hakanz
Moderatör
Iveco Eurobus karavan dönüşümde bu videoda aracımız "karavan" gibi gözükmeye başladı.
Mercedes 1 milyon km'yi aşan araçlara sıfır araç hediye ediyorYorum gelmemesini neye yorayım bilemedim. Ya berbat iş yapıyoruz, ya da süper!
Oysa fikirleri alalım diye paylaşıyorum yaptıklarımızı, daha güzele ulaşmak adına. Yoksa yapar binerdik.. Belki eklemelerde bulunur, ufkumuzu açarsınız diye hala bekliyorum yorumlarınızı sevgili dostlar.
Ayrıca isterseniz ölçün,bu araç her bir kilometrede 4 tl mazot harcar
Bu dehşet bir tüketim
Ben kendi adıma yazıyım. Buraya resim koyup , yapmadan soru soran ve yaptığını detaylı anlatan paylaşım yapanların konularını okuyorum. Sizde çoğunlukla yutup linkleri var.
Bir de otobüs karavan, benim için çok ilgi çekici değil ve otobus genelinde bilgim ve tecrübem yok.
Umarım hesap hatası yapmamışımdır yazmıştım. . Sabah sabah büyük hata yapmışım. Tekrar yazacağım
Uyarınız için teşekkürler.
Yüksek tüketime rağmen Midibüs karavanları beğenenlerdenim. İçerde uzun süreli yaşamaya yönelik bir düzen kurulabilir. Çok fazla yer değiştirmezseniz çok yakmaz. Kocaman çatıya bol bol güneş paneli koyabilirsiniz.