İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,354
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

devam

Maltepe sahil (6).jpg

Maltepe sahil (7).jpg

Maltepe sahil (8).jpg

Maltepe sahil (9).jpg

Maltepe sahil (10).jpg

Etiketler

yusuf farkettinmi avatarın ile bu resim aynı,tarih tekerrür etmiş sanki.

Maltepe_sahil_(6).jpg

;D ;D ;D Ufuk abi benim çokca fotolarımda ya odun taşıyorum yada ateşin başında çay demliyorum kaderim bu ne yapayım ;D

Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler unutamayacağımız bir gün oldu herkes dağıldıkdan sonra sayın Bartek geldi son 5 kişi yarım saat daha kaldık bu havada 5 saat dışarıda kaldık zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.
Tekrar buluşmak dileğiyle.

Arkadaşlar gelen herkese çok teşekkürler,
çok güzel bir tanışma toplantısı oldu, herkes ellerinde birşeylerle gelince hanımların gün partisine dönüştü ;D, Yusufun semaveri imdadımıza yetişti çay ve yiyecekler bol olunca sobette doyumsuz oldu(yiyecekler bahane) vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık, akşam olup hava kararmasına rağmen muhabbet halen bitmemişti, eminimki herkes halen konuşmak istediği konuların çok azını dile getirebildi, havaya rağmen ortam süperdi, Levent Güngör Beyin eşi sağolsun bir tepsi börek hazırlamış, ellerinize sağlık çok teşekkürler, ayrıca kızlarının doğum günüymüş yaşgününü kutlarım,
yaptığımız bu başlangıcın devam etmesini gönülden arzu ediyorum ve arkasının geleceğine inanıyorum,
sizlerle tanışmaktan memnun oldum,
herkese sevgi ve saygılar

Arkadaşlar harikasınız. Kamp ve karavancılık ruhu budur işte!
Hava, yol, izin, imkan, yağmur, çamur, kar dinlemez! Sağlığımız ve hayati bir takım imkanlarımız elverdiğince her koşulda bir araya gelebiliriz. (Bu buluşma önümüzdeki günlerde düşündüğüm kar kampı için (buluşma değil ''kamp'') bana cesaret verdi. İnsel hocamın ''yazılanlar uzamışsa buluşma vakti gelmiştir'' tesbitine katılmamak elde değil. Tabi yitip giden tepsi börekleri ve semaverdeki çay için hayıflanmamak da... Biz de Bursa'da şömine başında ''taiga'' hocamla bu saatlere kadar kaynattığımız için fotoğraflara bakabilmek ve yorum yapmak ancak bu saatlere kaldı...
Nejat bey, kızınıza geçmiş olsun. Levent abi, sizin kızınıza nice sağlıklı, mutlu yılar dilerim.
Bülent sana gelince... Simsiyah urbalar şakaklarındaki beyazlarla hiç uyuşmuyor. Artık grilere yol alma zamanı gelmedi mi?

Cem Bursa ile aramiz cok uzak degil. Aramizda da konustuk. Belki Iznik civari bir yerlerde bulasabilir ve kamp yapabiliriz. Karamursel Iznik arasi bir yol var. Cok keyifli bir yol. Yemyesildi bayramda. Piril piril koyleriyle aklimdan cikmayan enfes bir yol. Bulusmak icin de cok elverisli. Neyse biraraya gelecegiz yakinda sanirim. O zaman daha iyi detaylandiririz.

Soğuk ve yağmura rağmen gelen, bu toplantıya vesile olan,işi olup gelemeyen,uzakta olup gönlü bizlerle olan tüm dostlara teşekkürler.
Büyük kızım Şirin dün 17 yaşına girdi.Mesajlarınızı kızıma ilettim.Ailem adına hepinize teşekkür ederim.
Levent

mrtvural' Alıntı:
Biz motorcular olarak ara sıra da Karavancı abilerimize katılsak iyi olacak galiba...

Kocaeli'den sevgiler selamlar hepinize..

Murat bey arada kaynadı sizin yazınız,her zaman bekleriz.

Levent'çim,
Adı gibi Şirin kızımızın doğum günü imiş dün, onların yaşları arttıkça sevinmeli mi üzülmeli mi bilemiyorum :smiley: Nice mutlu doğum günlerine... Ayşegül'ün böreğini kaçırdığıma hayıflanmadım desem yalan olur.
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR