İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,919
Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Haldun Agabey bayramda burda misiniz yani? Gelince goruselim. Batular da kacar belki bizlerle. Haydi iyi yolculuklar. Gule gule gidin gule gule gelin.
Sevgili mkcengiz ben karavanimi yeni aldim. 90 model mercedes uzeri orjinal euromobil. BMC bu modelin kaliplarina uretim yapmis onun icin cok benziyorlar. Ama motorlari farkli. Bende mercedes motoru var sizinki farkli.
Sorulariniz varsa elimden geldigince cevap veririm.

Bir girisimciye hala ihtiyacimiz var kanaatindeyim. Bir karavan market olursa Istanbul'da eminim iyi is yapar.

Herkese sevgiler.

Etiketler

merhaba sayın mkcengiz. aracınızın modeli ve motor tipi ve silindir hacmiyle ilgili bilgi verirseniz,detaylı bilgi vermeye çalışacağım.

Hepimizin derdi aynı bende 93 model fort indigo marka karavan var. keşka istanbulun iki yakasında karavan imalatı yapan birileri olsa. ist maltepe kadir.

Merhaba Arkadaşlar,
Benim henüz karavanım yok. Ben çadırcıyım ama karavanlara çok merakım var. İlerde kısmet olursa alırım. Ben Küçükyalı da oturuyorum. Bundan 3-4 sene evvel Maltepe Gülsuyu nda karvan yapan biri olduğunu duymuştum. Hatta bizim semtteki bazı çöp bidonlarına da reklam afişlerini filan yapıştırmışlardı. Bildiğim bu kadar. Hala varmıdır bilmiyorum.
Sevgilerle

Sayın Mebus verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sayın İmpesa aracım 2002 model BMC minibüs ve aracımın performansından çok memnunum şu anda servisçilik yapmaktayım yakın zamanda servis işini bırakıp karavana çevirerek uzun süreli karavanda yaşamak istiyorum ve onun araştırmasını yapıyorum şimdiden yardımlarınıza teşkkür ederim. cevabınızı gecikidiğim için özür dilerim bir kaç gündür işlerim yoğun olduğundan siteye giremedim.

:smiley: sanırım aracınız 3000cc nissan motorlu. eğer öyleyse sorun yok, daha önce 2500 cc bmc motorlu olan araçlarla yapılan karavanlarda (alkovanlı tip)motor gücü yetersiz kaldığını görmüştüm.
kolay gelsin.

sayın semih bey daha önceki yazılarınızda okuduğum yazılarınzda iveco midibüsten karavan yaptığınızı okudum bende aracımın koltuklarını sökerek 17 yıldır karavan tatili yapıyorum yakın zamanda kendimi emekli ederek uzun süreli karavanda yaşamayı düşünüyorum ve de sizinle yüzyüze görüşürsek bir birimize yardımcı ola bileceğimizi zann ediyorum görüşmek üzere saygılar.

İyi aksamlar.
Faruk dostumdur ve gercekten cok titiz çalışmalar içinde olduğunu yakinen biliyorum. Sitesini ve fotograf cekimlerini yapmam nedeniyle üretimindeki titizliği yakından biliyorum. Yarın öğleden sonra kendisi ile buluşacağım. yukarıdaki yazışmalarıda ileteceğim. info@pinokaravan.com adresine mail gönderdiğinizde sizlere mutlaka dönecektir. Su anda yeni bir yapılanma içinde olduğundan sitede telefonları mevcut değil.

İstanbulda Pino KARAVAN Faruk Bey güzel karavanlar dizayn etmiş.Fakat henüz sitesi tam faal değil.Dileriz en kısa zamanda sitedeki bilgileri detaylandırır.Çünkü karavanları görünüm itibarıyla güzel .BAŞARILAR.

Sevgili dostlar,bir hafta on günlük Yunanistan turu derken,eşimle birlikte pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedik ve Patras'dan bir feribotla İtalya'ya atlayıverdik.Sonuç olarak 18 gece 19 günlük harika bir yolculuk yaptık.Yılların,yılların ,yılların hayali nihayet gerçekleşmiş oldu...Becerebilirsem çektiğim fotoğraflarla birlikte hikaye etmeye çalışacağım.Asıl konumuza dönelim...İstanbul'umuzun her iki yakasında birer mekan yaratmak meselesi.Şöyle bir önerim var.Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar buluşmak ve bu konuyu konuşmak üzere yer ve zaman önersinler.Yer "yürürev" lerimizle gelebileceğimiz bir yer olsun.Ben motorcaravan kelimesini kendimce türkçeleştirdim ve "yürürev" demeye karar verdim,zira yolculuk boyunca eşim ve ben şehirlerde yürüyerek dolaşmaktan yorulunca, hep" hadi eve dönelim!..." dedik.
Konumuzla ilgili benim zaman önerim ise ocak ayının ilk hafta sonu...Yer Bostancı-Pendik arasındaki sahil yolunda bulunabilecek en geniş alan.Sevgiler...

Haldun Agabey hosgeldin. Yasadiklarini dinlemek icin sabirsizlaniyorum. Biz de bayramda 1300 kmlik ilk gezimizi gerceklestirdik. Cok memnun kaldik. Karavanimizdeki buyuk sorunlari atlattik. Evimize alistik. Bulusmaya ailecek geliriz. Ama pazar olursa. Sevgiler

İnsel'ciğim merhaba...Cuma,cumartesi veya pazar benim için farketmez,diğer arkadaşların da önerilerin bekleyelim bakalım ve ortak zaman ve yeri belirleyelim.Yolculukla ilgili olarak fotoğraflarla birlikte bilgisayar ortamına hikaye edebilmem için Batu'nun yardımına ihtiyaç duyacağım bu yüzden biraz zaman alacak.Bu arada senin yeni taktırdığın ısıtmada sorun yaşadığını fakat bir başka dost sayesinde trumayı çalışır hale getirdiğini öğrendim.Sevgiler ve görüşmek üzere

Evet ya sorma. Truma en ince ayrintisina kadar sokulup temizlenmisti. Ama sonra usta calistiramamisti. Senle de ugrasmistik hatirlarsan. Senin truma ile ayni olmasina rağmen calistiramamistin. Herneyse 89 model bir mb100ustu euromobil sahibi ile adakampinkte karsilastik. Serdar Bey calistiriverdi. Vebastolu ve trumali bir karavanim var. Karada usume yok artik bana. :D

Sorun neymiş peki.Biz bir gece İtalya'da tüpü bitirdik ve sorun yaşadık aslında dıışarısı da eksili derecelerdeydi çünkü sular buz tutmuştu.Dolayısıyla önce likit gazın donduğunu düşündüm...Hatta iki sorunu da bir arada yaşadım gibi geliyor.Zira ertesi gün tüp tamamen bitti.Buradan şu anlaşılıyor ki dibinde az gaz kalan likit tüpler soğuktan daha çabuk etkilenecek ve bu yüzden de tedbir olarak senin takdırdığın ıstıcıyı da taktırmak istiyorum. Bu arada, Türkiye'de propan gaz bizim kullanabileceğimiz şekilde tüplerde satılıyor mu.Bu konuda bilgi var mı?

Tanistigim bir karavan sahibi tup kullanmaktan vazgectigini ayri bir depo taktirdigini ve onu benzinciden lpg ile doldurarak karavanda kullandigini soyledi. Gayet mantikli geldi. Alrica seninkinde de bizimkinde de iki tup yan yana giriyor. Sanirim yedekli gezmek gerekiyor. Bir tup daha alabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri