İstiyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,609
Ynt: İstiyorum!

195. Bu ihmalkarlık ile dahi, verilen kiloların çift haneli sayılara yaklaştığının gözardı edilmemesini duyurmak istiyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

196. yeryüzünde kapris diye bir şey kalmasın istiyorum
197. insanların birbirlerine karşı biraz daha anlayışlı sevdiklerine karşı ise daha toleranslı olabilmelerini istiyorum
198. browni reklamında oynamak hapur hupur browni yemek istiyorum
199. mutlu olduğumda bunu paylaştığım insanın sevincimi alt üst etmemesini istiyorum
200. midye dolma yemek istiyorum

AYDURAN' Alıntı:
151- İnsanların uyumadan yaşayabilen versiyonları çıksın istiyorum ;) :smiley: :D

Süpper bende istiyorum bunu. hatta insanların bu versiyonundan önce ben öyle olmak istiyorum (biraz bencilce mi?)

207- daha az çalışmak ve daha çok gezmek istiyorum
208- küresel ısınmanın yalan olmasını istiyorum
209- depremlerde can kaybı olmasın, hatta depremler olmasın istiyorum
210- terör, savaş, kötülükler, açlık, hastalıklar, kapkaç, sapıklıklar olmasın. Gül gibi yaşayalım istiyorum
211- beynimize bir program yüklendiğinde 10 dil konuşuyor olabilmeyi istiyorum. (daha kolay yolu yok sanırım)
212- bir tane büyük kedim (kaplan veya leoparım) olsun istiyorum.
213- saçlarımın istediğim anda uzun, istediğim anda kısacık olmasını istiyorum. (parmak şıklatabilirim mesela değişmesi için)
214- uçmayı istiyorum
215- içini onlarca araba ile dolduracağım bir garajım olsun istiyorum
216- daha çok aşık olup, daha çok sevelim istiyorum
217- çok daha zeki, akıllı olmak istiyorum
218- hep genç kalmak istiyorum. Ölmek istemiyorum

ben çok uçtum. deli mi ne dediğinizde duyuyorum. Sonra devam ederim. ;)

AYDURAN' Alıntı:
206- İnsanların uyumadan yaşayabilen versiyonları çıkacağı zaman önceden Sevim hocamın haberdar edilmesini istiyorum ;) :smiley: :D
Teşekkür ederim hocam. hayat kısa, yapacak çok şey var daha. bir an önce çıkarsınlar şu uyumama formülünü.

Aslında ben buldum kendimce ama henüz diğer bünyelere uygun değil :D Sanırım bunun için beni denek olarak kullanmaları lazım bilim adamlarının :D

Paylaşmayı çok severim ama bu paylaşılabilecek bir olay değil :D Aslında neden böyleyim bende tam olarak bilmiyorum...Bazen arkadaşlar takılırlar bana ve çeşitli meslekler yakıştırırlar...En çokta uzun yol otobüs şoförlüğünü tavsiye ederler (Ben uluslararası taşımacılık yapan Tır şoförü olmayı tercih ederdim ;) )...Nasıl olsa uykusuz kalabiliyor ve buna dayanabiliyorsun derler...Ama başka bünyelerin buna alışabileceğini sanmıyorum, en azından kolay alışacaklarını...3-4 yıl önce uyku hapı deneyeyim dedim ve tanıdık eczaneye daldım, bayan arkadaşa bana en etkilisinden uyku hapı verirmisin dedim ve arkadaş bir kutu ilaç çıkardı ve bu en etkilisidir ama sakın ikinciyi atma, her gece yatmadan önce 1 tane al ve en geç yarım saat içinde uyursun dedi...İlaç ağırdır sakın ikinciyi atma diyede tekrardan altını çize çize uyardı :D ben gece uyumadan önce 1 tane aldım, yarım saat sonra göz kapaklarım ağırlaşmaya başladı, tamam bu sefer uyuyacağım herhalde dedim ama nafile...Uyku etkisi başlamadan bitti...Ben ikinci gün 2 tane attım, sonraki günlerde 3 tane denedim yine olmadı...Başka bir arkadaşa danıştım, evet bu ilaç çok etkilidir vede ikincisi tehlikelidir, sakın bir daha deneme dedi :D Ben bir kutu ilacı bitirdim ama hiç bir faydası olmadı ve bir daha da kullanmadım :D :D :D En çok faydasınıda askerde gördüm...13 ay gece görev yaptım dağda ve hiç uyumadım geceleri...Hatta çoğu zaman nöbetci çocuklar dayanamazlardı veya soğuktan üşürlerdi, onları karakola alır ve uyumalarına izin verirdim ve ben kapının önünde yüksekçe bir duvar vardı onun üstüne çıkar veya karakolun arkasında kocaman bir kaya vardı onun tepesine çıkar hiç uyumadan sabaha kadar hem sigarımı tüttürürdüm hemde etrafı gözetlerdim :D :D :D

Buyurun paylaştım işte ;) Ama dediğim gibi neden böyleyim bende bilmiyorum...

yaaa, doğuştan uykusuzsunuz yanii. Yani vucüt ihtiyacı olmasa bende hiç uyumak istemem. Ama bu durum size sıkıntı veriyor sanırım.
Bu arada böyle bir durum olduğunu tahmin etmedim. Sadece formül verirsiniz diye ısrar etmiştim. :smiley:

Sevim' Alıntı:
yaaa, doğuştan uykusuzsunuz yanii. Yani vucüt ihtiyacı olmasa bende hiç uyumak istemem. Ama bu durum size sıkıntı veriyor sanırım.
Bu arada böyle bir durum olduğunu tahmin etmedim. Sadece formül verirsiniz diye ısrar etmiştim. :smiley:

Yok sanıldığı gibi bir rahatsızlık verdiği yok...Ben yaştaki bir insanın normalde günde 6 saat uyuması yetiyor, bende ise bu süre 3-4 saat ile sınırlı...Herhangi bir sorun yaşamıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR