İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,835

Etiketler
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

izole yaparken iyi araştır ses icin zivtli yapışmalı var izmir gıda carşısında star sogutma tel 02324333175 slm

hüseyin pişken' Alıntı:
izole yaparken iyi araştır ses icin zivtli yapışmalı var izmir gıda carşısında star sogutma tel 02324333175 slm

Çok teşekkürler Bende bu konunun peşindeydim.

Yarın ilk işim bulmak olacak bu firmayı

dostum bitüself hiçbir işe yaramıyor ben aracı komple kapladım altını biliyorsun. ne ses ne ısı hiçbir işe yaramıyor. ama akustik sünger kullandım bitüselfin üzerine. ısıya kesinlikle faydası oldu. hem de çok faydası oldu. ses için ise motorun arka kısmını, kaputun altını ve çamurluk üstlerini kaplarsan kesinlikle işe yarayacaktır. ben motorun arka kısmını kaplayamam ama döşemeciden çıktıktan sonra ilk işim kaputun altını kaplamak olacak sonra yavaş yavaş çamurlukları söküp kaplayacağım.

ama bitüself e boş yere para verme. tek başına hiçbir halta yaramıyor.

huseyinyilmaz' Alıntı:
dostum bitüself hiçbir işe yaramıyor ben aracı komple kapladım altını biliyorsun. ne ses ne ısı hiçbir işe yaramıyor. ama akustik sünger kullandım bitüselfin üzerine. ısıya kesinlikle faydası oldu. hem de çok faydası oldu. ses için ise motorun arka kısmını, kaputun altını ve çamurluk üstlerini kaplarsan kesinlikle işe yarayacaktır. ben motorun arka kısmını kaplayamam ama döşemeciden çıktıktan sonra ilk işim kaputun altını kaplamak olacak sonra yavaş yavaş çamurlukları söküp kaplayacağım.

ama bitüself e boş yere para verme. tek başına hiçbir halta yaramıyor.

Sağol hüseyin Tecrübelerine kulak vereceğim.

Şu sıralar 2" yükseltme kiti peşindeyim.

Senin verdiğin fiyata bulamıyorum 1000 tl den aşağı yok 4 helezon 4 amortisör.

Sen nereden aldın özelden de gönderebilirsin teşekkürler

abi ben birçok arkadaşımızın yaptığı gibi fiyat gizlemeyi sevmiyorum. görüyorsun kalem kalem fiyatlandırıyorum. 6000 lira harcamışım kalkıp 10000i geçti demiyorum. çünkü paylaşmayıa seviyorum.
huma otodan aldım. herhangi bir özel iskonto yapmadılar ama sanırım bir iki ay önce kurdan dolayı fiyatlara bir yansıma oldu. beğendiğim bir makyaj kiti vardı 800 liraya şimdi 1100 yada 1200 falan oldu galiba. bir de geniş dodiklere de zam geldi takip ettiğim için dikkatimi çekti bu zamlar.

bu arada elektrik tesisatı için başarılar diliyorum. kendin uğraşıyor olmana ayrıca sevindim.

Teşekkürler Hüseyin;

araştırmakta fayda var iyiyi daha güzeli bulalım baylaşalım akıdeşlar slm

sayın ontürk kablaj kısmını kendiniz yenilemeniz bu işten anlıyorsunuz anlamına geliyor.size kolay gelsin diyorum ben yıllarca uçak kablo donanım kısmaında çalıştım ve bu soketler ve jackların çoğu türkiyede var özel olanlarında üstlerinde okuyabilirseniz numaraları vardır.veya markaları bulunur.internette ufak bir araştırdım aşağıdaki linki incelerseniz bir fikir alabilrsiniz.

http://www.mesaotoelektrik.com.tr/index.htm
birde size tavsiyem eskisini hiç kesmeden ve ayırmadan breakout noktalarını koruyarak yenisini sadece kablo kısmını uç bağlantıları olmadan dışarda yerleştirin ve eskisiyle eşleştirin. kalın uçları yapmayı sona bırakın çünkü yapılan uçlar belki uafak yerlerden döşeme sırasında geçmeyebilir.
size şimdiden kolay gelsin

bafralı' Alıntı:
sayın ontürk kablaj kısmını kendiniz yenilemeniz bu işten anlıyorsunuz anlamına geliyor.size kolay gelsin diyorum ben yıllarca uçak kablo donanım kısmaında çalıştım ve bu soketler ve jackların çoğu türkiyede var özel olanlarında üstlerinde okuyabilirseniz numaraları vardır.veya markaları bulunur.internette ufak bir araştırdım aşağıdaki linki incelerseniz bir fikir alabilrsiniz.

http://www.mesaotoelektrik.com.tr/index.htm
birde size tavsiyem eskisini hiç kesmeden ve ayırmadan breakout noktalarını koruyarak yenisini sadece kablo kısmını uç bağlantıları olmadan dışarda yerleştirin ve eskisiyle eşleştirin. kalın uçları yapmayı sona bırakın çünkü yapılan uçlar belki uafak yerlerden döşeme sırasında geçmeyebilir.
size şimdiden kolay gelsin

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım Teşekkürler

Şanzımandan gelen ses üzerine Şanzımanı komple değişim kararı aldım.

Haftaya geliyor yeni şanzumanım.

Birkaç resim;

IMG_20111215_210132.jpg

IMG_20111215_204715.jpg

IMG_20111215_204709.jpg

IMG_20111215_192234.jpg

IMG_20111215_192226.jpg

IMG_20111215_192220.jpg

IMG_20111215_192215.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR