Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doğru yüksekliği pulla yaptım aracın altına üstüne bakarken birden esti gittim 2.5mm 150 adet pul ve daha uzun saplamalar aldım 3 cm ye kadar kaldırdım kurtarsa 4-5 cm ye kadar kaldıracaktım 3 cm limit sonrası tadilat istiyor işlemi birbuçuk saatte bitirdim şu anda sıkıntı yok belki sonra polyamit türü malzemeyle değiştiririm
bugün genel bakıma girdim diferansiyel baskı balata sağ alt üst rot değişti ayna mahuriti 43-10 istavroz 4 adet var arka aks kalınlığı 34.5 mm 250 doç larda 30.5 mm kıyaslama doğrumu bilmem ama arka diferansiyel bayağı sağlam görünüyor sadece mahruti burcunda boşluk çıktı baskı balata bilye değişti volan torna yapıldı ama araç ilk kalkışlarda hafif sallanmaya devam ediyor saft açısıyla alakalı olduğu aklıma geliyor
Arkadaşlar merhabalar ,
Foruma çok uzun zamandır giremiyorum.
ilk gönderilerde zaten resimleri paylaşmıştım. iş yogunlugum sebebiyle araçla hiç ugraşamıyorum
Son resimlerden bir tane ekliyorum.
inşallah vakit bulursam projem devam edecek..