KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sen canlı canlı görüyorsun zaten kardeşim, hatta benden daha iyi takip edebiliyorsun değişimi....
Şaka bir yana pek yakında..... Şu kasa tam monte edilsin..... Jant lastikleri de takalım..... Yakışıklı çıksın.... Aynı o şarkıdaki gibi '' Dönüşüm muhteşem olacak'''
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
oğlanı komple soymuşsunuz çok da iyi olmuş tertemiz olur maşallah. aracınız çıkınca bir likte birşeyler yaparız inşallah izmirde. alırız kahverengi şişeleri atarız derdi tasayı onca yorgunluğu üzerimizden. bizim araçlardan izmirde anlayan yok kendimiz hallediyoruz herşeyi. ben şimdi bahçede yapıyorum son noktaları. sanayiciler çok üzüyor bizi anlamıyorlar defender dilinden.
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Siteden uzak kalmam nedenıyle konuyu fark edemedim çok üzgünüm suan heycanla takip etmeye başladım yapılan işler muazzam derecede hele "İZMİR"de böyle bir araç toplanabileceği söylense inanmazdım ben 1977 model cj me usta bulana kadar 1 hafta geçmişti sadece balata cakılıp kampana temizlenmişti neyse Renk çok güzel olmus jantlar da takılınca kendısı çok güzel olacak ve ön konsülü merak ediyorum açıkcası Sizi cesaretiniz,sabırınız,Land aşkınız yönünden tebrik ediyorum herkezin harcı değildir tebrik edip imreniyorum size yanlış anlamazssanız ve çekinerek soruyorum ustaların adlarını verip kaba hesabı yazabilirmisiniz ? Aracıda görmek isterim ayrıca izmir Karışaya'dayım Selamlar saygılar..