İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,919
Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Sayın burgay,

Aynı profil resmiyle başka bir üye olan (özalp) Yaşar Özalp bey görülmektedir. Konu hakkında bir açıklama yapacağınızı umuyorum.

Etiketler

merhabalar,

ben aranıza yeni katıldım. Birkaç ay önce Iveco motokaravan aldım. Bazı ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum. Bununla ilgili İstanbul da bildiğiniz yerler var mı? Su tesisatı , camlarla ilgili yaptırmam gereken tadilatlar var.

selamlar, sevgiler.

Mehmet bey öncelikle aramıza hoş geldiniz,karavanınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın,Aracınızla ilgili tam olarak eksikler nedir ne yapmak istiyorsunuz buraya yazarsanız size yapılması gerekenler konusunda fikirde veririz kendiniz yapabilirsiniz,olmadı stanbul Samandıra'da Pino karavan var internet adresinden iletişim bilgilerine ulaşıp görüşebilirsiniz.

çekme karavan almak istiyorum ama ruhsat ile ugrasmak istemiyorum kilo sınırı 750 kg ama bu boş mu yoksa dolu kilo sınırımıdır.

ayrıca bir karavanı şirkete fatura ettirip masraf yazabilirmiyiz bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

Tatil yol yüklü ağırlığı, yani dolu ağırlığı 750 kg, olacak...
Tabiki şirket adına fatura ettirerek masraflarda düşebilirsiniz, ama karavan ruhsatlı ise, çünkü masraflar plakaya yazılır bakım masrafları anlamındadır, karavan şirketinizdeki diğer motorlu araçlarla uygulanan prosedürlerle aynı hak ve imkanlara sahiptir.. Tatil masraflarını yazamazsınız..

atiladi' Alıntı:
Tatil yol yüklü ağırlığı, yani dolu ağırlığı 750 kg, olacak...
Tabiki şirket adına fatura ettirerek masraflarda düşebilirsiniz, ama karavan ruhsatlı ise, çünkü masraflar plakaya yazılır bakım masrafları anlamındadır, karavan şirketinizdeki diğer motorlu araçlarla uygulanan prosedürlerle aynı hak ve imkanlara sahiptir.. Tatil masraflarını yazamazsınız..

ilginize tesekkür ederim,gayet acıklayıcı oldu zannedersem ruhsatı olmasa dahi(yani 750 kg den az ise) faturası varsa yada yeni alınmış ise zaten olacak ozamanda şirkete demir baş olarak kaydedilebilir,
daha detaylı bilgiyi bir muhasebeciye danışmak en iyisi ;)

istanbul'da pino karavan var. Faruk bey size yardımcı olabilir...
telefon ve adres için www.pinokaravan.com

Merhabalar İstanbulda Karavan Kiralama + Üreticisi Bir Tek Biz Varız Galiba . 2011'de Yeni bir Adım Atarak İmalat'a Başladık.Fakat İmalat Yerimizi Bursa'dadır.4 - 5 Ay'a İstanbul'a Almayı Dusunuyoruz.

- Cekme Karavan
- Moto Karavan
- Wc Karavan
Sipariş Üzerine 25 - 30 Gün içinde Karavanlar Sahiplerini Buluyor.
+ Satılık Karavanlarımızda Vardır. Şimdiden Tesekkur Ediyorum. Hayırlı Forumlar.

Aziz Güzel
0532 263 23 20
www.GuzelKaravan.com Sitemizi Ziyaret Ederek Diğer Karavan Modellerimizi Görebilirsiniz.

Örnek Karavan Fotograflar
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

1.jpg

2222.jpg

4.jpg

7.jpg

6.jpg

GuzelKaravan' Alıntı:
Merhabalar İstanbulda Karavan Kiralama + Üreticisi Bir Tek Biz Varız Galiba . 2011'de Yeni bir Adım Atarak İmalat'a Başladık.Fakat İmalat Yerimizi Bursa'dadır.4 - 5 Ay'a İstanbul'a Almayı Dusunuyoruz.

Aziz Güzel

Aziz bey forum içinde başlıkta olduğu halde yanlış bilgi veriyorsunuz. İstanbul'da kiralık ve imalatçı firmalar vardır. Sizi özel mesajla uyardım ancak hataya devam ediyorsunuz.
Lütfen yanlış bilgi ve yönlendirmelerden vazgeçin reklamınızın yapılmasını istiyorsanız forum yönetimi ile irtibat kurun.

güngör' Alıntı:
Aziz bey forum içinde başlıkta olduğu halde yanlış bilgi veriyorsunuz. İstanbul'da kiralık ve imalatçı firmalar vardır. Sizi özel mesajla uyardım ancak hataya devam ediyorsunuz.
Lütfen yanlış bilgi ve yönlendirmelerden vazgeçin reklamınızın yapılmasını istiyorsanız forum yönetimi ile irtibat kurun.
Forum yönetimiyle nasıl irtibat kurabılırım yardımcı olurmusunuz ?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı Varmı?

merhaba karavancı arkadaşlar biz istanbul anadolu yakası ataşehirden MODA KARAVAN 2005 yılından beri karavan üretimi yapmaktayız ama son 2010 yılından itibaren piyasadan gelen yoğun istekler doğrultusunda karavan üretimimizi artırma kararını aldık.Şu anda seri üretim olarak imalatlarımızı yerinde görme imkanınız vardır projelerimizi veya sizin tasarladığınız üretimi yapmaktayız.Üretimimizde sabit bir deyim yoktur butik çalışmalarımız mevcuttur firma frofiline moda karavan veya karavanci.net olarakta görebilirsiniz firmamızda üretim den hariç bütün karavan ekipmanları aksesuar veya karavan onarım bakım tamirat işleride yapılmaktadır.hüsamettin topcu 0533 770 23 48 saygılarımızla

www.MODAKARAVAN.COM
www.karavanci.net
istabulda karavan imalatçısıyız yerimiz ATAŞEHİR/İSTANBUL
adres : mimar sinan mahallesi kader sokak no :32-33-34/A ATAŞEHİR/İSTANBUL
TEL 0533 770 23 48 HÜSAMETTİN TOPCU
NOT: KARAVAN ÜRETİMİ -TAMİRAT-ONARIM- BAKIM-KARAVAN AKSESUARLARI-VS BÜTÜN İŞLERİNİZ İÇİN HİZMETİNİZDEYİZ.

İstanbul da çok fazla seçeneğiniz yok Atilla Bey ( Atiladi) size yardımcı olabilir veya yakın coğrafya da Sakarya taraflarına gitmeniz lazım......Yaptırmayı planladığınız iş ve donanım seviyesi ile birlikte talep edilen fiyatı paylaşabilirseniz uygunluk konusunda değerlendirme yapabilecek pek çok kişinin yorumu kararınıza yön verecektir.
Kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri