.
Sanırım aracınızı mazotludan elektrikliye çevirmeyi düşünüyorsunuz ?
Sorunuzu ise aslında en doğru yine kendiniz cevaplayabilirsiniz.
Umarım herşeyden önce günlük olası tüketiminizi tespit etmişsinizdir ?
Çünkü ancak bu değeri, özerk geçirmek istediğiniz gün sayısıyla çarparak gerekli olan akü kapasitenize ulaşabilirsiniz.
Biliyorsunuz, jel akü için bu değer tekrar ikiyle çarpılmakta.
Enerjinin kazanımında ise solar ile hangi mevsim, nerelerde kamp yapacağınız, aracın alternatöründen pasif veya aktif faydalanmanız ve yine tahmini şebekeye bağlanma sıklığınız önem kazanmakta.
Sonuçta tüketiminize bağlı olarak elinizdeki solar kapasitesiyle, yılın üçte ikisini Türkiye’de şebekeye bağlanmadan ve hatta alternatörden yardım almadan bile geçirme şansınız olabilir..
Eğer yelken geçmişiniz motorlu ise zaten bunlar size yabancı olmamalı ?
Ben ise sizden, solarda 11 ve aküde de 3,5 kere daha az kapasiteyle onuncu senemi geride bıraktım. (12V kompresör buzdolabı en büyük tüketicim)
Tabi kimsenin benim gibi tevekkülün sınırlarında gezmesi gerekmiyor.
…
* Kendimden somut bir örnek vereyim.
Günlük tüketimim ~35 Ah kadar. Westfalia karavanıma iki günü şebekeye bağlanmadan ayni yerde geçirebilmem için 140 Ah kapasiteli jel akü koymuş.
Yani 35 x 2 x 2 = 140
Ben ise sistemi destelemek amacıyla koyduğum sadece 90 Watt panellle, bu yaz Yunanistan’da bir haftayı dışarıdan yardım almadan ayni yerde geçirdim.
Oradan da zaten soların sağladığı enerjinin boyutu yüzünden değil, yanında kaldığımız restoranın menüsünün boyutu yüzünden ayrıldık.
* Enerji hesabınız için aşağıda imzamdaki solar çetvelini salık veririm.
Belki forumun karavanınıza bakmasından çok, karavanınızın foruma bakması daha yararlı olabilirdi ?
Tabi bu da yazımın ilk cümlesi gibi şaka..