İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,358
Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

Levent hocam karşıdan karşıya geçerken biradere rast geldim,denk getirebildim yani..Evet keyifli sohbet oldu ev sahibine teşekkürler.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Bugün sahilde yürüdüm yaklaşık 2 saat kulağımda müziğim,chet baker mı dersiniz,pink floyd mu,george benson mı hangisini isterseniz,çok güzeldi çok,dalgalar yürüyüş yoluna kadar geliyordu, hatta küçük bir balıkçı barınağı var orada dalganın biri beni kelimenin tam anlamıyla sırılsıklam yaptı hemde hiç görmedim ama o bile bu güzel geziyi bozmadı.Harika bir yürüyüştü yarın da saat 13 00 14 00 civarı yine sahilde olmayı planlıyorum(toplandığımız yerde),termosum 1 lt sallama yada demlik fark etmez buyrun gelin beklerim.
Güzelmiş...
Bülent sen Maltepe'deyken biz de Adapazarı Poyrazlar'da dolaşıyorduk. ;)
Harika bir hava vardı. Rüzgar falan da yoktu. ;D

fsirin' Alıntı:
Güzelmiş...
Bülent sen Maltepe'deyken biz de Adapazarı Poyrazlar'da dolaşıyorduk. ;)
Harika bir hava vardı. Rüzgar falan da yoktu. ;D

:smiley: herkesin halinden memnun olması güzel..

Ben bu İstanbul'daki dostlarımızın toplantısını bu linkte yeni görüyorum.Cok Cok memnun oldm.Teker teker sanki herkes ile tanıstım.İnşallah bizde birgun aranıza katılırz.
Butun temennim dostluktan ve paylasmaktan yana.Mutlaka cok eglenmssinizdir.Devamını diliyorum.

Sevgi ve Saygilarmızla...

Arkadaşlar bu maltepe sahil yolu buluşmasını ,ilk buluşma olması nedeniyle geleneksel hale getirmeye nedersiniz,o günün şartlarını hatırlamak adına her sene 12 aralık yada her aralığın 2.haftası cumartesi günü toplanalım.
İnsel gelmesin o kırmızıda geçiyor.Levent hocam gelsin,o börek getiriyor,Yusuf ta gelsin semaveriyle,hee Hakan da gelsin tentesi ile.

Forumumuzda sayıca epey üstün durumda olan İstanbul'lu karavancılar için bu buluşmalar kesinlikle ''gelenekselleşmeli'' Hatta yılda bir kez yerine 2-3 ayda bir yapılmalıdır. Ulaşımı kolay olan bir bölge olduğu için gerek karavan hayatını merak eden, gerekse bizleri daha yakından tanımak isteyen İstanbul'lular için son derece yararlı olacağı inancındayım...

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar bu maltepe sahil yolu buluşmasını ,ilk buluşma olması nedeniyle geleneksel hale getirmeye nedersiniz,o günün şartlarını hatırlamak adına her sene 12 aralık yada her aralığın 2.haftası cumartesi günü toplanalım.
İnsel gelmesin o kırmızıda geçiyor.Levent hocam gelsin,o börek getiriyor,Yusuf ta gelsin semaveriyle,hee Hakan da gelsin tentesi ile.

benim topraklarımda beni saymamışsın, sizi orada barındırıymıyım ;D ;D
lastiklerinize çivi koymazmıyım

Şehir içi ulaşımı kolay bir bölge olduğu için bu buluşmalar sosyal yardım ve eğitim projesine de dönüştürülebilir aslında. Daha geniş kapsamlı duyurular yapılarak, konuya ilgili vatandaşlarımıza kamp ve karavan kültürü hakkında bilgiler veremez miyiz?

Gerçekten güzel fikir cem mesela kendi karavanını kendi yapmış arkadaşların,karavanı son halini alana kadar geldiği aşamayı akşam saatinde dia gösterisi ile sunmak,fotoğraflarını büyütüp gelip geçenlerin izlemesini olanak veririz...bunun gibi bir sürü fikir yaratabiliriz.bir de karavanda çaylar demleyip içeriz yeriz,daha önceki yapılan gezilerimizden fotoğraflar özellikle sucuklu olanlar.

Ben beğendim bu fikiri. Geliştirilebilir... Sevgili adminimizin de desteğiyle, dernekte zaten projeksiyon cihazı var bildiğim kadarıyla. Bir de yerel yönetimlerden destek alabilsek ne güzel olur.

karavanı veya campere olmayanlarda gelebilirmi acaba :smiley:.Malum aracımız var iyi kötü ama içini yapamadık daha.

Ben bu toplantılara artık bisikletle katılırım,koyarım sepetinede semaveri ver elini Maltepe sahili.
Bu arada Levent abiden desdur almak lazım ;D malum onların bölge çırakları toplar gelir mazallah ;D

engines' Alıntı:
karavanı veya campere olmayanlarda gelebilirmi acaba :smiley:.Malum aracımız var iyi kötü ama içini yapamadık daha.
İlk buluşmamıza dolmuşla gelen de olmuştu,motorla gelende,Volkan zorlasaydı deniz botuyla gelecekti.

abi tamam sen kızma :D.haklısın sonuçta mevcut araçlada börek getirebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR