Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
merhabalar uzun zamandır sitenin sesiz üyelerindenim sadece okuyorum uzun zamandır eşim ve 2 kızımla bir hayalim var arkasına bir karavan bağlayıp dağbayır gezebileceğim belki site aracılığı ile tanışacağım dostlarla offroad gezilerine eşlik edebileceğim standart donanımın biraz üzerinde ama hardoffroad yapacak kadarda detaylı olmayan bir araç düşünüyorum önce grand cherokke düşünüyordum komforlu diye uzun yol yapmayı planladığımdan crouse kontrol, otomatik vites vs önemli diye sonra motor güçlerinin yüksek olduğu yakıt sarfiyatının fazla olduğu düşüncesi ile landrover discovery mpı lerin otomatik serilerine bakmaya başladım. Eşimle acık sahra yeşili bir disco yada camel tropy rengi bir disco konusunda konuşup googleden yada site içerisindeki land resimlerinden nasıl bir araba istediğimiz konusunda not alıp hayal kurardık hatta araçta gerekecek bütün malzemelerin temin edileceği yerlerin iletişim bilgilerini bile not alıp fiyatları hakkında küçük araştırmalar yapıyorduk. defenderler'lere nasıl geldiğimi bilmiyorum ama 10 gün kadar önce defenderlere bakmaya başladık ben en son defenderi tuncelide askerde görmüştüm suan iş yerindeyim saat 07:00 den beri sitede defender toplama öykülerini okuyorum aracın fazla elektronik donanımı olmaması daha komplike araçlara göre arıza cıkarma ihtimalini azaltır. Arıza yaptığındada biraz tecrübe ve merakla yolda bırakmak zorunda olmaması komfor acısından da manuel vites dışındaki diğer şeylerin koltuk vs. daha komforlu hale getirilebileceği konusunda gördüğüm fotolardan tecrübe ettim aracınızın durduğu yeri az çok biliyorum sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim hem defenderlerden biraz konuşup daha detaylı bilgi almak hemde daha yakından inceleme fırsatı diye düşünüyorum kabul ederseniz sizin uygun olduğunuz bir günde buluşmak isterim 0533 377 91 41 haftaiçi 2 den sonra hafta sonlarıda her saat uygunum
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
ben İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışıyorum ( Balık Halinde ) malum gündüzleri pek araç ihtiyacım olmuyor eşim avukat ve bir adet hyundai getz var şehir içi kullanıma müthiş uygun dolayısı ile bizim toplayacağımız araçta sadece kamp ve hafif ofroad için olacak. yani hafta sonu keyif aracı araçlara bakıyorum daha öncedende araç restorasyonu ile uğraştım zorluğu konusunda kösele bağladım diyebilirim evlenmeden önce bmw .e30 çakal kasa tabir edilen araçlarla çok hasırneşirdim 5 adet kazalı yanık vs. hurdadan çıkma araç topladım sanayi dili iyice gelişti yani anlayacağınız. bu askeriyeden çıkma araçlar için ihaleleri takip ediyorum birde büyükşehir belediyesinini aks 110 grubunda var landroverlardan denk getirebilirsem buralardan bakıyorum