İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,358
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

Oooo bu ne güzellik? çaylar, börekler, soğuk havada sıcak dostluklar...
Çok güzel olacağı önceden belliydi. Bizim için de bir bardak çay içmişsinizdir umarım...

Etiketler

Kızım adına herkese teşekkür ederim. Oğuz bey yaşlanmak dedikleri bu olsa gerek,geriden gelenler büyüdükçe bize yaşlanmak kalıyor.
Bundan sonraki toplantıda Oğuz bey siz ve diğer dostları görebilmek bizim için büyük keyiftir. Börek sözünü şimdiden verebilirim.
Levent

Fotoğrafları imrenerek izledim. Bu samimi ve sıcak buluşmanıza,katılmayı çok istediğim halde,işlerim dolayısıyla gelemedim. Kısmet diğerlerine inşallah. Selamlar herkese...

İmrendım vallaa . fabrıka eskı model olmasaydı eger, uretımde daha basarılı olabılır, yakınınızda-yorenızde ben de bır yer edınebılır, ellerı usuten yureklerı ısıtan bu alemın ıcınde olayı kacırır mıydım hıc. Eh , bu seferde goyle oldu , bır dahakıne mı? - dıger bır bırdahakıne nı bılmem. Ama bır bırdahakıne oralarda olmayı cok ıstıyorum.

Gerçekten çok keyifli bir gündü. Güzel muhabbet döndü, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık bile.
Grubun en genci olarak, katılan - katılamayan tüm abilerime çok teşekkürler.
Bana kalsa çoktan yapılması gereken bir buluşmaydı :smiley:

volkan senin şu avatarına bitiyorum,kanoyu kullanmasam o kadar ilgim olmaz,ama hastasıyım şimdiden yazı özledim. :D

Ben de bulustugumuzda bunu Volkana soyledim. Ne vebasto ne perde na baska birsey. Bu kano ve renklerdeki uyum hakikaten muhtesem.

zaten oda hasta etmek için koymuş avatarı. :D sahile bu şekilde gelseydinde resim alsaydım. ;)

Vallaha bende eskiden beri hep merak ederim o kanoları,belgesellerde görürdüm hep adamlar denizde,nehirde gölde dolaşırlar,yüz ifadelerinden ve vücut dilinden anlaşıldığı kadarıyla kanonun yapısı itibari ile hiç zorlanmadıklarını ve hızlı seyir ettiklerini görüyoruz,en azından buradan görünen o ;D
Bakalım yazın Volkan bir tur verirmi bizde yerinde incelemiş ve görmüş oluruz.

Madem öyle, sen istedin Yusuf...Kano bir zamanlar büyük hobimizdi...

Kano 1.jpg

Kano 2.jpg

Kano 3.jpg

Kano 4.jpg

3 16 kimin aracı diye sormama gerek yok sanırım.Gerçekten beğenilmeyecek hobi değil,bir karavanımız olduğunda üstüne koyacağımız bir tane bot sanırım hepimiz istiyoruzdur(benim ki motorlu :smiley: )

Bu günün Ağustos ve Mayıstos böceği sizin aile ama, zamanın ağustos böceği bizdik.....1994 Fethiye Akköprü...

Abiler daha önce de belirttiğim gibi son zamanlarda en çok zaman ayırdığım hobim bu, orjinalinde sea kayak, dilimzde ise deniz kayağı diye bilinen bir spor.
Genelde Boğaz'da kürek çekiyoruz, zaman zaman adalara ya da Riva, Şile tarafına gittiğimiz de oluyor.
Avatardaki foto Çanakkale'den İzmir'e yaptığımız inanılmaz keyifli turun dönüşünde Bursa yakınlarında çekildi.
Hatta İnsel Abi yazın bi ara bizim kulübün eğitimlerine katılacaktı ama vakti uymadı :smiley:
Bu sporu yapıldığı Türkiye'de tek kulüp var o da BODEKA (Boğaziçi Deniz Kayakçıları Kulübü).
Yine Gezenbilir'de bu sporu daha çok insana tanıtmak için forum alanı oluşturduk. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=375.0
Şu sıralar çok fazla hareket yok forumda ama havalar ısınınca eski hareketliliğine kavuşacak.
Bu sporla tanışmak isteyen herkesi kulübümüze bekleriz.
Bir tur binme konusuna gelecek olursak. Kayakların hiçbiri benim değil, ben de kulübün kayaklarını kullanıyorum ama ayarlarız bişey ;)
Atilla Abi bu arada gün geçtikçe daha çok ortak noktamız çıkıyor :smiley:

Volkan, dur daha sandıkdan neler çıkacak.......Erzincan'da 1990'ların başında düzenlenen dünya şampiyonasından sonra , geri gitmeyen 3 kayağı alarak başlamıştık, bir tanesinide ben almıştım.......Benimki Mavi olan "Taifun" biz başladığımız zaman kayakların adı, "River Ski" idi kayakların adımı değişti yoksa sınıflaramı ayrıldı, deniz kayağı ve nehir kayağı diye..O zaman iki yarış sınıfı vardı, Light Kayaklarla yapılan Slalom, ve Normal kayaklarla yapılan Expedidion İniş sınıfı...

atiladi' Alıntı:
Volkan, dur daha sandıkdan neler çıkacak.......Erzincan'da 1990'ların başında düzenlenen dünya şampiyonasından sonra , geri gitmeyen 3 kayağı alarak başlamıştık, bir tanesinide ben almıştım.......Benimki Mavi olan "Taifun" biz başladığımız zaman kayakların adı, "River Ski" idi kayakların adımı değişti yoksa sınıflaramı ayrıldı, deniz kayağı ve nehir kayağı diye..O zaman iki yarış sınıfı vardı, Light Kayaklarla yapılan Slalom, ve Normal kayaklarla yapılan Expedidion İniş sınıfı...

Atilla Abi Erzincan'da yapılan şampiyonayı biliyorum, yani duymuştum. O zamanlar bu tip malzemeler Türkiye'ye gelmediği için bulunmaz fırsat olmuş o şampiyona.
O şampiyonadan kayak alan birkaç kişi daha biliyorum.
Atilla abi sen muhtemelen Cem Abi'yi de tanıyor olabilirsin, o da o yıllarda kayak almış ve o da karavanla uğraşıyor.
Bu arada senin kayak hala duruyor mu, eğer kullanmıyorsan talip olabilirim :smiley:
Senin fotoğraflarda gördüğümüz kayaklar nehir kayağı diye geçiyor, bizim Paşabahçe'deki kulübümüz ise daha çok deniz tipi, yani daha ince - uzun tipte kayaklardan oluşuyor.
5 metre ve üzeri boylarda, nehir için çok ideal değil, ön ve arkasında bagaj alanları var. Tamamen deniz üzerinde ulaşım aracı olarak kullanıp kamp yükünü de taşımak için.
Bahsettiğin slalom ve ekspedisyon sınıfları hala nahir kayakları için geçerli.
Biz nehir kayaklarıyla oynamak için Riva'daki dalgaları kullanıyoruz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR