İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,274
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

tahaozak' Alıntı:
Astarın üzerinde boya olmazsa olmaz. Boyanın üzerine pütür atabilirsin ama bence gereksiz olur. Pütür vuracaksanız da şase üzerinizdeki deliklerin kapanmamasına özen gösterin.

Pütür e hiç gerek yok mu?

Bana kaportacım ısrarla öneriyor ince pütür diyor

Etiketler

Ne işe yarayacakmış şasede pütür?

alttan bakıldığında herhangi bir çürüğü gözükmüyor, araaç 2007 de askeriyeden çıkıp Rize de toplatılmış bir araçtır, 3 sene kadar Rize dekullanılmasına rağmen şasesinde en ufak bir çürük gözükmüyor, paylaşabileceğim bu kadar, bunu Taha beyin söylediği sistemde yapıyor olabilir, belki daha uzun süre tecrübe etmek gerekir diye düşünüyorum...

benim defenderın da şesesi pütürlü. arazide kesinlikle işe yarıyor.altını sürttüğün yerlerde tampon görevi görüyor. e bunun yanında havayla suyla da teması kalmadığı için ömrü de uzuyor.

şasedeki deliklerin üst taraflarda olanlarını ben kapattım.alt kısımlardaki delikleri bıraktım sadece su girince oradan aksın diye.ama doğrumu yanlış mı yaptım bilmiyorum.

Elektrik Aksamını kendim yapacağım.

Tüm tesisatı söküp Balkondaki ameliyat masasına yatırdım.

Çok karıştırmışlar tesisatı. Şemasına bakarak çözümlüyorum.

Kabloların tamamı değişecek .

Soketlerden bulma şansım var mı bilgisi olan lütfen paylaşsın yoksa ya bu soketleri kullanıp ek yapmak zorunda kalacağım yada farklı soket arayışına gireceğim.

İşte resimler

IMG_20111125_104152.jpg

IMG_20111125_104201.jpg

IMG_20111125_104211.jpg

IMG_20111125_104346.jpg

IMG_20111127_093939.jpg

IMG_20111127_093949.jpg

IMG_20111127_094000.jpg

IMG_20111127_094009.jpg

Ben yeterince Tecrübe kazandım elektrik tesisatında Gelin beraber yapalım :smiley:

defenderi almadan takibe başlayalım size kolay gelsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR