Teşekkür ederim Rıza bey,önerinizi dikkate aldım, imalat bölümüne gezi linklerini ekledim.marlon' Alıntı:Arif bey;
Elinize sağlık çok güzel bir anlatımla; düşünülen/planlanan, uygulanan ve yaşanan ilişkisini ortaya koymuşsunuz. Sanırım sayfanız, bir çok karavana (özellikle kış gezisi yapılacak) kaynak teşkil edecektir. Bu nedenle neden sonuç ilişkilerini (sayın moderatör yada siz)İmalatın anlatıldığı bölüme de kopyalarsanız, ihtiyaç sahiplerinin bilgiye daha kolay ulaşabileceklerini düşünüyorum.
Saygılarımla
Rıza
Ergun bey, övgüleriniz için teşekkür ederim.Hep beni takip etmeyin, siz de yollara düşün...Vladinka' Alıntı:Yeni gezilerde sizleri takip etmek umuduyla, saygı ve sevgiyle.Hoşçakalın.
Ergun
Şükrü hocam sağol.Sizi bir bugyy projeniz ne oldu? epeydir mesaj yok.mergen' Alıntı:Paylaşım için teşekkür ederim Arif Bey. Bütün yolu sizinle beraber yapmışcasına yaşadım.
İnşaallah Bülent, herkese selam.kokteknik' Alıntı:bende seni ve aileni tanımaktan çok memnun oldum
umarım başka bir gezide karşılaşırız
sivas off-road adına sevgiyle kalın
Bende teşekkür ederim ankirali.ankirali' Alıntı:Çekme Karavanla kamping dışı gezi ve konaklama bilgileri maalesef yok denecek kadar az olan yurdumuzda, bu alanda örnek bir gezi yaptınız. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz.
Serdar bey,bu bilgilerden faydalanan olursa sevinirim, selamlar.SRDRGV' Alıntı:Arif bey ,
Kendi yaptığınız bir karavanla , kış şartlarında ,zor bir coğrafyada ilk defa uzun yola çıkarak , gezdiğiniz yerleri bizlere görsel olarak anlatıp bilgilendirerek ve en nihayetinde de tüm gezi tecrübelerinizi bizlere aktararak belgesel niteliğinde bir paylaşıma imza attınız.
Böyle bir geziye çıkma cesaretiniz için sizi kutluyor , paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.
Arif Hüküm' Alıntı:Şükrü hocam sağol.Sizi bir bugyy projeniz ne oldu? epeydir mesaj yok.
Önce Allah sağlık, sıhhat versin.Yarım kalan işlere hep üzülürüm.İnşallah kısa zamanda toplarsınız. Selamlar..mergen' Alıntı:Arif Bey, dürüst olmak gerekirse benim ufaklık doğduğundan beri duygusal sebeplerden benim buggy'de branda altında yatmak zorunda kaldı. Bu noktadan sonra yapılması gerekenleri ben yapamıyorum zaten. Bir usta elinde şarj dinamosu, marş ve benzeri motor aksamı tamamlanacak, pedallar, frenler ve direksiyon bağlanacak. Hatta bazı arkadaşlardan yaklaşık maliyeti de aldım. Böyle uzun uzun yazdığımdan anlayacağınız gibi hep içimde kaynıyor.
kokteknik' Alıntı:bende seni ve aileni tanımaktan çok memnun oldum
umarım başka bir gezide karşılaşırız
sivas off-road adına sevgiyle kalın
DEMİRAL' Alıntı:Arif hocam övgünüz için çok çok teşekkürler her zaman bekleriz ve gezenbilir ailesine buradan duyurulur sivas merkez ve 250 km yarı çaplı daire içerisinde yolda kalan darda kalan aracı arızalanan vs vs her zaman arayabilir misafirimizdir her zaman baş tacıdır
Yaşayan biri olarak, bencede "SİDOFF". Selamlar AMCA.byseyyah' Alıntı:İşte sidoff, eklenecek birşey kalmamış. Paylaşımların devamını bekliyoruz, seni takip etmek çok zevkli arif abi. Selamlar...
Geziyi yapmanın keyfinden sonra, paylaşımdan gelen övgü dolu geri dönüşler de ayrı bir keyif.emekli balıkçı' Alıntı:Arif Bey, bitmesini istemediğimiz adeta belgesel nitelikteki
bu serüveni bize aktardığınız için teşekkürler. Birçok arkadaş gibi
ben de imrenerek izledim.
Selamlar