yusuf ziya
Ana Kamp
Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle...
hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle...
aslanaybars' Alıntı:neden ısuzu diye sorsam yahşi bey cazibesindenmi acaba![]()
kolay gelsin sıkı takip taze proje ;D
sanırım size sorulan bi soru degildi?????darktreys' Alıntı:herkez toyota yaptığı için !
Harun bey çok teşekkür ederim. diger arkadaşların sorularınıda tek tek cevaplamaya çalışacagım. tüm detaylı resimleri paylaşacagım .aantalya' Alıntı:hayırlı olsun güzel bir proje, bol resim vede bundan sonraki uygulamaları detaylı bir şekilde anlatmanız dileğiyle.. size yaptığınız işde başarılar diliyorum
Yükseltme işlemini kısaca şöyle anlatayım. öncelikle bu araçlarda önlerde torsiyon barlar oldugu için işlem biraz daha kolay oluyor.KASAP' Alıntı:sonraki topiklerinizi heyecanla bekliyorum.Torsiyondan kaç cm yükseltme yaptınız ve makaslar aksın üzerine nasıl alınıyor merak ettim? Kısaca aktarabilirmisiniz
Teşekkürler Yusuf bey ...yusuf ziya' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle...
yavuz bey fotograflar biraz bölük pörçük oldu, en kısa sürede inşallah yarın derleyip paylaşacagım...yavuz-çelikel' Alıntı:Fotoğraflar nerede?
Evet güzel can alıcı bir soru.aslanaybars' Alıntı:neden ı
suzu diye sorsam yahşi bey cazibesindenmi acaba![]()
kolay gelsin sıkı takip taze proje ;D
kasım bey , bence önce güç...darktreys' Alıntı:herkez toyota yaptığı için !
Dostum bencede ille arctic ille arctic ;D ;D ;Dcetay' Alıntı:Yahşi illede 35 illede arctic dodik![]()
Amin amca çok saolasın. daha iyilere sana olsun inşallah. Bu arada biz cuma günü Samoff un yarışlarına gitmek için ekipce Samsuna yola çıkıyoruz. inşallah samsunda görüşürüz.byseyyah' Alıntı:Amca kolay gelsin, allah nazardan saklasın, güle güle kullan. Fotoları ve hikayeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...