Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu 2011 d-max in baz versiyonunda arka kapılarda hoparlör bulunmamakta . Bende taktırmak istiyorum ancak tesisat çekilmiş midir acaba ? Ve de kaç cm hoparlör uyar ?
Evet aracım sıfır . Tesisat konusunu servise bırakıcam zaten ama hiç değilse arkaya kaç cm hoparlör uyar onu öğreneyim ona göre sipariş vericem dedim . Ama bilgi veren olmadı .
bir hafta önce 4 adet enjektörümü değiştirdim .araç 2008 model .enjektörlere 2500 tl para verdım . o kadar çok dikkat etmem rağmen kaçak mazot bı yerden almısım.arkadaşların dikkatine
2006 3.0 otm.vites aracım var ve km de 330-350 kr.yakıyor.Yani yüz km de 35 tl diyelim ve buda yoğunlukla Şişli vb yoğun şehiriçi trafikteki rakamlar. a/t lastikler takılı.abarttığımı düşünmeyin ama navaradan da diğer 3000 cc motorlu araçlardan da daha ekonomik yakıt tüketimi var.ama ne yazık ki dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz.
megabyte . arka tamponda 115 kg kütük demir agırlık yapıldı.ve makaslara 8cm kavis verıldı.ön amaörtisor alt baglantıları cıkarılıp 4cm ekleme yapıldı .zıplama ve esneme süper .yüksekligi ise ))))))))))))))))))