoruz,zannedersem magnet deniliyor.Ön kaputlara koymak için çok ideal olur. 50*70 dediğiniz gibi büyük olabilir. Çok büyük olmasıda tutunma açısından sorun yaratabiliyor.
Burhan abi merhaba ,nasılsınız? Dediğiniz gibi konuşarak veya burayada örnekleri koyarak olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR