İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,836
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

SaygınOzdemir' Alıntı:
Siteden uzak kalmam nedenıyle konuyu fark edemedim çok üzgünüm suan heycanla takip etmeye başladım yapılan işler muazzam derecede hele "İZMİR"de böyle bir araç toplanabileceği söylense inanmazdım ben 1977 model cj me usta bulana kadar 1 hafta geçmişti sadece balata cakılıp kampana temizlenmişti :smiley: neyse Renk çok güzel olmus jantlar da takılınca kendısı çok güzel olacak ve ön konsülü merak ediyorum açıkcası :smiley: Sizi cesaretiniz,sabırınız,Land aşkınız yönünden tebrik ediyorum herkezin harcı değildir tebrik edip imreniyorum size :smiley: yanlış anlamazssanız ve çekinerek soruyorum ustaların adlarını verip kaba hesabı yazabilirmisiniz ? Aracıda görmek isterim ayrıca izmir Karışaya'dayım Selamlar saygılar.. :smiley:

Motor ve Mekanik Ustam Narlıderede Rally Oto Ali Usta.
Kaporta Alsancakta Güven Oto Hüseyin Usta.

Boya Bornova da OTOMERSUN Mehmet Usta.

Fiyat vermem doğru olmaz sanırım.

Tanışmak dileği ile.

:smiley:

Etiketler

ONTURK' Alıntı:
Motor ve Mekanik Ustam Narlıderede Rally Oto Ali Usta.
Kaporta Alsancakta Güven Oto Hüseyin Usta.

Boya Bornova da OTOMERSUN Mehmet Usta.

Fiyat vermem doğru olmaz sanırım.

Tanışmak dileği ile.

Ustaların adlarını not aldım inşallah bir gun lazım olur :smiley:
Fiyat konusunda ise burdakı arkadaşlarımıza yardımcı olabileceği kaba taslaklarla bir araç toplanısı maliyetleri belki çok pahalıya yapıldıgını bildiği bir işin ucuza ve kaliteli yapabilceğini öğrenmesi yönünden yazmanızı rica etmiştim ben çok çektim bu konularda o yüzden ama sorun değil tabiki mesajla ulacağım size :smiley:
Tanışmayı inanın çok istiyorum babamın amilyatı vardı gelecektim yanınıza bir süredir babamla meşgulum en kısa zamanda tanışmak dileyiğle :smiley: saygılar

afiyet olsun amma bu aracı bu şekilde fazla gezdirmeyinde kaporta boya işleriyle ilgileninki daimi zek alasınız saygılar

Boyaya Devam Sona Yaklaşıyoruz

IMG_20120702_200341.jpg

IMG_20120702_200326.jpg

IMG_20120702_200249.jpg

IMG_20120702_200241.jpg

6. sanayide aracı gördüm..çok güzel oluyor..dodikleride takılmış kapılar vs hepsi tamam..fotoğraflarını çekip buraya koymak geçti içimden ama izinsiz olmayacağı için vaz geçtim..araç çok güzel görünüyor..keyifle binmek nasip olsun..

MOBİDİK' Alıntı:
6. sanayide aracı gördüm..çok güzel oluyor..dodikleride takılmış kapılar vs hepsi tamam..fotoğraflarını çekip buraya koymak geçti içimden ama izinsiz olmayacağı için vaz geçtim..araç çok güzel görünüyor..keyifle binmek nasip olsun..

Muhtemelen yanlış aracı gördünüz araç şu an Bornova OTOMERSUN'da ve daha toplanmadı

çok ilginç tesadüf..onun da adı serkan..aynı defender ve aynı renk beyaz..bu arada ortak arkadaşımız ilkay erkılınçoğlu..

Güzel bir araç çıkacak,kolay gelsin.

MOBİDİK' Alıntı:
çok ilginç tesadüf..onun da adı serkan..aynı defender ve aynı renk beyaz..bu arada ortak arkadaşımız ilkay erkılınçoğlu..

Severim Bizim ufaklığı

Çarşamba akşamları www.İzmirrcmodel.com buluşmalarına beklerim

Ben boyanan parçaları gözümle gördüm fotolarda tam belli olmuyor ama fena yanıyorlar... Serkan kardeşim benim yüzümden biraz bekledi ama Alaska White bakınca bu yaz günü insanın içini serinletiyor...

Taner bey, sizin canavardan bir sey yok ortalarda:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR