İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,829
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Aracın Altını boyamak için yeniden söküp ters çevirdik.

IMG_20120404_121223.jpg

IMG_20120404_121229.jpg

IMG_20120404_120821.jpg

IMG_20120404_121117.jpg

Etiketler

aracın altına su izalasyonu yada kamyonet kasası içine atılan poliüretan malzemeden atmanızı öneririm.Hazır ters dönmüşken.

yavuz-çelikel' Alıntı:
aracın altına su izalasyonu yada kamyonet kasası içine atılan poliüretan malzemeden atmanızı öneririm.Hazır ters dönmüşken.
Poliuretan yanmaya megıllımı?

Altına komple pütür atıp üzerine boya uygulanacak.

bunlar yapılmadan önce birleşim yerlerine würth ün metal silikonu uygulanıyor.

Plasti dip 'i daha önce incelemiştim bana çok güven vermedi açıkcası.

uygulamanın kapatıcılığı güzel ama bir uçtan kalkmaya başlayınca zar gibi soyuluyor.

bu basligi takip eden arkadaslar icin yeni bir duyurumuz var... hepinizi bekliyoruz... sosyal sorumlulugumuzdur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86147.new#new

merhabalar uzun zamandır sitenin sesiz üyelerindenim sadece okuyorum uzun zamandır eşim ve 2 kızımla bir hayalim var arkasına bir karavan bağlayıp dağbayır gezebileceğim belki site aracılığı ile tanışacağım dostlarla offroad gezilerine eşlik edebileceğim standart donanımın biraz üzerinde ama hardoffroad yapacak kadarda detaylı olmayan bir araç düşünüyorum önce grand cherokke düşünüyordum komforlu diye uzun yol yapmayı planladığımdan crouse kontrol, otomatik vites vs önemli diye sonra motor güçlerinin yüksek olduğu yakıt sarfiyatının fazla olduğu düşüncesi ile landrover discovery mpı lerin otomatik serilerine bakmaya başladım. Eşimle acık sahra yeşili bir disco yada camel tropy rengi bir disco konusunda konuşup googleden yada site içerisindeki land resimlerinden nasıl bir araba istediğimiz konusunda not alıp hayal kurardık hatta araçta gerekecek bütün malzemelerin temin edileceği yerlerin iletişim bilgilerini bile not alıp fiyatları hakkında küçük araştırmalar yapıyorduk. defenderler'lere nasıl geldiğimi bilmiyorum ama 10 gün kadar önce defenderlere bakmaya başladık ben en son defenderi tuncelide askerde görmüştüm suan iş yerindeyim saat 07:00 den beri sitede defender toplama öykülerini okuyorum aracın fazla elektronik donanımı olmaması daha komplike araçlara göre arıza cıkarma ihtimalini azaltır. Arıza yaptığındada biraz tecrübe ve merakla yolda bırakmak zorunda olmaması komfor acısından da manuel vites dışındaki diğer şeylerin koltuk vs. daha komforlu hale getirilebileceği konusunda gördüğüm fotolardan tecrübe ettim aracınızın durduğu yeri az çok biliyorum sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim hem defenderlerden biraz konuşup daha detaylı bilgi almak hemde daha yakından inceleme fırsatı diye düşünüyorum kabul ederseniz sizin uygun olduğunuz bir günde buluşmak isterim 0533 377 91 41 haftaiçi 2 den sonra hafta sonlarıda her saat uygunum

Bende memnun olurum.

Taner Öner arkadaşımızın da aracı şu an aynı yerde .

Oto Mersun'a gelirseniz iki aracıda görme şansınız olur.

Taner ile orada olacağımız bir gün size de haber verelim sizde gelin tanışalım.

Taner ve Benim de arac için düşündüğümüz kullanma tarzı sizinki ile aynı.

Hafif off road ve şehir içi günlük kullanım.

ben İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışıyorum ( Balık Halinde ) malum gündüzleri pek araç ihtiyacım olmuyor eşim avukat ve bir adet hyundai getz var şehir içi kullanıma müthiş uygun :smiley: dolayısı ile bizim toplayacağımız araçta sadece kamp ve hafif ofroad için olacak. yani hafta sonu keyif aracı araçlara bakıyorum daha öncedende araç restorasyonu ile uğraştım zorluğu konusunda kösele bağladım diyebilirim evlenmeden önce bmw .e30 çakal kasa tabir edilen araçlarla çok hasırneşirdim 5 adet kazalı yanık vs. hurdadan çıkma araç topladım sanayi dili iyice gelişti yani anlayacağınız. bu askeriyeden çıkma araçlar için ihaleleri takip ediyorum birde büyükşehir belediyesinini aks 110 grubunda var landroverlardan denk getirebilirsem buralardan bakıyorum

Gösterge Paneline el attım bu arada...

IMG_20120418_145539.jpg

IMG_20120418_145610.jpg

IMG_20120418_145647.jpg

IMG_20120418_150232.jpg

IMG_20120418_150311.jpg

IMG_20120418_151704.jpg

IMG_20120418_154927.jpg

IMG_20120418_155022.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR