İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,375
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

benide heveslendirmeye başladınız.... :D, dikkatimi dağıtıyorsunuz arkadaşlar ;D
önce arabayı bitirmem lazım,önce arabayı bitirmem lazım,önce arabayı bitirmem lazım,önce arabayı bitirmem lazım, ;D ;D ;D

Etiketler

http://www.fordvehicles.com/transitconnect/

Volkan Amerka'da ki nehir kayakçıları kayaklarını taşımak için Ford Transit Connect kullanıyorlar (Amerikan Ford'un reklamında). Aracı çok güzel revize etmişler. Nehir kayağı ile ilgili de güzel bir video var. Seyretmeni tavsiye ederim.

[attachment=1]

kayak.jpg

bu kayakları bauhaus'da görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti ama fiyatları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ;D

Hakan Abi teşekkürler. Ben de kayak taşımak için biricik Portakalımı kullanıyorum :smiley:

Kayakların fiyatlarının çok ekonomik olduğunu idaa edemem, ama bence değer ;D

Volkan senin Portakal'ın daha güzel, daha sempatik. Maltepe'de ki toplantıda yakından görme fırsatı bulmuştum. Gerçekten hoş bir araç.

90 ların ortasına doğru Seayak lara heves etmiş, Prijon dan katalog vb getirtmiştim...(Ki hala duruyor evde o kataloglar)
Lakin iş güç koşturmacasından kaldıydı başka bahara...
O baharda hiç gelmedi gerçi ya... :D
Acaba ertelemesemiydim diye düşünmeye başladım yazılanları okuyunca...

Haldun Abi, Nisan - Mayıs gibi bekliyoruz bizim kulübe :smiley: Sonuçta hiçbirşey için geç değil.
İstanbul Boğazı gibi tarihi ve coğrafi olarak muhteşem güzelliklere haiz biryerde özgürce kürek çekmek bambaşka bir duydu. Asya ve Avrupa'yı birleştiren iki boğazdan biri ne de olsa :smiley:

orion' Alıntı:
Abiler daha önce de belirttiğim gibi son zamanlarda en çok zaman ayırdığım hobim bu, orjinalinde sea kayak, dilimzde ise deniz kayağı diye bilinen bir spor.
Genelde Boğaz'da kürek çekiyoruz, zaman zaman adalara ya da Riva, Şile tarafına gittiğimiz de oluyor.
Avatardaki foto Çanakkale'den İzmir'e yaptığımız inanılmaz keyifli turun dönüşünde Bursa yakınlarında çekildi.
Hatta İnsel Abi yazın bi ara bizim kulübün eğitimlerine katılacaktı ama vakti uymadı :smiley:
Bu sporu yapıldığı Türkiye'de tek kulüp var o da BODEKA (Boğaziçi Deniz Kayakçıları Kulübü).
Yine Gezenbilir'de bu sporu daha çok insana tanıtmak için forum alanı oluşturduk. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=375.0
Şu sıralar çok fazla hareket yok forumda ama havalar ısınınca eski hareketliliğine kavuşacak.
Bu sporla tanışmak isteyen herkesi kulübümüze bekleriz.
Bir tur binme konusuna gelecek olursak. Kayakların hiçbiri benim değil, ben de kulübün kayaklarını kullanıyorum ama ayarlarız bişey ;)
Atilla Abi bu arada gün geçtikçe daha çok ortak noktamız çıkıyor :smiley:
volkan ilkbaharda yanındayım seval,de bana dalış brovesi alacak 2 sini birden idare edeceğim.hasta olduğum bir spor kano. :smiley:

Kod:
O gun bana masrafli oldu. Kirmizi isik gecmisim. Trafik fotolarimi cekmis, evime postalamis. Kuzu kuzu odedim tabii. :D

insel' Alıntı:
Kod:
O gun bana masrafli oldu. Kirmizi isik gecmisim. Trafik fotolarimi cekmis, evime postalamis. Kuzu kuzu odedim tabii. :D
eeee hocam..sen sen ol..kırmızı ışıkda gecme :smiley:)))))

Evet gelmeden hemen once. Yelken Klubun oralarda. Evet gecmem bir daha. Tobe.

Arkadaşlar ben yılbaşında ve sonrasın da maltepede olacağım- Maltepe buluşması II- yapalım mı,düşünenler varmıdır aranızda,eğer bir yerlere gitmiyorsanız buluşalım derim.Yani haftasonundan bir günde olabilir.Annanelere gideceğim orada olmayı planlıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri