ben sadece makaslardan son yuksekliğe getirebildim ekstra nasıl yükseltebilirim 265 lastık var çamurluga sürtüyorYnt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
doğru yüksekliği pulla yaptım aracın altına üstüne bakarken birden esti gittim 2.5mm 150 adet pul ve daha uzun saplamalar aldım 3 cm ye kadar kaldırdım kurtarsa 4-5 cm ye kadar kaldıracaktım 3 cm limit sonrası tadilat istiyor işlemi birbuçuk saatte bitirdim şu anda sıkıntı yok belki sonra polyamit türü malzemeyle değiştiririm
Ön torsiyondan 5-6 cm yükselebilir. Orjinal jantında 265x75x16 lastik iç şasiye sürtme yapabilir . Kendi jantından 2.5-3 cm geniş ofsetli jant kullanırsanız ön çamurluğun arka kısmındaki pilastik kısma sürter plastikleri hafif tıraşlamak çözüm olur. Onun dışında kupa yükseltme yapılabilir ama 3 santimden fazlası radyatör davlumbazının alt kısmına fan sürtmesine neden olur. Ben davlumbazın alt kısmını söktüm 6 cm kupa yükseltme var.ben sadece makaslardan son yuksekliğe getirebildim ekstra nasıl yükseltebilirim 265 lastık var çamurluga sürtüyor