İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,850
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Nejat abi tekrar niva bakmayı düşündün mü? Nivayı satmanızın sebebi neydi? bence iki araç da birbirine yakın, motor hacimleri, boyutları vs birbirine yakın, hani derler ya yumurta satıp yumurta almak gibi bir şey sanki nivadan samurai ya geçmek :smiley:

Etiketler

ozcour' Alıntı:
Nejat abi tekrar niva bakmayı düşündün mü? Nivayı satmanızın sebebi neydi? bence iki araç da birbirine yakın, motor hacimleri, boyutları vs birbirine yakın, hani derler ya yumurta satıp yumurta almak gibi bir şey sanki nivadan samurai ya geçmek :smiley:

ilginç bir yaklaşım sundun

ortalamalarla uğraşacak yaşı geçtim keza sizlere yabancı kavramlar olarak gelebilecek dil,güven,anlam vb konularda 30 yıl öncenin hasretini çekiyoruz ve bunları tekrar anlatacak değilim !
........

bu araç benim hafta sonumu değerlendirmeme yeterli gelecek gibi görünüyor ve Gizem'in hafta içi araç gereksinmesini de karşılar diye düşünüyorum.

sorularda ki ağırlık benim yol alabilmemden ziyade Gizem'e güvenli bir şürüş sunup sunamayacağında yoğunlaşıyor

Gizem için erken dönem tecrübe edinimi için uygun olduğunu düşünüyorum. elbetteki elektronik/çelik bir takım güvenlik eklemeleri ile bilikte

kısaca bir taşla iki kuş ;)

gene de konuya her ne şekilde bakıyor olsam da yukarıdaki sorduğum sorular günceldir

diğerlerinin sohbet çerçevesinde değerlendirilmesini rica ederim.

umarım olur gene de sağol

ilaveten forum çerçevesinde kullanılmakta olan ve her seviye de modifikasyon yapılmış araçlarda dahil
tanıtım ve yorumları özelde kullanıcılarının beğeni,bilgi,ekonomik çerçeve ve beklenti düzeylerini yansıtıyor

Disco II riskli denirken Disco 4 piyasa da
Land Cruser vd için de aynı söylem geçerli : üreticilerinin bilmediği çok şey var !
...

tavuk yumurta, yumurta tavuk :D

güzel benzetmeydi ;)

bence bu samurai dayanıklı vede sorun çıkartmayan bir araç ki bütün rent a car firmaları bu aracı tercih ediyor..
Nejat abi zaten biz İzmir'de ne kadar zorlu araziye giriyoruzki ?
Bence senin isteklerini karşılar diye düşünüyorum..
Saygılarımla...

Nejat abi suzukiler cidden soırunsuz araçlar bir iki arazi deneyimim oldu standart, ve ufacık motorun yaptıkları bile takdire değerdi.. bende samaurailere hep bakıyorum benim açımdan tek son ufak olması (nivadan bile) onun dışında bence serkaın dediği rent a car lar bu arabaları kullanmazdı.. şimdiden hayırlısı olsun..

mdilek' Alıntı:
Arazideki çizilmeleri önlemek için kaportaya koruyucu film çekimi önerirmisiniz? Ve izmirde bu işi yapan bildiğiniz bir yer var mı?

Yeni araçlara koruyucu film yapılması kesinlikle doğru olur ;) ama nerede yapılır bilmiyorum. Benim araç zaten çizik içinde olduğundan ihtiyaç duymadım ;D

erdalyaman' Alıntı:
Yeni araçlara koruyucu film yapılması kesinlikle doğru olur ;) ama nerede yapılır bilmiyorum. Benim araç zaten çizik içinde olduğundan ihtiyaç duymadım ;D
ben binek aracımın ön kaputuna taş atmalarından korumak amacı ile yaptırdım ziebart ta ama çok pahalıydı .. en güzeli bu taksilere reklam yapıştıran firmalara bakmak onlar komple flimle kaplıyolar..

mdilek' Alıntı:
İzmirlilerin kendilerine has bir muhabbet başılığı olmasıda çok hoş olmuş. Ben izmirde delici sis farı bulunan ve diğer 4x4x araçlara uygun aksesuvarların bulunduğu bildiğiniz aksesuvarcı var mı ?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45823.0

Sis farı için bu linke bakabilirsiniz.

Nejat Abi; nivatr den Reis (Dursun Usta) bunlardan biriyle uğraşıyor bir kaç aydır, onunla görüştün mü ?

MCC' Alıntı:
Nejat Abi; nivatr den Reis (Dursun Usta) bunlardan biriyle uğraşıyor bir kaç aydır, onunla görüştün mü ?

selam

elbette , kendi makinasını özel parkurlar için hazırlamaya çalıştığından bitiremediğini vb anlattı

yorumu iyi yönde.

sağolasın.

Nejat abi Samurayın parça fiyatlarını araştırdın mı? Örnek olarak fren balatası, hava filitresi, gaz teli, debraj teli, cam krikosu, debraj balatası, far sinyal, tampon, çamurluk ve arazi için en önemli nokta aks. Bence fiyatları bir araştır. 3 site dere kıyısında Saylam Oto. Sahibi Bülent abi. Yedek parça konusunda seni tanıştırırım. En uygun fiyatları alabiliriz.

Ahmet sen İzmir sanayisini iyi biliyosun herhalde; jeep cherokee yedek parça, çıkma ve bu arabalardan anlayan servis-usta nerelerde bulunur?

vosdost' Alıntı:
Nejat abi Samurayın parça fiyatlarını araştırdın mı? Örnek olarak fren balatası, hava filitresi, gaz teli, debraj teli, cam krikosu, debraj balatası, far sinyal, tampon, çamurluk ve arazi için en önemli nokta aks. Bence fiyatları bir araştır. 3 site dere kıyısında Saylam Oto. Sahibi Bülent abi. Yedek parça konusunda seni tanıştırırım. En uygun fiyatları alabiliriz.

Ahmet vur dediysek öldürdün be yav. olmuşunu alalım diye düşünüyordum yoksa karpitle falan pişireceksem bende Serkan III' ten bir tane alayım hiç olmazsa adını Nejat III.5 koruz :D

Dursun Usta sen işin içindesin, Ahmet'in bahsettiği parça fiyatları ve bulunabilirlikleri hakkında ne dersin ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR