İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,832

Etiketler
Ynt: İzmir De Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim Başlıyor

ONTURK' Alıntı:
Sona Yaklaşırken

20130511_190539_zps9963c1c0.jpg [/URL]

20130511_190550_zpsb35b59f4.jpg

20130511_190605_zps1702417d.jpg

20130511_190630_zpsaeff9574.jpg

20130511_190650_zps6f337ecc.jpg

20130511_190946_zpsf753a3ef.jpg

20130511_191055_zps92b6807d.jpg

E adam olmuş artık :smiley:

arkadaş bu aracın her iki yanından başka foto çekilecek yeri yokmuki bütün fotoları aynı yerlerden çekmişsiniz

farlar sinyaller stoplar koltuklar iç döşeme takılı değil bitmiş bi şey kalmamış bu yaza hazır. fotoğraftaki işyerinde eng kutuları galiba sisler aksesuarlar takılınca ortaya çıkar hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın

Güzel günlerde kullanın çok guzel bir araç, disarida gorsem donup bir daha bakarim. Ancak kisisel begenime gore jantların aracin karakterini yansıtmadıgını dusunuyorum. Fotografları gordugumde Gözüme battı,aracın genel yapısına gore uyumsuzluk yarattı benim gozumde.

Şu an daha 23.sayfadayım ama yazayım istedim. Çok güzel maşşallah maşşallah. Kazasız belasız yollar... Adım adım yola devam...

Allah sahibine bağışlasın :smiley:

Arkadaşlar ;

Dün başıma gelen kötü bir olayı paylaşayım ve sizden yardım isteyeyim...

bildiğiniz gibi araçta sona yaklaşıyoruz.

Dün Elektrikçi ile Döşemeci arasında bir yerde Nasıl olduğunu hala anlamadığım bir scooter sürücüsü saö ön çamurluktan aracın sertliği ile tanıştı..

Sevindirici olan hafif sıyrıklarla atlatmaış olması..

Bu kaza sonucu motor sanırım pert olur "Sağ ön tekere çarptı çünkü"

Bizim araçtada sağ ön çamurluğumuz hasar aldı.

Şimdi Kaza tespit tutanağı tutalım istiyoruz ancak.. kafamda 2 soru var.

1. Araç 2 seneden beri yapım aşamasının sürdüğünü ve bundan öncede 3 sene yattığını hesap ettiğimizde
Son muayene geçerlilik süresi 08.08.2008.
2. Aracın rengini maviden beyaz'a çevirdiğimizden Ruhsatta Mavi olarak gözükmekte..

Trafik sigortam var. 06.06.2014 e kadar geçerli "Allahtan Yaptırdım."

Şİmdi böyle bir tutanakta sıkıntı yaşarmıyım yardımlarınızı bekliyorum.

:smiley:

Öncelikle geçmiş olsun.. Yaralanma olmaması sevindirici.

Şase motor numarası sabiti ise renk değişimi vs. sigorta için fark etmez.. biraz brokratik işlemlerle uğraşırsınız fakat sonuç sizin lehinize olur.

Bu olaydaki en stratejik ve düğümü çözen soru şudur..
Kaza sırasında hareketlimiydiniz, yoksa aracınız sabit dükkan onunde duruyormuydu?

Aracınız sabitse sıkıntı yok. Ama hareket halindeyseniz her yönden sıkıntı yaşarsınız...

Siz aracınızı trafikten çekmişseniz muaynede olmasına da gerek yok.
Ev sigortasında, evin rengi değişince sigorta hasarı ödemiyormu??

Sigorta temsilciniz sizi daha net aydınlatacaktır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR